Nije laz, isto tako znam mnoge stvari o svim klubovima u ligi, ne samo o vasem.LjoZee je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:20Izvini insajder s obzirom da kupis infomarcije sa drugog foruma trebas biti u fazonu da se isplacuju ovih dana sve zaostale plate, a ne tako.zagor1987 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:15kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:13Fks, ja kao onako, laik, znam da je to laž. Ti si mahnit ako mislis da bi nama proslo da smo duzni 5 plata. Igracima se sve izmiruje, nekad malo kasnije, nekad iz vise varijanti, jer to je tako bilo od kad je vijeka u klubovima radnicke klase. Portali i opca fudbalska javnost bi razapinjali zelju da je istina to sto ste vi ovdje laprdali i ukrasavali sa 634848 smajlija.sve ces vidjet sam,isto kad je i Amaw otisao pa sve na naplatu doslo sad
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja nisam rekao da dug ne postoji. Postoji, ali se ovih dana isplacuje prema onom kako se dogovorilo sa svakim pojedinacno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Convicts1988 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:22A šta je s pijačarima ?
Ne testiraše se, a lafo za nastavak![]()
Kad te svi ignorisu evo da te ja citiram mazluminjo.Convicts1988 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:53Jel ljubimac pijačara, Fajić, potpisao za nebesku silu ?
Konačnu odluku donijet će Drugostepena komisija i ona će biti konačna, a danas je zenički tim bio jedini koji nije dobio licencu za Premijer ligu prema navodima Faktora.
Ako su ti takvi postovi jedini nacin da skrenes misli od tog jada sto se desava u Zenici, onda razumijem

Forzza Velez
nevjerovatno kako inteligentan post

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Kako saznajemo, Čelik nije ispunio četiri od pet kriterija, a Zeničani će imati izuzetno težak zadatak da na Drugostepenoj komisiji dobiju zeleno svjetlo za nastup u Premijer ligi BiH naredne sezone, ako uopće izbore mjesto u elitnom rangu takmičenja bh. nogometa. Čelik ima osam dana da podnese žalbu na odluku Prvostepene komisije.
Teska situacija je pred Celikom, ako se i iz ovoga izvuku svaka im cast..
Teska situacija je pred Celikom, ako se i iz ovoga izvuku svaka im cast..
Niko ne barata informacijama ko UDBA.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- feniksptica
- Kontakt:
Zadnja titula osvojena dok je Osim bio glavni u savezu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Čelik je uništila politika i njemu nažalost spasa nema.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:34Convicts1988 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:22A šta je s pijačarima ?
Ne testiraše se, a lafo za nastavak
Kad te svi ignorisu evo da te ja citiram mazluminjo.Convicts1988 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:53Jel ljubimac pijačara, Fajić, potpisao za nebesku silu ?
Konačnu odluku donijet će Drugostepena komisija i ona će biti konačna, a danas je zenički tim bio jedini koji nije dobio licencu za Premijer ligu prema navodima Faktora.
Ako su ti takvi postovi jedini nacin da skrenes misli od tog jada sto se desava u Zenici, onda razumijemZiv bio
S druge strane, to ne mijenja fakt da ste jačaripi

-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rumenige pappi 1/1
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
eVropski maniri

Vidi se da su navikli igrati u drugoj ligi federacije

HŠKZ
- Kockoglavi
- Kontakt:
Hajd sad sva zajebancija na stranu ali ovo sto mali plavi pisu je fakat smijesno.
Oni ispadose najveci moralisti na svijetu, oni su za spas naseg fudbala, Sarajevo upravlja sa FSBIH bla, bla, bla
Brzo su zaboravili kako i kada su oni osvajali titule(kada su imali svoje ljude u savezu)smijali se ostalim kada smo ukazivali na razne nepravilnosti u savezu a da ne govorimo o sudijama.Koliko je samo suspendovano sudija koji su sudili na njihovim utakmicama, a njihove izjave su bile tipa moze nam se, sve cemo kupiti ako treba a vi ostali kmecite.
Prica da je Sarajevo uvijek imalo ljude u savezu, a mi smo mozda jedini klub u drzavi koji je sve prekinute utakmice izgubio za zelenim stolom, dvije najvece kradje ,kada je navijac Borca nokautirao naseg igraca i kada je igrac Slobode igrao sa tri zuta kartona.
Zato pustite suplju i moralisanje.
Karma je cudo
Oni ispadose najveci moralisti na svijetu, oni su za spas naseg fudbala, Sarajevo upravlja sa FSBIH bla, bla, bla
Brzo su zaboravili kako i kada su oni osvajali titule(kada su imali svoje ljude u savezu)smijali se ostalim kada smo ukazivali na razne nepravilnosti u savezu a da ne govorimo o sudijama.Koliko je samo suspendovano sudija koji su sudili na njihovim utakmicama, a njihove izjave su bile tipa moze nam se, sve cemo kupiti ako treba a vi ostali kmecite.
Prica da je Sarajevo uvijek imalo ljude u savezu, a mi smo mozda jedini klub u drzavi koji je sve prekinute utakmice izgubio za zelenim stolom, dvije najvece kradje ,kada je navijac Borca nokautirao naseg igraca i kada je igrac Slobode igrao sa tri zuta kartona.
Zato pustite suplju i moralisanje.
Karma je cudo
- feniksptica
- Kontakt:
60000 sluzbeno svim klubovima ( onim koji ispadaju manje, sto znaci bit ce ispadanje)
Ja ne znam sta ce klubovi s tolikim novcem, ovo dodje ko uvreda, znajuci koliko je savez dobio za pomoc. Poganluk
Ja ne znam sta ce klubovi s tolikim novcem, ovo dodje ko uvreda, znajuci koliko je savez dobio za pomoc. Poganluk
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jasta cukerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:17Zagorugazatjera, pokusaj bar nekada nesto konstruktivno napisati. Kad god udjem ovdje ti si dezurni cirkusant. Ne znam kako vise sebi nisi dojadio. Ili se fino obracaj ili se sa.tim cirkuzanjima prebaci na prepucavanja.

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, ritam21 i 24 gosta.