Možda su i njoj krepavali prasići?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Vidis li koje je vrijeme i okolnosti kada se to sto se odnosi na zene objasnjava ?Heller je napisao/la: ↑27 maj 2020, 23:07Zato što si ti o tome pisao, a svi vazda tvrde da su žene i muškaraci ravnopravni u Islamu, i onda napišeš ovo:
U takvoj situaciji, žene koje nemaju muža mogu birati između dvije opcije: halal braka u kojem će biti zaštićena i uživati sva prava ili postati javno vlasništvo, bez ikakvih prava i zaštite.
S druge strane, muškarci, koji imaju izraženije seksualne potrebe, ograničavanjem na jednu ženu , bili bi dovedeni u situaciju da se odaju nemoralnom životu.
Jesi li vidio kraj teksta ?
Vrijeme? Pa Islam upravo i jeste za to vrijeme a ne za 21. vijek. Okolnosti? Pa Islam upravo i jeste za divlja plemena.
Nullius in verba
i jedna mi previse,zamisli da 8 komada moras trpiti
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ljubav. U svakom obliku.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovim i dosadasnjim postovima si dokazao koliki si islamofob i pokazao si kada ti covjek nesto dokaze, okreces se nekoj novoj temi, i tako u krug.
Ne isplati se s tobom raspravljati o islamu. Lijep pozdrav.
Za mene je aspolutno svaka religija iracionalna, ne samo islam. Naravno nemam nista protiv ljudi koji su vjernici i drze se propisa. Meni moje, njima njihovo. Problem su oni tipa solinasa koji bi je.bali mater svakome ko misli da njihova religija nije najsavrsenija na svijetu i kojii misle da je iracionalna i bespotrebna.
I ja sam misljenja da covjek, bio vjernik ili ne, to zadrzi za sebe i ako ce pricati o vjeri to prica sa ljudima koji imaju iste poglede na to kao on sam.Epidaurus je napisao/la: ↑27 maj 2020, 23:18Za mene je aspolutno svaka religija iracionalna, ne samo islam. Naravno nemam nista protiv ljudi koji su vjernici i drze se propisa. Meni moje, njima njihovo. Problem su oni tipa solinasa koji bi je.bali mater svakome ko misli da njihova religija nije najsavrsenija na svijetu i da ne smijes misliti da je iracionalna i bespotrebna.
Ali, kada se neko pojavi i nicim izazvan pokusa osporiti neciju vjeru naravno da cu mu odgovoriti. Necu mu govoriti da on praktikuje vjeru, nego se potruditi da mu pokazem da nije u pravu.
Ataturk je u islamu vidio arapski nacionalizam, arabizaciju. Čak i ovi naši se počnu oblačiti kao Arapi i pričati poput Arapa.
Ma **** platu kad moras zvocanje slusati
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne vidim problem pricanja o vjeri sa ljudima razlicitih pogleda na istu. Ona treba kao i sve ostalo biti podlozna diskusiji u kojoj nece biti vrijedjanja i ismijavanja. Recimo moj profesor vjeronauke iz srednje je jedna od najgenijalnijih osoba koju sam imao priliku upoznati i uvijek je bio spreman pricati o vjeri s ljudima koji su ateisti ili agnostici bez ikakvog vrijedjanja i omalovazavanja.TheChief je napisao/la: ↑27 maj 2020, 23:24I ja sam misljenja da covjek, bio vjernik ili ne, to zadrzi za sebe i ako ce pricati o vjeri to prica sa ljudima koji imaju iste poglede na to kao on sam.Epidaurus je napisao/la: ↑27 maj 2020, 23:18Za mene je aspolutno svaka religija iracionalna, ne samo islam. Naravno nemam nista protiv ljudi koji su vjernici i drze se propisa. Meni moje, njima njihovo. Problem su oni tipa solinasa koji bi je.bali mater svakome ko misli da njihova religija nije najsavrsenija na svijetu i da ne smijes misliti da je iracionalna i bespotrebna.
Ali, kada se neko pojavi i nicim izazvan pokusa osporiti neciju vjeru naravno da cu mu odgovoriti. Necu mu govoriti da on praktikuje vjeru, nego se potruditi da mu pokazem da nije u pravu.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Bilo drugačije vrijeme kad je objavljeno, zato to stoji
Religija za sva vremena<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Religija za sva vremena<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Let's talk about SIX baby!
U 99% slucajeva zavrsi boldiranom recenicom. Zato sam tako napisao.Epidaurus je napisao/la: ↑27 maj 2020, 23:30Ne vidim problem pricanja o vjeri sa ljudima razlicitih pogleda na istu. Ona treba kao i sve ostalo biti podlozna diskusiji u kojoj nece biti vrijedjanja i ismijavanja. Recimo moj profesor vjeronauke iz srednje je jedna od najgenijalnijih osoba koju sam imao priliku upoznati i uvijek je bio spreman pricati o vjeri s ljudima koji su ateisti ili agnostici bez ikakvog vrijedjanja i omalovazavanja.TheChief je napisao/la: ↑27 maj 2020, 23:24I ja sam misljenja da covjek, bio vjernik ili ne, to zadrzi za sebe i ako ce pricati o vjeri to prica sa ljudima koji imaju iste poglede na to kao on sam.Epidaurus je napisao/la: ↑27 maj 2020, 23:18Za mene je aspolutno svaka religija iracionalna, ne samo islam. Naravno nemam nista protiv ljudi koji su vjernici i drze se propisa. Meni moje, njima njihovo. Problem su oni tipa solinasa koji bi je.bali mater svakome ko misli da njihova religija nije najsavrsenija na svijetu i da ne smijes misliti da je iracionalna i bespotrebna.
Kod mene u skoli je bilo kontra primjera.
Profesor ateist/agnostik i ismijava vjeru.