MJ je prozivan sto ga je bolio ku?ac za aktivizam, zato sada Lebron iskace iz pastete na svaku vijest o imaginarnoj rasnoj diskriminaciji. Digla se opet kuka i motika, a niko da postavi pravo pitanje zasto je drot drzao tog lika tako prikljestenog? Jel opet dzogiranje u pitanju?
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
japa je napisao/la: ↑28 maj 2020, 13:24MJ je prozivan sto ga je bolio ku?ac za aktivizam, zato sada Lebron iskace iz pastete na svaku vijest o imaginarnoj rasnoj diskriminaciji. Digla se opet kuka i motika, a niko da postavi pravo pitanje zasto je drot drzao tog lika tako prikljestenog? Jel opet dzogiranje u pitanju?
Pogledaj video, nema potrebe za ovakvim stvarima. Nevin covjek je ubjen bez povoda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I da je nevin i da nije, ono je bolesno i mucno za gledati. Covjek ti umire pod koljenom, moli da zivot, a tebe boli k*rac.
-
- Kontakt:
Američka demokratija

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kod pajonija samo nek je kontra Brona.
Lik dobija milione da igra. To mu je posao. Ako liga tako odluci on ima da igra. Ili nek pristane da ne dobija novac.Evil Genius II je napisao/la: ↑28 maj 2020, 08:33
"I was just saying we've been off for two months, and if we come back, we want to play for something. So after this type of break, usually when you come back, especially with how fast we're gonna be jumping into playing, I think guys are at risk for injury, also at risk of being exposed to whatever because none of us have been around each other, if so many teams are gonna be in one spot.
"... Obviously as players, we want to play, but we want to play for something -- especially if we're in position to play for that in the first place."
I oni su 3.5 utakmice iza osmog mjesta. Poprilican zaostatak za ovoliko malo utakmica do kraja.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zamisli pogledaš onaj brutalni video i napišeš ovakav post 

Pajoni je vec imao rasistickih ispada, ne treba da te cudi.
Onaj iz 30 for 30 serijala? Vrhunski dokumentarac apsolutno.Trunks je napisao/la: ↑28 maj 2020, 13:21S obzirom da je aktuelan dokumentarac The Last Dance, preporučio bih svima da pogledaju i Celtics/Lakers: Best of Enemies. Veoma dobar film o njihovom rivalstvu i uticaju na košarku, kao i cijelu ligu. Igrači i treneri govore o tome iz prve ruke, tu su naravno Larry Bird i Magic Johnson kao najveći rivali. Donnie Wahlberg pripovijeda kao navijač Bostona, a Ice Cube Los Angelesa. Ice Cube je naporan, ali vrijedi pogledati. ESPN serijal.
Uhapseni su sva 4 policajca (koliko sam cuo ili ce biti sigurno) i nek odgovaraju za svoje zlodjelo. Ono nije policijski protokol, po zakonu smije drzat koljeno samo na ramenu ako je potrebno to gain advantage. S obzirom da je covjek vec bio u lisicama nije ga imao pravo ni na stomaku drzat. Greska policije i sva 4 trebaju u zatvor, covjek izgubi zivot bez razloga. No, to je jedan slucaj, u 95% su justified.
Ma kakva greska, hladnokrvno ubistvo u po bijela dana.
Ja prvi ne volim ljevicarska prese.ravanja i nazivanju svega i svacega rasizmom, al ono jucer je bio skolski primjer rasiste
Ja prvi ne volim ljevicarska prese.ravanja i nazivanju svega i svacega rasizmom, al ono jucer je bio skolski primjer rasiste
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koji je bio povod za hapsenje onog lika uopce?
Jel to opet ko u onom filmu Fruitvale station?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Sta policajac ga je na cistu miru zaustavio i bacio na pod i prikljestio ga? Ako jeste onda je za svakuosudu iako ne vjerujem da je imao namjeru da ga ubije ali iskreno tesko mi ej povjerovati u pricu da ide crnac ulicom i dodje drot i obori ga na pod na cistu miru samo jer je crnac..Brokula je napisao/la: ↑28 maj 2020, 13:54japa je napisao/la: ↑28 maj 2020, 13:24MJ je prozivan sto ga je bolio ku?ac za aktivizam, zato sada Lebron iskace iz pastete na svaku vijest o imaginarnoj rasnoj diskriminaciji. Digla se opet kuka i motika, a niko da postavi pravo pitanje zasto je drot drzao tog lika tako prikljestenog? Jel opet dzogiranje u pitanju?
Pogledaj video, nema potrebe za ovakvim stvarima. Nevin covjek je ubjen bez povoda
Da, uhapsili ga, stavili ga na pod i bez razloga mu vise od 10 min drzao koljeno na vratu, iako je covjek konstantno ponavljao da ne moze disati.japa je napisao/la: ↑28 maj 2020, 20:35
Sta policajac ga je na cistu miru zaustavio i bacio na pod i prikljestio ga? Ako jeste onda je za svakuosudu iako ne vjerujem da je imao namjeru da ga ubije ali iskreno tesko mi ej povjerovati u pricu da ide crnac ulicom i dodje drot i obori ga na pod na cistu miru samo jer je crnac..
Imas video, ne moras nista nagadjati. Bolestan cin ubistva
Opravdano mu je drzao koljeno na vratu dok nije umro iako je lik vec bio savladan i svezan. Pa ti si bolestan doista pajo.
Ili si ti bolesni lazov? nadji post dje sam ja rekao da je opravdano?
Nikada necu povjerovati u pricu da ide crnac ulicom i dodje drot i na smrt ga prebije onako jer je eto crn..Da li je policija u americi brutalna? Naravno da jeste, no onos to kojekakvi crnacki aktivisti zele da prikazu da je to kao sistemsko ubijanje crnaca je blatantna laz.
Eno vidim u Mineopolisu su prepametni afroamerikanci odlucili sebi zabiti autogol, izasli na proteste pa poceli da pljackaju trgovine

Boli me ku.rac koje je boje i jel nevin il nije. Razlog hapsenja imas gore napisan. Trazis vec opravdanja za klasicno hladnokrvno ubistvo. Covjek savladan i s lisicama na rukama, a ovaj bolid mu drzao koljeno na vratu dok nije umro.
Da popale i poruse sve insala.
Da popale i poruse sve insala.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
druze ti si retardiran lpjapa je napisao/la: ↑28 maj 2020, 20:43Ili si ti bolesni lazov? nadji post dje sam ja rekao da je opravdano?
Nikada necu povjerovati u pricu da ide crnac ulicom i dodje drot i na smrt ga prebije onako jer je eto crn..Da li je policija u americi brutalna? Naravno da jeste, no onos to kojekakvi crnacki aktivisti zele da prikazu da je to kao sistemsko ubijanje crnaca je blatantna laz.
Eno vidim u Mineopolisu su prepametni afroamerikanci odlucili sebi zabiti autogol, izasli na proteste pa poceli da pljackaju trgovineBorba protiv policijske represije dobar izgovor za jos kriminala
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.