FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pozdrav Manijaci
Dolazim iz Sa(bistrik)i zelio bih se ukljuciti u forum mog jedinog kluba
Ovo pisem da nebi stavljo komentare ko grom iz vedra neba
Kao prvo ne zelim raspravljati sa "tamo onim"jer nisu nasa klasa i glupo mi je da raspravljam
Mislim da bi navijaci i uprava kluba trebala da vodi racuna samo o FK Zeljeznicar i o evropskim takmicenjima jer aBd prevazicemo(ako vec nismo)ovu ligu.Mislim da se trebamo ugledati na situaciju u okruzenju gdje je Dinamu i Partizanu liga samo formalnost i da samo mislimo o evropi a ovi "tamo oni"nek se jedu i nalaze nam mane
Toliko za sada pozz
Dolazim iz Sa(bistrik)i zelio bih se ukljuciti u forum mog jedinog kluba
Ovo pisem da nebi stavljo komentare ko grom iz vedra neba
Kao prvo ne zelim raspravljati sa "tamo onim"jer nisu nasa klasa i glupo mi je da raspravljam
Mislim da bi navijaci i uprava kluba trebala da vodi racuna samo o FK Zeljeznicar i o evropskim takmicenjima jer aBd prevazicemo(ako vec nismo)ovu ligu.Mislim da se trebamo ugledati na situaciju u okruzenju gdje je Dinamu i Partizanu liga samo formalnost i da samo mislimo o evropi a ovi "tamo oni"nek se jedu i nalaze nam mane
Toliko za sada pozz
91 dan : 23 sata : 36min : 20 sek do pocetka utakmice sa olimpikom 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Je li legla oktobarska ? 

nekom plata nekom neko ni za virsleEsii TM87 je napisao/la:a Aprilskaekii je napisao/la:Je li legla oktobarska ?![]()

Kad će i ono 10 % završiti ?Esii TM87 je napisao/la:Sad mi rece jedan nas igrac da je sa Vukeljom 90 % zavrsena stvar.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ma pusti Lazu, samo lazeEsii TM87 je napisao/la:Iz usta jednog naseg napadaca,pa ako on laze i ja sam lazov

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
I jos mi je rek'o da nije bila oktobarskazlaya_tm87 je napisao/la:ma pusti Lazu, samo lazeEsii TM87 je napisao/la:Iz usta jednog naseg napadaca,pa ako on laze i ja sam lazov![]()

1921-2011
hah, to da Ekii u bude malo lakše...ali džabe sve, kad se opet hrenovkama udaraju, a to je posebna sportska ishrana.
Nego jeli Jahoviću konacno došla struja??
Nego jeli Jahoviću konacno došla struja??
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 03 dec 2010, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Želji uz Popovića treba jedan pravi napadač. Kada se potpiše ugovor za gradnju stadiona, pojaviće se i dobri napadači i ne samo oni. Gdje bude dobre love biće i dobrih igrača. Na prvu, ovo nema nikakve veze, a vjerujte mi da ima i to dosta. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Esii TM87 je napisao/la:I jos mi je rek'o da nije bila oktobarskazlaya_tm87 je napisao/la:ma pusti Lazu, samo lazeEsii TM87 je napisao/la:Iz usta jednog naseg napadaca,pa ako on laze i ja sam lazov![]()
![]()
Pa taj igrac koji se tebi ispovjedio garant zna bolje od Vukelje gdje ce ,jer kako kaze NN ide vani i pred potpisom je, i da mu ne pada na pamet da ostane u ovoj ligi!

Naravno, to je jedan od zakona tržišta.avlami97 je napisao/la:Želji uz Popovića treba jedan pravi napadač. Kada se potpiše ugovor za gradnju stadiona, pojaviće se i dobri napadači i ne samo oni. Gdje bude dobre love biće i dobrih igrača. Na prvu, ovo nema nikakve veze, a vjerujte mi da ima i to dosta. Željo je šampion.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
hahahahhahhah ... vi ako budete ponos drzave ja selim iz Bosne...hahhaha...svaka ti cast za ovo dobro me nasmija...aziz je napisao/la:Meni ovo za stadion izgleda pravo ozbiljno,jbt zamisli te novu Grbavicu ponos grada i države sa Manijacima na čelu.
Komšije će nam se udarati viršlama po glavi

