Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
nase cure --> sestre ramovic, amra dzeko, amima kajtaz tip
srpkinje --> klonovi cece
srpkinje --> klonovi cece
Sviđa mi se ovaj pokušaj dežurnih botova da u isti koš stave SDA političare sa svim ostalim.
Kao nema smisla ni glasati, svi su oni isti, demotiviši što više ljudi, dok oni redovno odlaze i zaokružuju SDA na listićima.
Izađite i glasajte za bilo koga drugog, od radikalnih islamista do pe.dera. Ali izađite i glasajte i sklonite ovu bagru s kojom se po kriminalu i nesposobnosti ne može niko porediti. Sjeme im se zatrlo, sve do posljednjeg.
Kao nema smisla ni glasati, svi su oni isti, demotiviši što više ljudi, dok oni redovno odlaze i zaokružuju SDA na listićima.
Izađite i glasajte za bilo koga drugog, od radikalnih islamista do pe.dera. Ali izađite i glasajte i sklonite ovu bagru s kojom se po kriminalu i nesposobnosti ne može niko porediti. Sjeme im se zatrlo, sve do posljednjeg.
Jel to odgovor ili not amused meme.Derdiyok je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:52Heller je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:48Ko ti je rođak?
Ovaj?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tasim-k ... /090422002
Ili ovaj?
https://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=D ... 2017-12-12![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Ovdje možete vidjeti haplogrupe koje dominiraju na ex-yu.
https://www.eupedia.com/europe/european ... oups.shtml
Možda neke naše turske fanatike razčaram, ali turskih gena nema ni 3 %
Uglavnom dva slavenska gena dominiraju u preko 50%

Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 27 maj 2020, 19:04, ukupno mijenjano 3 puta.
a ko je uopce bio taman osim spahica, kolasinca (pola sandzosi) i eto salihovica...mozda jos nekomarconato je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:57Pa ko je od Bosnjaka evo u fudbalskoj reprezentaciji BiH plav, izuzev Džeke?AirRamiz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:53nebuloza je i pomislit da mislis da srba ima plavih i zelenih ociju i svijetle kose jednako kao i Bosnjaka.
glupo bi bilo da se sad pletu rasne teorije jer genetika je slicna- ali fenotip i morfologija lica govore drugacije .
dovoljno je je par puta pogledat Zvijezde granda(nije da mi sluzi na cast) i imas reprezentativan uzorak.
ili da podjes od reprezentacije, bilo koje.
mozes ti mecat ove neke javne licnosti ali to su samo iznimke koje potvrdjuju pravilo![]()
pa nije nas dzaba neka ulema u drugom svjetskom htjela prodat Himleru kao izgubljeno gotsko, arijevsko pleme. pa mu pisali pismo.
i znas onu o " biseru hrvatstva" od Dide Kvaternika...jest da ga je prebacilo na nekakave hrvate... ali hajde masta autora
-
- Kontakt:
Čemu ovdje potenciranje ko je svijetle puti ili tamnije. Kod mene je tamnija put, pa šta sada? Bolesno.
Kod Kremenka i Kamenka 71%BIHpatriota je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:02Ovdje možete vidjeti haplogrupe koje dominiraju na ex-yu.
Nullius in verba
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hrvati Srbi i Bošnjaci dijele velik bazen i2-i2a haplogrupu.
A to je taj fenotip Džeke, koji je izrazito dominantan ovdje, okrenite se gledajte pa ćete vidjeti..
A to je taj fenotip Džeke, koji je izrazito dominantan ovdje, okrenite se gledajte pa ćete vidjeti..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Ova grupa i2-i2a je prisutna i u Rumuniji u 28% populacije.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 27 maj 2020, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odnijele sa črvenom i halotio rumunkeBIHpatriota je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:09Ova grupa i2-i2a je prisutna i u Rumuniji u 28% populacije.
Nullius in verba
- Marsal
- Kontakt:
Kad neko kaže "nemam za koga glasat, svi su oni isti" odmah znaš da je glasač SDA ili HDZ-a.Blejzer10 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:01Sviđa mi se ovaj pokušaj dežurnih botova da u isti koš stave SDA političare sa svim ostalim.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma što kae Penda nemam se ja šta s tobom raspravljati, blok lista odmaBlejzer10 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:01Sviđa mi se ovaj pokušaj dežurnih botova da u isti koš stave SDA političare sa svim ostalim.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
**** ti maaaaajku u picku sve cu vas sjekirom ovom **** programčina
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sve vaaas booola treba vako, ev vako, Mesnica Alahović i caoOsim13 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:18Ma što kae Penda nemam se ja šta s tobom raspravljati, blok lista odmaBlejzer10 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:01Sviđa mi se ovaj pokušaj dežurnih botova da u isti koš stave SDA političare sa svim ostalim.
Nullius in verba
vise sam zaboravio ko nam sad igra za repku ali evo
seha, plave oci
zuka plave oci
gojak je isti sandzos porijeklom, znam mu babu drota
smail prevljak, plavkast
pjana podrinjska faca...eto nek je on malo tamniji
demirovic kao sa postera hitlerjugenda
visca plavkast
dulja svijetal ali se farba
a gdje su nam mlade repke ili kosarkaske?
da se vratimo nazad od rahimica pa do mravca...gdje bi nas to dovelo...na jednog svijetlog srbina dodje 7-8 bosnji...to je omjer otprilike..ne da mi se s moba pisat....nije mi cilj postavljat se kao ubermensch, ionako to slaveni po kancelaru Hitleru svakako nisu
seha, plave oci
zuka plave oci
gojak je isti sandzos porijeklom, znam mu babu drota
smail prevljak, plavkast
pjana podrinjska faca...eto nek je on malo tamniji
demirovic kao sa postera hitlerjugenda
visca plavkast
dulja svijetal ali se farba
a gdje su nam mlade repke ili kosarkaske?

da se vratimo nazad od rahimica pa do mravca...gdje bi nas to dovelo...na jednog svijetlog srbina dodje 7-8 bosnji...to je omjer otprilike..ne da mi se s moba pisat....nije mi cilj postavljat se kao ubermensch, ionako to slaveni po kancelaru Hitleru svakako nisu
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 27 maj 2020, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.