Tad je i razvio animozitet ka nama dvojici. Nadjeb.avanja oko seceraMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:28jes bilo dobro dole bit prisutan govorit riu da nema pojma i onda me snitcha
Puno si ocekivao od greovog klona
Moderator/ica: insider
Tad je i razvio animozitet ka nama dvojici. Nadjeb.avanja oko seceraMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:28jes bilo dobro dole bit prisutan govorit riu da nema pojma i onda me snitcha
Gre je vrh forumaš, vrlo vjerovatno neb napustio chat grupu zbog banalnog razloga.Epidaurus je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:31Tad je i razvio animozitet ka nama dvojici. Nadjeb.avanja oko seceraMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:28jes bilo dobro dole bit prisutan govorit riu da nema pojma i onda me snitcha
Puno si ocekivao od greovog klona![]()
Moram ,ti shvati kako hoces ali obecao mi je svasta nesto .
Shvatit cu jedino ako i ja neke benefite dobijem.
Ne znam o cemu se prica ali ovo za Grea je tacno definitivno.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:32Gre je vrh forumaš, vrlo vjerovatno neb napustio chat grupu zbog banalnog razloga.Epidaurus je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:31Tad je i razvio animozitet ka nama dvojici. Nadjeb.avanja oko seceraMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:28jes bilo dobro dole bit prisutan govorit riu da nema pojma i onda me snitcha
Puno si ocekivao od greovog klona![]()
![]()
Ah kobe&federer
Eo i delinjo ga prodao, znaci dokazana varalica.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:44pitanja sa kviza? ekstra kategorije u quizupu? tokene u osmu? jako sumnjiva vremena na f1? tiebreakere koji ti idu na ruku?
drugarica sa sumnjivim moralom je jedna,a nas smo dvojica...
ma ok je varat ako se priznaharden je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:45Eo i delinjo ga prodao, znaci dokazana varalica.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:44pitanja sa kviza? ekstra kategorije u quizupu? tokene u osmu? jako sumnjiva vremena na f1? tiebreakere koji ti idu na ruku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.