Necete sjediti nego cete glasati za striku mileta kao sto su naredili manjejacikerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:08Kako cemo mi sjediti sa njima kad su to vasa braća ne kontam
A neki ce bogami i klecati. Tako je rekao caca ivan
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Necete sjediti nego cete glasati za striku mileta kao sto su naredili manjejacikerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:08Kako cemo mi sjediti sa njima kad su to vasa braća ne kontam
Da, to je većina nas predlagala (ne pitamo se ali možemo dati mišljenje), u slučaju da se MORA prekinuti prvenstvo ovo je najbolja a i jedina opcija koja će biti fer za sve.avenija je napisao/la: ↑28 maj 2020, 15:37Ovo sam predlagao od pocetka, da se proglasi prvak, da se prosiri liga kao 90% prekinutih ali da se pored prvaka dobije i osvajač kupa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2020, 15:27Uraditi po primjeru Belgije je najbolje. Ligu prekinuti,proglasiti prvaka,liga se siri na 14 klubova,a kup se odigra do kraja i niko nije ostecen
Sta je to Jagodić izjavio?
MortemHz je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:18Da, to je većina nas predlagala (ne pitamo se ali možemo dati mišljenje), u slučaju da se MORA prekinuti prvenstvo ovo je najbolja a i jedina opcija koja će biti fer za sve.avenija je napisao/la: ↑28 maj 2020, 15:37Ovo sam predlagao od pocetka, da se proglasi prvak, da se prosiri liga kao 90% prekinutih ali da se pored prvaka dobije i osvajač kupa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2020, 15:27Uraditi po primjeru Belgije je najbolje. Ligu prekinuti,proglasiti prvaka,liga se siri na 14 klubova,a kup se odigra do kraja i niko nije ostecen
Prvenstvo se ne može odigrati zbog korona situacije, a Kup odjednom može jeldeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2020, 15:27Uraditi po primjeru Belgije je najbolje. Ligu prekinuti,proglasiti prvaka,liga se siri na 14 klubova,a kup se odigra do kraja i niko nije ostecen
Niko nema pojma sta ce se desiti, nego pisu i yebu u mozak takve kao sto si ti.Plavac87 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:21
Kako odvratna laž!
Već sedmicama provocirate i likujete jer vam je brat Vico obećao prekid a vi odredili ko će kako profitirati.
Fuj kako si/ste odvratni.
Po mome misljenju,mogu se odigrati utakmice,ja sam ovo rekao u slucaju da krizni stab RS-a ne bude dopustio igranje prije 1.jula. Kup se svakako moze odigrati zakonski vec 30. Maja jer su sva 4 kluba sa područja Federacije BiH ako dobro znamlet3 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 16:25Prvenstvo se ne može odigrati zbog korona situacije, a Kup odjednom može jeldeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2020, 15:27Uraditi po primjeru Belgije je najbolje. Ligu prekinuti,proglasiti prvaka,liga se siri na 14 klubova,a kup se odigra do kraja i niko nije ostecen
Sta je to Jagodić izjavio?![]()
![]()
šta ima, kako si![]()
![]()
Al bukvalno.Svaka cast ako ostanete u ligi i sad
Nema to veze odakle je ko
Nije vazi, nego mora važiti u tom slučaju... znači priznaju rezultate prvaku, u tom slucaju onda se priznaju rezultati i kod ispadanja.... nema uzimanja onoga sta ti odgovara a drugo odbacivati, nesto sto nasi političari rade kod Dejtonskog sporazuma, odnosno Ustava.... ili sve ili nista...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.