56% vanjskog duga za ono par kilometara između Sarajeva i ZeniceUkriaga je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:21Ovo me najvise boli. Covjek propisa neku pricu, a veze nema. I bas provjerim, kad ono bas obrnuto.
Vanjski dug Hrvatske za izgradnju autoputeva i puteva je 11% od vanjskog duga.
Vanjski dug Federacije za izgradnju autoputeva i puteva je 56% od cijelog vanjskog duga.
Na ovo mi se povraca, kad neko ovako prosipa pamet. I to je clan LGBT zajednice, koji bi valjda trebao biti pronicljiviji od ostatka populacije, kao sto je slucaj u ostatku svijeta, a kod nas su LGBT-ovci haman isti kao i drugi.
Ili ona dva Hrvata sto lupaju gluposti kako se u prosjek placa uzimaju drzavne, federalne i kantonalne institucije za Sarajevo.![]()
Slika pravih Hrvata u komentarima iznad. Pravo lice "latina".
Demografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Demografija
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Covjek koji radi i zivi u Hrvatskoj je malo iznad covjeka koji radi i zivi u BiH.
Slika se mijenja zbog ljudi koji odu da zarade u HR, a nakon toga se vrate u BiH.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta mislite o ukidanju opstina?
Recimo gdje ima ovakva situacija kao Kalinovik, mozda 1500-1600 ljudi na tolikom prostoru. Zasto tu trositi pare na 13 vijecnika, nacelnika, zamjenika nacelnika i administraciju. Zasto bi neko imao olaksicu da upadne i uzima pare onako, kada bi se ta opstina mogla spojiti sa Focom.
Hehe, odlicna ideja? Nego kome mislis prikljuciti Kalinovik? To je veliki prostor.tuzlak1987 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:28Sta mislite o ukidanju opstina?
Recimo gdje ima ovakva situacija kao Kalinovik, mozda 1500-1600 ljudi na tolikom prostoru. Zasto tu trositi pare na 13 vijecnika, nacelnika, zamjenika nacelnika i administraciju. Zasto bi neko imao olaksicu da upadne i uzima pare onako, kada bi se ta opstina mogla spojiti sa Focom.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ukriaga ti si ogranicen lik na "zadatku" od stranke.
Izrazi latin i slicni epiteti oslikavaju tvoju slabost za normalnu komunikaciju.
Sda, hdz ili snsd bot je bot
Izrazi latin i slicni epiteti oslikavaju tvoju slabost za normalnu komunikaciju.
Sda, hdz ili snsd bot je bot
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Стање на " је у ". & $ $. & у & ", & " $ је " о ". ? најгоре су ? ?, " " Хан ".
" се / $, % је " ? " у $ његов ¥ ", а " ? рата. ", " " ? ?. А опет су ? $ јер $ ? " % ". & " % ?.
? се $ $ " у $ ?, ? " " $ " $ " " ?, " ?, " ? " " ?.
% се & "... све оно % се ' " ? " " ", ' " &. С " $ је " ", " " ' се " " $ " $ $.
" је $ пустара %. Просто ? 15 ¥ % & на ?. & $ се " ?, % " &. & " " - ? " $ су паре.
% се ¥ "... $ " $ " " " " " " својеврстан је ? центар, & $ опстаје, ? ? су & " -.
Све у ', $ је " " & " " ' се " & $ & " % $... " ' је " на ? пута $ - Сарајево.
Јасно, " у $ / ", на & & " $ $ с & $ " & новог ?, ? је $ су $ $ & "... То је $ " $ се " " & $ $ $ ? у " $, ?, $, $ у ?. " су 2000-те ? $ - " " 70 000 " 2020... А $ " $ 50000. $ 5000-6000 ' у $ на ".
? за све ове " $ ? " то $ је " ¥ " $ него % " стварно ". То потврђују " " $ о $ ".
Zadnja izmjena: Ortega10, dana/u 27 maj 2020, 20:37, ukupno mijenjano 2 puta.
" " $.
Dobar bot. Ali opet mi nemamo autoputa tako da je 2% bdp puno za ono. Plus akcize.
Jesi se slučajno vozio AP oko Rijeke?
