Poredit igraca koji je tek dosao i odigrao spreman 3 tekme itoo odlicno, sa igracem koji je imao godinu dana da se dokaze....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa nije taj rang zato sto je bolji od Mujakica. Logicno.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:26Po čemu to Šerbečić nije rang Mujakića? Momak kida godinu dana, jednu slabu tekmu imao, protiv Tuzle čini mi se.
Oremuš je od zimus onaj pravi, a za njega je već milion puta objašnjeno i opet raja se pravi mutava. Došao pred Celtic, nespreman gurnut u vatru, poginuo na te dvije tekme. U onoj na Koševu proglašen najboljim igračem meča. I zbog nespremnosti i bacanja odmah u vatru i mimo preporuka Jeleškovića, pretrpi povredu i nekoliko mjeseci van terena. Onda se oporavlja i opet tako nespreman fizički (zbog odlaska Jele) vraća se na teren i naravno da ne može meda.
Evo odradio je zimus pripreme, Jela bio tu, sve tip top, zato je i bio dobar u nastavku.
GangEvil je napisao/la: ↑28 maj 2020, 18:45Pa nije taj rang zato sto je bolji od Mujakica. Logicno.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:26Po čemu to Šerbečić nije rang Mujakića? Momak kida godinu dana, jednu slabu tekmu imao, protiv Tuzle čini mi se.
Oremuš je od zimus onaj pravi, a za njega je već milion puta objašnjeno i opet raja se pravi mutava. Došao pred Celtic, nespreman gurnut u vatru, poginuo na te dvije tekme. U onoj na Koševu proglašen najboljim igračem meča. I zbog nespremnosti i bacanja odmah u vatru i mimo preporuka Jeleškovića, pretrpi povredu i nekoliko mjeseci van terena. Onda se oporavlja i opet tako nespreman fizički (zbog odlaska Jele) vraća se na teren i naravno da ne može meda.
Evo odradio je zimus pripreme, Jela bio tu, sve tip top, zato je i bio dobar u nastavku.
Kakvu sansu? 2 tekme odigro? Ako je i to...feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 18:31SAd ces ti vidit svog Boga, samo dok dodjeDenchi je napisao/la: ↑28 maj 2020, 18:27Nametnuo bi se i Kurdic kad ne bi doveli boljegfeniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 18:05Prateci zadnji par godina nase igre u evropi, uvijek nam je falio bolji golman, sto su oni znali ukanalit ni MEsi i Ronaldo ne izvadise.
To smo mislim popravili. A mislim da je Ivan odlican 3 stoper koji bi se sigurno igrama nametnuo medju prvih 11
Pa Kurdic nije neki kvalitet al nije vala niakd ni grijesio nesto kardinalno. Bio je mlad ispostovali smo mi njega i on nas. Dali smo mu sansu. Ipak trazimo nesto bolje. A on svojim igrama je osigurao ako nista i dalje igranje PL za drugu ekipu.Sveke godine treba tako probat s jednim akademcem na stoperu, ne mogu bit losi samo dobri i extra dobri
Počni se sam udarat dok ja ne dođem.Denchi je napisao/la: ↑28 maj 2020, 18:27Nametnuo bi se i Kurdic kad ne bi doveli boljegfeniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 18:05Prateci zadnji par godina nase igre u evropi, uvijek nam je falio bolji golman, sto su oni znali ukanalit ni MEsi i Ronaldo ne izvadise.
To smo mislim popravili. A mislim da je Ivan odlican 3 stoper koji bi se sigurno igrama nametnuo medju prvih 11
Ja sam bio uvjeren da je 1987. Ako je tako, onda on zaista ne bi bio losa opcija. Taman kao stranac umjesto Gavrica jer nam na poziciji zadnjeg veznog svakako ne fali igrac. Manev ili Adukor bi bile dobre opcije. Milicevic, Manev, Dupovac i Kurdic predstavljaju fine opcije na poziciji stopera.