Po tome sto ako se ne nastavi liga nema finansijske pomoci UEFA-e, ne znas da li ce ti izbaciti klubove iz euro kupova, igraci 8-9 mjeseci sa samo 3-4 takmicarske utakmice, priliva finansija svakako nemas pa je svejedno igrao pred praznim tribinama ili ne, ako i ne budemo izbaceni iz euro kupova bit cemo u jos vecem hendikepu nego sto smo do sad bili, a odrzavanjem takmicarske forme mozes samo profitirati u odnosu na klubove iz liga koje su prekinule prvenstvo. E da, neigranjem samo mozes gubiti sponzore, dok ih igranjem bar nesto mozes zadrzati ili dobiti nove.
Ma mrtvi ste kokuzi vjeruj mi zato i dovodite igrace 35+TMmanija2012 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 11:39Udbši na respiratorima saznali da ljoŽe nije mrtvi kokuzŠtila ogadio fudbal pitarcicima nisu ludi da nastavljaju ligu ,ali do duše nije bilo Pidre
![]()
![]()
I ovo su pustili samo zbog love od participacije...
Daj malo sta novo Amawowa pudlice dosadio si i Bogu i narodu. KMEEEEEPlavac87 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 11:36Po priči Vicinih dječaka sa Kobilje Glave, gigant BiH fudbala FK Željezničar je pred gašenjem.
Ipak, kada je gigantu na megdan, ljube se Vicina i Dodikova stopala da ne dopuste.
Čekamo kriminalce iz FK Sarajevo u savezu, Elvedina Begića, Adnana Džemiđiđa, Elmira Pilava i ostale parazite, da donesu odluku.
Željezničar ne želi da nastavi prvenstvo, već ste upisali da ćete izaći u europu ove godine i zadovoljni ste sa tim. Javno ste izjavili kako bi pristali na prekid samo da FK Sarajevo ne postane prvak.balkanika je napisao/la: ↑28 maj 2020, 11:06Znas sta je najgore, sto vi sebi ne mozete priznati da vas je ovo ujebalo, da je FK Sarajevo uradilo sve da se sezona ne nastavi a i da ste vi navijaci vec upisali titulu i bili svim srcem za prekid sezone. A nije da ne znate sta ste sve probali uraditi preko svojih Bordo prijatelja u savezu. To sto se igraci spremaju je drugo, sprema se i Borac koji je otvoreno bio za prekid pa sta.Tatamata1946 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 10:55I sta ako se nastavi liga, niko nece reci ipak smo bezveze skrabali po forumu i optuzivali Sarajevo
Onda cemo mi Begica napasti da nije pitar kako kazu na forumu jer nije prekinuo ligu i proglasio nas prvacima
Sarajevo se sprema kao da ce liga poceti a ostalo nije do nas ma sta god vi pisali i lajali po forumu
Mi samo zelimo da se sezona zavrsi na terenu, pa nek ostanemo i bez europe i bez kupa, nek Sarajevo osvoji titulu, nek Borac ide u europu ako se sve to zasluzii na terenu. Nek bude i sudijskih lakrdija, na nama je da budemo bolji i od protivnika i od sudija, ali nek se zavrsi na terenu, pa da na kraju u bilo kojem slucaju, cak i ovom gore navedenom, najgorem po nas, mozemo pruziti ruku i cestitati.
Uostalom prevelike su moguce posljedice ako se liga ne nastavi i moguc je scenarij kompletnog kraha svih klubova i lige.
Ako se prekine nista nije validno pa tako zeljkan nece moci u evropu
Boli pogled na tabelu, a?
Suza sama krenuPlavac87 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 12:18
Nije problem.
Jedino ispravno jeste da se prvenstvo nastavi. Ako na kraju budete prvi, mi vam čestitamo. Ovako, nije to ok, ma koliko vi pokušavali opravdati poteze.
Koliko drzak i bezobrazan moraš biti da ostalim klubovima uskratiš borbu za trofeje, euro takmičenja, opstanak, i na sve to još za sebe tražiš trofej. Sve granice ste prešli. Koštaće vas, kad tad.
Ma da su oni bili prvi nakon 22 kola, ovo bi davno bilo prekinuto i bili bi proglaseni prvacima. Ubjedjen sam u to.
svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 12:22auuuuu
nemoj ovo komsija postavljat molim te
ovo ubi i rukama i nogoma
Nisam bas od tebe ocekivao da ces interpretirati tu ijavu na taj nacin, smatram te jednim od normalnijih forumasa pa me malo cudi ovo, isto da je Expres objavio. Ako se ne varam receno je da zelimo nastavak i sve je islo u tom smjeru, ALI ako dodje do prekida da je jedino ispravno ponistiti sezonu. Je li tako bilo?MortemHz je napisao/la: ↑28 maj 2020, 11:57Željezničar ne želi da nastavi prvenstvo, već ste upisali da ćete izaći u europu ove godine i zadovoljni ste sa tim. Javno ste izjavili kako bi pristali na prekid samo da FK Sarajevo ne postane prvak.balkanika je napisao/la: ↑28 maj 2020, 11:06Znas sta je najgore, sto vi sebi ne mozete priznati da vas je ovo ujebalo, da je FK Sarajevo uradilo sve da se sezona ne nastavi a i da ste vi navijaci vec upisali titulu i bili svim srcem za prekid sezone. A nije da ne znate sta ste sve probali uraditi preko svojih Bordo prijatelja u savezu. To sto se igraci spremaju je drugo, sprema se i Borac koji je otvoreno bio za prekid pa sta.Tatamata1946 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 10:55I sta ako se nastavi liga, niko nece reci ipak smo bezveze skrabali po forumu i optuzivali Sarajevo
Onda cemo mi Begica napasti da nije pitar kako kazu na forumu jer nije prekinuo ligu i proglasio nas prvacima
Sarajevo se sprema kao da ce liga poceti a ostalo nije do nas ma sta god vi pisali i lajali po forumu
Mi samo zelimo da se sezona zavrsi na terenu, pa nek ostanemo i bez europe i bez kupa, nek Sarajevo osvoji titulu, nek Borac ide u europu ako se sve to zasluzii na terenu. Nek bude i sudijskih lakrdija, na nama je da budemo bolji i od protivnika i od sudija, ali nek se zavrsi na terenu, pa da na kraju u bilo kojem slucaju, cak i ovom gore navedenom, najgorem po nas, mozemo pruziti ruku i cestitati.
Uostalom prevelike su moguce posljedice ako se liga ne nastavi i moguc je scenarij kompletnog kraha svih klubova i lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.