Gledao već, kao i većinu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vjerovatno si gledao i one o njemackoj?
Ravnopravni su pred zakonom u svakom bitnom slucaju koje se ticu zivota i jednog i drugog. Zavisi sta smatras ravnopravnoscuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:00Ko misli da žena i muškarac mogu biti ravnopravni je u velikoj zabludi.
I ovo tumacenje je pogresno i agresivno.Zato se siri losa slika o islamu i ovakvi kao ti ce biti kaznjeni.Sviuodbranu je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:15
Kuranski ajet je jasan.
Kocka, blud i kamata su veci grijehovi od jedenja svinjetine. To je hadiz Poslanika.
Kod nas isto imas:AirRamiz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:22vise sam zaboravio ko nam sad igra za repku ali evo
seha, plave oci
zuka plave oci
gojak je isti sandzos porijeklom, znam mu babu drota
smail prevljak, plavkast
pjana podrinjska faca...eto nek je on malo tamniji
demirovic kao sa postera hitlerjugenda
visca plavkast
dulja svijetal ali se farba
a gdje su nam mlade repke ili kosarkaske?![]()
da se vratimo nazad od rahimica pa do mravca...gdje bi nas to dovelo...na jednog svijetlog srbina dodje 7-8 bosnji...to je omjer otprilike..ne da mi se s moba pisat....nije mi cilj postavljat se kao ubermensch, ionako to slaveni po kancelaru Hitleru svakako nisu
Vrhunski profesor i jos bolji covjek.Captain4 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:17Epi vidim Adema si spominjao.
Genijalac, intelektualac, gospodin, izvor znanja, dobrote. Jednostavno u kandidaturi za najbolju osobu na svijetu. Ubjedljivo najbolji profesor gimnazije, žao mi je što više nisam s njim komunicirao i dijelio iskustva. Yeble me kafe.
Adem Nušinović. Ustati pa reći.
Bravo Solinaš. Fino, jasno, precizno, koncizno, sažeto i sta vise ne..Sviuodbranu je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:15
Ravnopravni su pred zakonom u svakom bitnom slucaju koje se ticu zivota i jednog i drugog. Zavisi sta smatras ravnopravnoscu![]()
U Islamu zena moze biti bogata, a muz siromah. Bez dozvole marku ne smije uzeti.
Ima pravo da trazi razvod ako je ne zadovoljava u bilo kojem obliku..
Zena u Islamu ima pravo da radi i privredjuje. Kao advokat, vaspitacica, uciteljica one poslove koji su primjereni zeni.
Osim ako se ne smatra da su ravnopravni samo ako oboje igraju ragbi![]()
Sto se tice vise zena,preporuceno je da se zeni samo jedna.
Ako pak ozenis vise od jedne moras biti sposoban da se finansijski brines o njima. I svaka je zasticena zakonom.
Ismijavati zakonsko vjencanje sa vise zena a odobravati vanbracnu prcadiju ko koga stigne je dvolicno, ili nije....
Sto se tice svinjetine, Allah je zabranjuje Muslimanima, osim u slucaju da im je ugrozen zivot, i da su primorani da bi opstali.
Kuranski ajet je jasan.
Kocka, blud i kamata su veci grijehovi od jedenja svinjetine. To je hadiz Poslanika.
Takodjer razdvojiti treba tradiciju nekih naroda, i Islam. To nije isto.
Ako se neki narodi ponasaju neprilicno prema zenama, to nije po Islamu neko su zatucani.
Ti ako ne želiš, neće te pogađati. Osim ako ne živiš u Saudiji pa ti šerijat vlada, a ne možeš iz države dok si ateista.
On, Džinić, Darko, Naser, Tatjana, Jasminka. Kad to napusti školu, ključ u bravu.Epidaurus je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:20Vrhunski profesor i jos bolji covjek.Captain4 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:17Epi vidim Adema si spominjao.
Genijalac, intelektualac, gospodin, izvor znanja, dobrote. Jednostavno u kandidaturi za najbolju osobu na svijetu. Ubjedljivo najbolji profesor gimnazije, žao mi je što više nisam s njim komunicirao i dijelio iskustva. Yeble me kafe.
Adem Nušinović. Ustati pa reći.
Sta je ovdje agresivno tako ti bogaGOAT je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:18I ovo tumacenje je pogresno i agresivno.Zato se siri losa slika o islamu i ovakvi kao ti ce biti kaznjeni.Sviuodbranu je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:15
Kuranski ajet je jasan.
Jesam, ali mi nisu nešto pretjerano zanimljivi. Ovi o muzici su mi jaki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.