NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Kukoč u izjavama govori dvije stvari koje se ne uklapaju u narativ Posljednjeg plesa pa ga možda zato i nema puno više:
da je Pippen bio najbolji timski igrač koji je uvijek na terenu odrađivao posao za dvojicu i najviše mu pomogao i na treninzima kad je došao u NBA, to što ga je agresivno čuvao u Barceloni ili se ljutio jer je Kukoč dobio zadnji šut Kukoč ne shvaća lično jer je Pippen imao problem sa GM i trenerom a ne sa njim
njemu je Kraus bio dobar, nikad ništa loše o njemu nije rekao, vjerovao je od prvog dana u igrača iz Europe kad to nije bilo uobičajno, uostalom Kukoč je bio poznat kao "Jerry's boy"
da je Pippen bio najbolji timski igrač koji je uvijek na terenu odrađivao posao za dvojicu i najviše mu pomogao i na treninzima kad je došao u NBA, to što ga je agresivno čuvao u Barceloni ili se ljutio jer je Kukoč dobio zadnji šut Kukoč ne shvaća lično jer je Pippen imao problem sa GM i trenerom a ne sa njim
njemu je Kraus bio dobar, nikad ništa loše o njemu nije rekao, vjerovao je od prvog dana u igrača iz Europe kad to nije bilo uobičajno, uostalom Kukoč je bio poznat kao "Jerry's boy"
Kad se liga nastsvlja?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Pa posljednji ples je Jordanova verzija svega sto se desavalo, naravno da tu ima dosta subjektivnog misljenja nametnutog od njega, prije svega prema tom Krausu koji je sta god Jordan pricao uz njega najzasluzniji za uspjehe Bullsa. Tu je prikazam Krause kao glavni negativac, a Phil Jackson kao superheroj, sto je Jordanovo subjektivno misljenje, moj dojam je da je Phil Jackson bio veca stetocina po Bullse od Krausea, izmanipulisao je sve lafo posljednjim plesom, koji svi znamo nije bio njegov posljednji i time je sigurno bar dvije godine ranije zavrsio karijeru najveceg kosarkasa svih vremena.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pipen je prosao u drugu rundu bez Jordana,Jordan bez njega nije.Kraj price!L-Train je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:56Imali 2 pobjede manje bez Jordana,ispali u 2 krugu od Knicksa u 7 koji su kasnije u velikom finalu izgubili od Raketa isto u 7,s tim da su Bullsi poprilicno osteceni u tom duelu.Da su prosli Knickse posamarali bi se sa Raketama za titulu,i bez njega bili contanderi,sa njim svakako daleko najjaca ekipa.
23
Il kljucajte temu il banujte ovu dvojicu koji konstantno vrte istu pricu.
Da je imao snage igrao bi on jos.japa je napisao/la: ↑27 maj 2020, 23:08Pa posljednji ples je Jordanova verzija svega sto se desavalo, naravno da tu ima dosta subjektivnog misljenja nametnutog od njega, prije svega prema tom Krausu koji je sta god Jordan pricao uz njega najzasluzniji za uspjehe Bullsa. Tu je prikazam Krause kao glavni negativac, a Phil Jackson kao superheroj, sto je Jordanovo subjektivno misljenje, moj dojam je da je Phil Jackson bio veca stetocina po Bullse od Krausea, izmanipulisao je sve lafo posljednjim plesom, koji svi znamo nije bio njegov posljednji i time je sigurno bar dvije godine ranije zavrsio karijeru najveceg kosarkasa svih vremena.
23
Mogu li ja da dobijem moderatora na 24h, kome da se obratim, da malo pocistimo ovu temu
Imam imunitet,uzoran forumas.Gdje si vidio da psujem i da nekog prozivam bez povoda u ovih 3k postova ?
23
10 stranica offtopica je dovoljan razlog, nisam trazio moderatora da sprovodim neku pravdu, nego da ocistim LBJ vs MJ temu s teme NBA sezone..Plus, mene si pokusao vrijedjati na nacionalnoj osnovi par puta, tako da eto ti ako bas hoces demokratski ban

Rekao sam bez povoda i to nije bilo vrjedjanje nego zafrkancija bez upotrebe psovki.
23
-
- Kontakt:
Pa zar niste termin trebali zajedno igrati ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma GOAT ti si najveci kralj, koliko se tebi moze covjek nasmijati to je nevidzeno
imas moj glas za forumasa godine 

Sve se to moze pod pokusaj vrijedjanja ubaciti, ako cemo demokratski, sta fali da malo odmorite, kad vec ne prelazite na temu predvidjenu za toGOAT je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:07Rekao sam bez povoda i to nije bilo vrjedjanje nego zafrkancija bez upotrebe psovki.

Ako se za to ukaze prilika sto da ne, mene ti pokusaji vrijedjanja ne doticu zato nisam ni prijavljivao, sta fali termin igrati

Ako ce to ocistiti temu od gluposti i prepiranja ko ima veci, ja cu se sad naci uvrijedjen evo

- PovratakKralja
- Kontakt:
Razlog ?
Meni je on bezveze forumas.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Sta fali momku? Malo prca, malo trola, malo prica gluposti, malo prica istinu, malo nas zabavlja...
Ja sam jos malo tu i necu pisati najmanje godinu dana.Tako da ces imati cistu temu za rasprave sa osobama sa kredibilitetom za komentarisanje NBA lige.Tema ce da pršti od podataka i znanja.
23
Jel tesko pisati na temi predvidjenoj za to? Kakve veze Jordan ima sa ovom sezonom? Kakve veze njegov dokumentarac ima sa ovom sezonom? De onda da pisemo o svim filmovima koji su izasli ove godine, sta fali malo...