Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nasi su trenirali poslije testiranja. Testirati pa trenirati. Nema dzabaluka. Povuci sve pravne mogucnosti da se ovi rusioci drzave i sistema kazne.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Pazi ti mitomana dvolicnih. Kad se u drugim ligama nastavlja uzimaju ih ko primjer. Kad te iste lige kazne klubove zbog sranja koja su i oni radili tad sute. Sjeverna Koreja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Dodji na pijacu pa prodaj Čelik, vidis da ga neće niko, možda se ovdje posrećiConvicts1988 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:58Čelik je uništila politika i njemu nažalost spasa nema.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:34Convicts1988 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:22A šta je s pijačarima ?
Ne testiraše se, a lafo za nastavak
Kad te svi ignorisu evo da te ja citiram mazluminjo.Convicts1988 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:53Jel ljubimac pijačara, Fajić, potpisao za nebesku silu ?
Konačnu odluku donijet će Drugostepena komisija i ona će biti konačna, a danas je zenički tim bio jedini koji nije dobio licencu za Premijer ligu prema navodima Faktora.
Ako su ti takvi postovi jedini nacin da skrenes misli od tog jada sto se desava u Zenici, onda razumijemZiv bio
S druge strane, to ne mijenja fakt da ste jačaripi![]()

Klub mu jedini bez licence a njemu puna usta Veleža i pijace, dobar komad budale

Forzza Velez
Ja se moram triput prekrstit svaki put kad cujem takve gluposti...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Po nekim procjenama, dovoljno bi bilo sedam dana priprema i liga može početi. Olakšavajuće je što će sada klubovi imati pravo na pet izmjena.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Postao/la feniksptica » 28 maj 2020, 16:56
Zadnja titula osvojena dok je Osim bio glavni u savezu
Postao/la feniksptica » 21 maj 2020, 16:38
I da Ivica Osim je osudjeni zlocinac kojeg vi i dan danas smatrate idolom. Ideologija vam je kriminalna ..nije ni cudo sto se smtatrate drugaciji jebote
Postao/la feniksptica » 20 maj 2020, 21:50
Kakve igre igra uprava Zelje, njima je titula da Sarajevo ne osvoji. Turkovic im zavidi na organizovanom kriminalu. Stariji Osim je bio osudjivan. Na mladjeg je red. Tradicija.
Postao/la feniksptica » 08 mar 2020, 19:52
Jedan je OSim. Uspio je vratit kvalitetne igrace i velike kradje na utakmicama
Postao/la feniksptica » 08 mar 2020, 19:48
hahahaha al nek se nadju srat kad se drugim ''pomaze'' . Mitomani
**** vam Osim sve od kad se vratio u ligu i lopovluk se vratio
Ova pukotina je yebeno opterecena sa OsimomPostao/la feniksptica » 23 maj 2020, 19:15
Vidi se da mu je u genima namjestanje i stimanje utakmica, ne moze se protiv toga
Ivice kriminalcu, presudjeni

- feniksptica
- Kontakt:
Sto je od svega najgore sve istina
-Zadnja titula osvojena kad je bio na celu
- Presudjen..presuda KRIV
- Rekli da im je dovoljno da SArajevo ne osovji tutulu ove sezone
-Vratio Stilu i onda pokradu TC na pravdi Boga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
da je samo Tuzla u pitanju.. Velez u Mostaru, Slobodu na Grbavici, Celik na BP to mi je ostalo u sjecanju...feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 20:22Sto je od svega najgore sve istina
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Reko sam ti da je adio Celik. Zvijezda je vec prezaljena, Celik ce izgubiti licencu ko i Borac i mirna Bosna. I da se nastavi vama je svakako 2 liga. Jbgavenija je napisao/la: ↑26 maj 2020, 15:24Ne razumijem poentu posta, pa skoro sve lige prekinute sa 12 timova u Evropi iduce sezone broje 14 klubova.Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 maj 2020, 15:09Celiku su zapjevali pjesmu, a sada adio, a sada adio....
Niko nikada nije napisao ili pomislio da dvije ekipe nece uci.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Zao mi je Celika, ali po izjavama ove PR ne vidim nacin da ima izlaza. Obicno u klubovima budu optimisticni povodom drugostepene komisije, ali ova mi se cini kao sve osim toga.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ovo par klubova sto se testiralo, treba izricito biti protiv nastavka bilo kakvih pregovora oko PLBIH, sve dok ostali klubovi ne zavrse s testovima(ako uopste planiraju to uraditi)
- Kockoglavi
- Kontakt:
Dovoljno je vama, vi i pored zabrane trenirate mjesec dana. I sada bi da se odmah nastavi. Ne moze tako, prvo 3 sedmice treniranja.
Ma nema sanse da Čelik ispadne...
I da ne postoji nacin da se spase od ispadanja, oni ce ga izmisliti...
Neunistiv je likČe...

- Beduin
- Kontakt:
Grib te j3bo sta je ovo.
Odajem im priznanje za napredak, 2005. sa jednom toljagom, a prosle godine se odmetnuli i u Sarajevo dosli sa brdom toljaga. U to na prijateljsku utakmicu dosli pod punon seljackom opremom, wahaha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Zna li se šta? Da li se ovi iz Željezničara misle testirati, da se napokon liga može nastaviti?
Najavili neke akcijske cijene za testiranja, pa ce sacekati malo...walterorist je napisao/la: ↑28 maj 2020, 20:43Zna li se šta? Da li se ovi iz Željezničara misle testirati, da se napokon liga može nastaviti?

- feniksptica
- Kontakt:
Suruju sa savezom, imaju info da se nece nastavit pa nece se dzaba trosit.walterorist je napisao/la: ↑28 maj 2020, 20:43Zna li se šta? Da li se ovi iz Željezničara misle testirati, da se napokon liga može nastaviti?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma vidi se ko je za da se nastavi, a ko nije. Sve ostalo je prosipanje iz šupljeg u prazno. Mi smo ispunili sve uslove i spremni smo, a vi?
https://sportsport.ba/fudbal/austrijska ... ila/363040
Ovako i kod nas treba oduzimati bodove ekipama koje se nisu testirale, a treniraju.

Ovako i kod nas treba oduzimati bodove ekipama koje se nisu testirale, a treniraju.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Lik, mnon46, perodeformero i 29 gostiju.