Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
VAaš je presudjen..kad nama ko presudi onda mozete pricat, vi navikli samo mahalski..ko i klub vam
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vama pardon vasem je Hag presudiofeniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:38VAaš je presudjen..kad nama ko presudi onda mozete pricat, vi navikli samo mahalski..ko i klub vam
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo kad sve sto je normalno za diskusiju izgubis onda ovo.balkanika je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:40Vama pardon vasem je Hag presudiofeniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:38VAaš je presudjen..kad nama ko presudi onda mozete pricat, vi navikli samo mahalski..ko i klub vam
@admin ako nije problem da se ovo rijesi..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da nema strumfova, trebalo bi ih izmisliti. Tacno sam znao sta ce biti, do juce kmecali lopovi u savezu prekidaju ligu a sada prica : joj kako smo jaki, svi protiv nas a liga se nastavlja.

feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:41Ovo kad sve sto je normalno za diskusiju izgubis onda ovo.
@admin ako nije problem da se ovo rijesi..
Evo rijesio Admir umjesto Admina

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Plava filozofija. Još mu drug Admir lajka. Bravo, momci.balkanika je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:40Vama pardon vasem je Hag presudiofeniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:38VAaš je presudjen..kad nama ko presudi onda mozete pricat, vi navikli samo mahalski..ko i klub vam

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ni da se zahvalitebalkanika je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:44feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:41Ovo kad sve sto je normalno za diskusiju izgubis onda ovo.
@admin ako nije problem da se ovo rijesi..Evo rijesio Admir umjesto Admina![]()

@HordasOdMalena evo i tebi. Ljubi Kadra.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hvala insajderu. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
A sta to pitari na Vlasicu hotel rezervisali za proslavu titule

Haj fakat smo pretjerali, ovo je za prepucavanja. Da se vratimo na temu.
Hoce li PL BiH vise dobiti povratkom Dulje i dolaskom Hajrovica ili izgubiti odlaskom Rahmanovica?
Hoce li PL BiH vise dobiti povratkom Dulje i dolaskom Hajrovica ili izgubiti odlaskom Rahmanovica?
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kakva Maltasamirr je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:17a Francuzi ?

Kako nastaviti ligu ako 2-3 ekipe nikako ne treniraju ?
- svrakino1921
- Kontakt:
Admir74 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:26nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:52Necemo o kupljenim titulama i prodanim, ima se i vama sta dodati uz tu recenicu.feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2020, 16:51AL kad Velezovci pisu neregularna titula Allahu dragi i Boze i svi sveci ostali i Opet Boze dragi .Preporucujem da nadjete na internetu pogledat utakmicu Bratstvo Velez pred kraj prvenstva. DA su barem manje ofirno kupili utakmicu.
![]()

U klubu cekaju odluku saveza, al forumasi znaju da se vec rezervisao restoran za proslavu titule.balkanika je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:37Imamo najspremniju ekipu i najsiru klupu.Pantelija je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:32Kmeee mi smo za nastavak
Kmeeee ali nemamo par da testiramo kmeeee
Savezeee daj nam para kmeeeee
Saveze sto se nastavlja mi se samo salili da hocemo da igramo kmeeeee
Amare daj poausbu opet sa kamatama kmeeeee
Sta je kujice prpa sad... 11 kola a nemate 11 igraca a ne 25
Mjesec kasnije: Kmeee dobili ste nas jer nam je pola ekipe povrijedjeno.
Mjesec kasnije: Sad smo kompletni satrat cemo vas
Sedam dana kasnije: Kmeee nije igrao Pidro
Par mjeseci kasnije: Kmeee prekinite ligu dajte nam titulu
Kmeee ovi prosjaci i mitomani sto nemaju za vodu i struju dobili licencu prije nas
Kmeee propade nam proslava na Vlasicu
![]()
![]()
![]()
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Budimo pametni kao u pandemiji i odustanimo od nastavka PL BiH !
Evo moja Sloboda moze ispasti iz lige i ja sam opet za nastavak , vecina navijaca Sarajeva to nisu jel ih strah konkurencije ili cega vec bas me zanima.
Realno mislim da ce uzeti ligu ako se nastavi, Zeljo nema kapacitet za titulu bar ne ove sezone.. Zrinjskom i Evropa visi.. tako da su oni jedini kandidati za titulu...Ali moraju to potvrditi na zelenom terenu.
Evo moja Sloboda moze ispasti iz lige i ja sam opet za nastavak , vecina navijaca Sarajeva to nisu jel ih strah konkurencije ili cega vec bas me zanima.
Realno mislim da ce uzeti ligu ako se nastavi, Zeljo nema kapacitet za titulu bar ne ove sezone.. Zrinjskom i Evropa visi.. tako da su oni jedini kandidati za titulu...Ali moraju to potvrditi na zelenom terenu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, denimen99, Giuseppe1, Hrammm1921, Jadnimi, mnon46 i 40 gostiju.