Ak moze pomoc oko mobitela ili bolje reci vibera na istom. Maloprije mi zvonio jedan upisani broj u kontakte na viber i zvonio mozda 7-8 sekundi (videopoziv) i nisam se ja htio javiti odmah posto sam bio u poslu rekoh odg.mu kasnije i haj nakon 7-8 sek zvonjenja prekide. I haj nakon pola sata ulazim ja na viber da se javim tom broju medjutim nema nigdje propsuten poziv od istog niti ima bilo sta. Zadnja poruka mi pise tek prije par dana sa istim. Da li je u pitanju neki bug il nesto drugo. Pokusavao sam da nije mozda na neki nacin izbrisao poziv za sve ona opcija medjutim kad sam ja to probo na drugom kontaktu. A tome druhog ostane da pise da je ovaj pobrisao poruke. A kod ovog sto.me zvao ne pise to. Sad sta je u pitanju znal ko..prvi.put mi se desava to?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Poskup, ali očekivana dominacija s kamerama, next level.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima li ko A51 da mi kaze iz prve ruke kakav je telefon. Kamera po danu/noci, brzina procesora itd.
Je li stvarno strojcina u odnosu cijena-kvalitet
Sto se tice samog dizajna prelijep je.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja nemam, ja imam A70. Taj A51 ima mi kolega i po njegovoj prici a i ja sam malo barato sa njim, mobitel je vrhElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:54Ima li ko A51 da mi kaze iz prve ruke kakav je telefon. Kamera po danu/noci, brzina procesora itd.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- ElCartel11
- Kontakt:
Kontao sam A71 al po mom ukusu je pregolem. Da je iste veličine kao A51 definitivno se ne bi dvoumio izmedjuSage je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:43Ja nemam, ja imam A70. Taj A51 ima mi kolega i po njegovoj prici a i ja sam malo barato sa njim, mobitel je vrhElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:54Ima li ko A51 da mi kaze iz prve ruke kakav je telefon. Kamera po danu/noci, brzina procesora itd.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma vjeruj ja se naviko nakon 20 minuta koristenjaElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:24Kontao sam A71 al po mom ukusu je pregolem. Da je iste veličine kao A51 definitivno se ne bi dvoumio izmedjuSage je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:43Ja nemam, ja imam A70. Taj A51 ima mi kolega i po njegovoj prici a i ja sam malo barato sa njim, mobitel je vrhElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:54Ima li ko A51 da mi kaze iz prve ruke kakav je telefon. Kamera po danu/noci, brzina procesora itd.
Sto se tice samog dizajna prelijep je.![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Puklo staklo na S8, mijenjati staklo ili uzeti drugi S8 (baterija na ovom pri kraju,potrebno mijenjati uskoro) ?
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- kolezeljovac
- Kontakt:

Raja ako nekog zanima.... Bezicne slusalice nove inpods12 za mobilne uredjaje..... Sarajevo- cijena 25KM... U pp se javit3
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Baterija od takvih slusalica ako nisu oridjidji traje svega 5 pjesama huehue
27.10.2020
- kolezeljovac
- Kontakt:
Original je
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
ok su ove slušalice haman 2 godine ih imam, izdrže jedno dva sata možda i više sa jednim punjenjem, dobro su ih kinezi kopirali 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Xiamo Redmi Note 8 Pro - mišljenja, iskustva?
Najisplativiji mi dođe uzeti preko Telekoma jer nemam da istresem keš trenutno, 15 KM mjesečno na 2 godine.
Gledao sam da je dosta bolji od konkurencije u cjenovnom rangu, kao što su A30, Honor 9X i ostali
Najisplativiji mi dođe uzeti preko Telekoma jer nemam da istresem keš trenutno, 15 KM mjesečno na 2 godine.
Gledao sam da je dosta bolji od konkurencije u cjenovnom rangu, kao što su A30, Honor 9X i ostali
piso sam baš marsalu, najbolji trenutno izbor za mobitel što ima, prejeftin je za ono što nudi, a bolji od tih navedenih čak i jačih modela
i mislim da ne ovo prvi mobitel koji je jeftiniji u telecomu nego u radnjama tako da uzmi dok im nije nestalo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Sigurno najbolji izbor Xiaomi u tom rangu od par stotina KM
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Imam nokiju 6.1. Kupljena u telekomu, ostalo je jos gare do augusta. Mada garantni nije kod mene, morao bih ga potraziti eventualno.
Telefon jos nije izvadjen iz onog celofana, samo ga onaj iz telekoma bio otvorio, standardnom procedurom. Na njemu i dalje OS s kojim dodje out of the box, a ima i update na android 10 ako koga to interesuje.
Planiram ga prodati za 220KM. Lokacija Saraybosna. Pa ako ima ko zainteresovan moze se javiti na PM.
Telefon jos nije izvadjen iz onog celofana, samo ga onaj iz telekoma bio otvorio, standardnom procedurom. Na njemu i dalje OS s kojim dodje out of the box, a ima i update na android 10 ako koga to interesuje.
Planiram ga prodati za 220KM. Lokacija Saraybosna. Pa ako ima ko zainteresovan moze se javiti na PM.
Ja sam ga uzeo u Telekomu, cim je dosao novembar-decembar.
Telefon je stvarno ekstra, specifikacije, kamera, baterija bas je jako dobar telefon. Na kraju dana mi baterija bude na oko 50%, tako da punim svaku drugu noc. Koristim, forsiram, ne stedim ni malo.
I vrijedi dosta vise.

Mia San Mia
Bio jučer kažu nema, nema ni P30 Lite, nazovem od ovog prijatelja ima tamo lika radi, da provjeri da nema slučajno neki koji je lafo " rezervisan ".R32 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 20:00Ja sam ga uzeo u Telekomu, cim je dosao novembar-decembar.
Telefon je stvarno ekstra, specifikacije, kamera, baterija bas je jako dobar telefon. Na kraju dana mi baterija bude na oko 50%, tako da punim svaku drugu noc. Koristim, forsiram, ne stedim ni malo.
I vrijedi dosta vise.![]()
Ne mogu kešom sad nikako, onako na pretplatu mi super bilo, 15 fiksni, 15 telefon, ne osjeti se sekunde.
Kao doći će sutra, za sedmicu, možda i nikad

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.