Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Trazite donaciju od SDA iz Novog Sa. - Koldze. Da vam plati testove. Pristupite napokon testiranju i treninzima. Nemojte kociti mogucnost da se nastavi liga.
- FKS -
Koldzo njih vuče za nos, prebacuje pare iz godine u godinu a nikad da dodje do njih a oni glasaju.
Nemaju oni puno koristi od njega.
Nemaju oni puno koristi od njega.
Ova milionska dugovanja Širokom su znači dokaz da se HDZ okrenuo finansiranju Zrinjskog. Široki do samo 3-4 godine nije valjda imao marke duga prema državi. Sad očigledno ne plaćaju ništa jer nemaju od čega.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma imali su problema s glavnim sponzorom koliko ja znam
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta je,..ispadose li onomoni?
Pa glavni sponzor je HDZ.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:38Ma imali su problema s glavnim sponzorom koliko ja znam
Hajde ne bi li Bog dao da političke prĆije napokon počnu propadati. Evo ove godine Čelik i Široki, dogodine Željo, Sloboda i Zrinjski.
-
- Kontakt:
Koliko znam , HDZ je odavno sponzor Zrinjskog dok se Široki financirao vecinom preko firmi iz zapadne Hercegovine kao Mepas,Violeta,Lager i mozda ove kladionice pa cak između njih i Mostaraca nisu dobri odnosi jer ovi im zamjeraju politiku u klubu....Sad radi cega je doslo do ovog duga neznam.Beton je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:43Pa glavni sponzor je HDZ.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:38Ma imali su problema s glavnim sponzorom koliko ja znam
Hajde ne bi li Bog dao da političke prĆije napokon počnu propadati. Evo ove godine Čelik i Široki, dogodine Željo, Sloboda i Zrinjski.
Koliko gube od TV prava ako ne igraju?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 19:56Serie A - 20.06
Primera - 13.06
Zemlje sravnjene sa zemljom od strane korone...
Da li im se nastavljaju ostale lige, kao recimo zenska liga, koje ne donose stotine miliona?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 28 maj 2020, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako grobarčina Zenice i Čelika gradonacelnik odluci izdvojiti keš, vidjeti cemo. Za 4 mjeseca su izbori.Sviuodbranu je napisao/la: ↑28 maj 2020, 20:30Reko sam ti da je adio Celik. Zvijezda je vec prezaljena, Celik ce izgubiti licencu ko i Borac i mirna Bosna. I da se nastavi vama je svakako 2 liga. Jbgavenija je napisao/la: ↑26 maj 2020, 15:24Ne razumijem poentu posta, pa skoro sve lige prekinute sa 12 timova u Evropi iduce sezone broje 14 klubova.Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 maj 2020, 15:09Celiku su zapjevali pjesmu, a sada adio, a sada adio....
Niko nikada nije napisao ili pomislio da dvije ekipe nece uci.
A to da se nastavi svakako bi zavrsili iznad vas i Mladosti. To sto pobjedjujte penalima izmisljenim u kaljuzi je druga prica, sto nam oduzimaju bodove i utakmicu manje i opet na bod od Mladosti i 3 iza vas pored svega i debilnih turcina.
Uostalom drugostepena je tek za 35 dana, ima vremena.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hahahahahahahahahaha
Jao jao
Jao jao
Koja to politicka stranka daje pare Slobodi majke ti?????Beton je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:43Pa glavni sponzor je HDZ.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:38Ma imali su problema s glavnim sponzorom koliko ja znam
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prezivjet ce i nuklearni rat.
Samo ne znam vise kako se da njihovim navijacima.
Bolje vec jednom da dotaknu dno, pa da krenu od nule, nego se ovako patiti vec deceniju.
Ona koja je do sada uvijek postavljala predsjednika i članove upravnog odbora, koja na Slobodi kao i Fudo na Čeliku ili Koldžo na Želji dobija glasove.DamirT je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:55Koja to politicka stranka daje pare Slobodi majke ti?????Beton je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:43Pa glavni sponzor je HDZ.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:38Ma imali su problema s glavnim sponzorom koliko ja znam
Sta kazu pitari,jel vruce za utakmice ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Zdravlje je najbitnije. I Vico.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ja, lahko je vama govorit i zezat kad ste u minusu

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slobodi SDP vlast daje pare, a grad je fakticki i vlasnik kluba pa samim tim je to sve opravdano dok ne postoji pravi zakon o privatizaciji vec samo o preuzimanju upravljackih prava. Grad je tacnije i duzan da pomaze sport iz budzeta dok se za Federaciju, elektroprivrede, Telecome to ne moze reci.
Sve ce lige poceti samo BiH nece. Baca se prica da je skupo nastaviti. Kakva laz. Ovo je gore nego kada je Usanovic bio. Balinski dio saveza se jeftino prodao i dogovorio, dva covjeka Vico i Stanisic zaustavili fudbal u drzavi. Kakvo preslikavanje politickog zivota na primjeru fudbala.
Da Borcu treba koji bod ove balije iz Sarajeva bi stavili da je nastavak lige u maju da je trebalo.
Sve ce lige poceti samo BiH nece. Baca se prica da je skupo nastaviti. Kakva laz. Ovo je gore nego kada je Usanovic bio. Balinski dio saveza se jeftino prodao i dogovorio, dva covjeka Vico i Stanisic zaustavili fudbal u drzavi. Kakvo preslikavanje politickog zivota na primjeru fudbala.
Da Borcu treba koji bod ove balije iz Sarajeva bi stavili da je nastavak lige u maju da je trebalo.
Nije ako si testiran
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Standardno, tuzlaci mrze Sarajevo vise nego agresore
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, nedimmmm1337 i 23 gosta.