Vi dok ste bili u krizi (2003-2009) vi ste bili oko 9og mjesta...Evo mi smo u krizi i dijelimo 2go mjesto sa vama...Mi makar sad imamo virsle za jesti vas Dialiba nije imao nista ...osusio se haman ko logoras kakav...
Da te razocaram Sarajevo nece biti dugo u krizi , previse je ljudi koji vole FKS ... Gospoda navija za Sarajevo , djeca s ulice za Zelju ...
E pa pakuj kofere ...HZ_ilidzaa je napisao/la:hahahahhahhah ... vi ako budete ponos drzave ja selim iz Bosne...hahhaha...svaka ti cast za ovo dobro me nasmija...aziz je napisao/la:Meni ovo za stadion izgleda pravo ozbiljno,jbt zamisli te novu Grbavicu ponos grada i države sa Manijacima na čelu.
Komšije će nam se udarati viršlama po glavi![]()
![]()
Vi dok ste bili u krizi (2003-2009) vi ste bili oko 9og mjesta...Evo mi smo u krizi i dijelimo 2go mjesto sa vama...Mi makar sad imamo virsle za jesti vas Dialiba nije imao nista ...osusio se haman ko logoras kakav...
Da te razocaram Sarajevo nece biti dugo u krizi , previse je ljudi koji vole FKS ... Gospoda navija za Sarajevo , djeca s ulice za Zelju ...
- spielführer_21
- Kontakt:
Tačno tako.. Valjda znamo ko je sad gospoda u Bosni.. Znači: Prava raja za Želju, ratni profiteri i uvlakuše istima za sarajevo..Gospoda navija za Sarajevo , djeca s ulice za Zelju ...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
hzilidza jesil to naucio sabirati brojeve?
kakvih 6 godina krize...
ako vec upucujes na to... onda pisi istine... 4 godine, ne 6...

kakvih 6 godina krize...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Edin Ćuruć
"Rođen 1962. godine u Mostaru, ponikao je u Željezničaru.
Za prvi tim je debitovao u sezoni 1980/81. odigravši 8 utakmica. Bio je standardni igrač veznog reda Željezničara sve do sezone 1989/90. kada je u zimskoj pauzi otišao u španski Las Palmas. U klub se vratio nakratko u sezoni 1990/91. i odigrao 3 utakmice. Nakon toga je ponovo otišao u inostranstvo.
Za reprezentaciju SFRJ odigrao je jednu utakmicu, a nastupao je i za druge katagorije reprezentacije.
Vazni igrač odlične tehnike i preciznog šuta, izraziti ljevak. U pamćenju su ostali njegovi dalekometni pasovi vanjskim felšom. Bio je i kapiten Željezničara. Odigrao je 215 utakmica i postigao 42 gola.
U trenucima kad su Željezničar napustili skoro svi igrači iz generacije koju je vodio IVICA OSIM, on je bio jedini koji je nastavio igrati, često spašavajući imidž i rezultate kluba".
(F.K. Željezničar 1982.-2007. Nedžad Hadžialić)

"Rođen 1962. godine u Mostaru, ponikao je u Željezničaru.
Za prvi tim je debitovao u sezoni 1980/81. odigravši 8 utakmica. Bio je standardni igrač veznog reda Željezničara sve do sezone 1989/90. kada je u zimskoj pauzi otišao u španski Las Palmas. U klub se vratio nakratko u sezoni 1990/91. i odigrao 3 utakmice. Nakon toga je ponovo otišao u inostranstvo.
Za reprezentaciju SFRJ odigrao je jednu utakmicu, a nastupao je i za druge katagorije reprezentacije.
Vazni igrač odlične tehnike i preciznog šuta, izraziti ljevak. U pamćenju su ostali njegovi dalekometni pasovi vanjskim felšom. Bio je i kapiten Željezničara. Odigrao je 215 utakmica i postigao 42 gola.
U trenucima kad su Željezničar napustili skoro svi igrači iz generacije koju je vodio IVICA OSIM, on je bio jedini koji je nastavio igrati, često spašavajući imidž i rezultate kluba".
(F.K. Željezničar 1982.-2007. Nedžad Hadžialić)

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Levin i 57 gostiju.