Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Evo i u Srbiji zvanično od 1. juna sa publikom a stepen zaraženosti kod njih petostruko veća.
- TMmanija2012
- Kontakt:
@samir jeste pošteni kada ste slavili sa pitarima titulu na Koševu,vec naredne sezone poklaste se izmedju sebe oko afere PUNAC

Šta ćeš ti bolan odvalit?

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Vidi ovako, ja shvatam da bi ljudi volili da se prekine liga ako ce se dodjeliti titula prema trenutom stanju, isto shvatam da su za nastavak u slucaju da titula ne dodjeli nikome. Zato su oni tu na vagi i gledaju sta i kako i sta je bolje za njih, razumijem i to vjerovatno bi svi tako. Znamo vrlo dobro da je samo par klubova bilo jasno za nastavak na onim sastancima
i bez kalkulacije medju kojima je i Velez.
A bubrege neces nikome odvaliti sigurno, i opet ce normalno dolaziti na nas stadion kao i mi na Kosevo. To pozivanje na nesto na forumu izgleda jadno druze. A svoje stavove cemo uvijek iznositi ma koliko to paralo usi nasim "prijateljima" ili "neprijateljima"
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 27 maj 2020, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Hahah sad kad mu se ponudio da odes mu na kucni prag da ti bubrege pomjeri usro bi se..il bi nabavio pistolj umedjuremenu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 27 maj 2020, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
ostali nam pitari duzni 20 hiljada što smo dobili Mladost Veliku Obarsku koja se borila s njim za titulu te sezoneTMmanija2012 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:13@samir jeste pošteni kada ste slavili sa pitarima titulu na Koševu,vec naredne sezone poklaste se izmedju sebe oko afere PUNAC![]()
![]()

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Hej bola,..nikad ih mogao nisam i libo me racku za njih.
Sad se zalite upravi vodovoda.Hahahaha,..

Sad se zalite upravi vodovoda.Hahahaha,..

Čestitati.feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:06I sta ce Zeljo kad i regularno uzmemo tituluy bas me zanima kako ce je osporit..moramo ih opet ledit na -20 tako ne pricaju puno
- feniksptica
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeliAdmir74 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:17Čestitati.feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:06I sta ce Zeljo kad i regularno uzmemo tituluy bas me zanima kako ce je osporit..moramo ih opet ledit na -20 tako ne pricaju puno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- TMmanija2012
- Kontakt:
Shvatio si poentu ,svako gleda sebesamirr je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:16ostali nam pitari duzni 20 hiljada što smo dobili Mladost Veliku Obarsku koja se borila s njim za titulu te sezoneTMmanija2012 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:13@samir jeste pošteni kada ste slavili sa pitarima titulu na Koševu,vec naredne sezone poklaste se izmedju sebe oko afere PUNAC![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Da je zeljeznicar prvi na tabeli ovo bi vec bilo prekinuto a ovdje lupetate kako je savez na strani sarajeva
Bezveze pravite negativnu atmosferu kao da nas klub koci nastavak. I ako nam odgovara da se prekine liga mi to ne odlucujemo. Pa i da se nastavi u lijepoj smo poziciji i vecina forumasa se ovdje zeza jer nam odgovara i prekid(nema proslave) i nastavak(proslava pred vjecnom), a vi se svi primili...eto ti cak i prijetis nekim nasiljem. Isto djeca
-
- Kontakt:
Naravno da ćemo čestitati , zašto ne bi ?Admir74 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:17Čestitati.feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:06I sta ce Zeljo kad i regularno uzmemo tituluy bas me zanima kako ce je osporit..moramo ih opet ledit na -20 tako ne pricaju puno
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Struktura Saveza govori drugačije.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:20Da je zeljeznicar prvi na tabeli ovo bi vec bilo prekinuto a ovdje lupetate kako je savez na strani sarajeva
Bezveze pravite negativnu atmosferu kao da nas klub koci nastavak. I ako nam odgovara da se prekine liga mi to ne odlucujemo. Pa i da se nastavi u lijepoj smo poziciji i vecina forumasa se ovdje zeza jer nam odgovara i prekid(nema proslave) i nastavak(proslava pred vjecnom), a vi se svi primili...eto ti cak i prijetis nekim nasiljem. Isto djeca
Kako zeljo moze uticati na bilo sta, a 80% saveza deklarisani navijaci fks. Kako bilo koja odluka moze ici u korist zeljeznicaru? Ne znam zasto lupas gluposti...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Potpisujem druze. Ko god misli da imamo nesto protiv bilo koga grijese. 90% ljudi ovdje je svjesno da ce u slucaju da se prvenstvo nastavi Sarajevo osvojiti titulu, ali na teren da se zavrsi sezona, to je nas jedini cilj. Ko bude bolji cestitati i tjt.Rodjeni81 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:15Vidi ovako, ja shvatam da bi ljudi volili da se prekine liga ako ce se dodjeliti titula prema trenutom stanju, isto shvatam da su za nastavak u slucaju da titula ne dodjeli nikome. Zato su oni tu na vagi i gledaju sta i kako i sta je bolje za njih, razumijem i to vjerovatno bi svi tako. Znamo vrlo dobro da je samo par klubova bilo jasno za nastavak na onim sastancima
i bez kalkulacije medju kojima je i Velez.
A bubrege neces nikome odvaliti sigurno, i opet ce normalno dolaziti na nas stadion kao i mi na Kosevo. To pozivanje na nesto na forumu izgleda jadno druze. A svoje stavove cemo uvijek iznositi ma koliko to paralo usi nasim "prijateljima" ili "neprijateljima"
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Teško dužnom,,

Usutili se ko p.icke.
Koji su to licemjeri i hostapleri.
I uvijek su bili.
Koji su to licemjeri i hostapleri.
I uvijek su bili.
- feniksptica
- Kontakt:
Mogu mislit tek za sudije kakva im je sprema..radijus kretanja krug oko centra..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)