Nullius in verba
Ono sto treba bosni je da se zavrsi ovaj 5c koridor i za 5 godina bi bili tu negdje bara bara sa hrvatskom....dok god se nezavrsi kaskat cemo...e sad... Sarajevo se izgradilo i ozivilo nakon ovog rata brze i vise nego berlin nakon ww2..to treba postovat...sarajevo nije krenulo od 0 nego od minus 1000.... Isto tako zhk je bio jedna zabacena vukojebina za vrijeme 2 srboslavije pa je nakon ovog rata stao na noge i bukvalno je svicarska u poredzenju s onim sto je bio prije 30 godina... Tu su livno i bihac poslije rata u potpunosti podbacili... I prije rata ti krajevi su bili izostavljani i nekako marginilizirani a poslije rata su potpuno podbacili... Sad ce pojedini ovdje srat o kriminalu i profiterstvu u zhk itd ali bilo je toga i u usk pa vidimo da se nista nije uradilo za obicnog covjeka...skutor jest lopov i profiter ali barem te pristojnije plati i odnosi se prema tebi ljudskije nego balijski lopov i profiter... Cijeli balkan je u banani i to je cinjenica ono sto mene fakat fascinira je kako to da hrvatska nista nije uradila po pitanju naseljavanja hrvata u bivsu sao krajinu...nego srpske kuce stoje srusene prazne i popisane
Zadnja izmjena: gruezi, dana/u 27 maj 2020, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav si ti cudak? Nije rijec o kolicini izgradjenog autoputa, nego o zaduzenosti drzave. Daleko smo manje zaduzeni od Hrvatske i imamo kapacitet da podignemo kredite za autoput. Podici kredit nije neka nauka? Samo bez korupcije.
- Antipolitika3
- Kontakt:
23 mil proracun Hrvatske 2019
2.5 proracun FBiH tvojih zelenih i malo mojih latina
Proracun Zagreba kao citave FBIH
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ti si lupetao kako se drzavne, federalne i kantonalne place racunaju u prosjek. Jedino ko bi mogao ovdje biti na zadatku si ti. Ja iznosim cinjenice.Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:30Ukriaga ti si ogranicen lik na "zadatku" od stranke.
U proracune je ukljucen drzavni dug. Rano ljuta.Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:3623 mil proracun Hrvatske 2019
Ortega ima li zvornik uopste mjesta da se siri..po slikama ne bas.. Moze li u grad stati 50 000 ljudi? Bez sela znaci samo grad....
Da je ta Hrvatska toliko dobra ne bi ljudi iz nje bjezali.Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:3623 mil proracun Hrvatske 2019
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da za takve opstine kojih ima odredjen broj nema spasa. To ce postati nenaseljeni prostori za 50 godina jer vise nemas ljudi koji ce da zive od stoke i da prave pod 10 djece. Onda sa druge strane te opstine nemaju ni obrazovanje, a nemaju ni posla za obrazovane. To treba pripojiti Foci i jos nekoj opstini kako bi se bar smanjila administracija.Ukriaga je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:30Hehe, odlicna ideja? Nego kome mislis prikljuciti Kalinovik? To je veliki prostor.tuzlak1987 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:28Sta mislite o ukidanju opstina?
-
BIHpatriota
- Kontakt:
što se tiče procjene broja stanovnika, od medjunarodnih institucija, Svjetska banka daje realne procjene.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Milijarde pobro neznalica si ti.Ukriaga je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:40U proracune je ukljucen drzavni dug. Rano ljuta.Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:3623 mil proracun Hrvatske 2019
Proracun Zagreba kao citave FBIHOpet neznalica lupeta.
Kada gledas Federaciju ukljuci i Kantone. Neznalico.
Svi kantoni su ukljuceni u te 2,5 milijarde
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bjeze slavonci.TheChief je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:42Da je ta Hrvatska toliko dobra ne bi ljudi iz nje bjezali.Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 20:3623 mil proracun Hrvatske 2019
Tko bi u nas ostao da smo EU?
Nije ni u njih dobro daleko od toga vec vjerovatno je ovaj Ukriaga stranacki placenik pa nam maze oci ovdje nekim svojim statistikama i uspjesnosti zelenih u BiH.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Hahahahahhahaha. E tjesi si, ako ce ti lakse biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.