Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čemu likovanje nad sudbinom Čelika ? ovdje par mostaraca ismijava davljenika, taktika šutni ga dok leži, priželjkuju im raspad sistema, a ne znaju da se to može vratiti kao bumerang i njihovom klubu. Karma je kučka.
Mada nije ni njihovo maslo za ramazana, sami su se doveli u takvu situaciju. Ono sa turskim varalicama im je bila zavala neviđena. Godinama se misteriozno čupaju da ne ispadnu. Nece moci dovijeka to. Predugo traje ta agonija Čelika.
Iskreno, volio bi da jedan bitan klub iz veceg grada sa stadionom i terenom ostane u ligi, da se opet izvade, jer ce na njihovo mjesto doci neki livadići ala Kozara i slicno. Ali možda je za njih bolje da vec sad tresnu na dno, pa da se pocnu dizati. Bolje prije krenuti sa dna, nego kasnie. Nego da odgađaju godinama ono što je neminovnost - to jest ispadanje.
Mada nije ni njihovo maslo za ramazana, sami su se doveli u takvu situaciju. Ono sa turskim varalicama im je bila zavala neviđena. Godinama se misteriozno čupaju da ne ispadnu. Nece moci dovijeka to. Predugo traje ta agonija Čelika.
Iskreno, volio bi da jedan bitan klub iz veceg grada sa stadionom i terenom ostane u ligi, da se opet izvade, jer ce na njihovo mjesto doci neki livadići ala Kozara i slicno. Ali možda je za njih bolje da vec sad tresnu na dno, pa da se pocnu dizati. Bolje prije krenuti sa dna, nego kasnie. Nego da odgađaju godinama ono što je neminovnost - to jest ispadanje.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 maj 2020, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Buraz, kakva su tv prava u cg, srbiji, albaniji, kosovu...Evander je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:53Koliko gube od TV prava ako ne igraju?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 19:56Serie A - 20.06
Primera - 13.06
Zemlje sravnjene sa zemljom od strane korone...
Da li im se nastavljaju ostale lige, kao recimo zenska liga, koje ne donose stotine miliona?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kod njih nije vruce.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Crkni te dusmani Sarajevo ce biti sampion
Srbija igra 4 kola da nas stignu
Crna gora zvanicno nema korone
Nabrajas zemlje koje su nastavile a ne nabrajas isto toliko koje su prekinule
Do nedavno malta primjer pa odjednom vise nije.
Sfa hocu da kazem?
Da ste se potrudili da testirate igrace, mozda bi se nastavilo, ovako savez vidi da vam se ne igra
Crna gora zvanicno nema korone
Nabrajas zemlje koje su nastavile a ne nabrajas isto toliko koje su prekinule

Do nedavno malta primjer pa odjednom vise nije.
Sfa hocu da kazem?
Da ste se potrudili da testirate igrace, mozda bi se nastavilo, ovako savez vidi da vam se ne igra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Pa kod njih su ekipe koje su najglasnije za nastavak se testirale i davno pocele grupni trening, zato i pocinju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Testirajte se pa cemo razmisliti dal da igramo ili ne 

Pitari od obicnog uzimanja brisa nauku napravili hehe
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
St kazu , poceo op sa treninzima ali fkz ne odgovara za koronu
Da prevedemo.
Trebale su nam pare od clanarina i boli nas racku hoce li se djeca zaraziti. Samo platite clanarine da imamo za hljeba

Da prevedemo.
Trebale su nam pare od clanarina i boli nas racku hoce li se djeca zaraziti. Samo platite clanarine da imamo za hljeba

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa i kod vas je tako,Amaw puca kamate,blokira racun kluba i otjera hadzi Misketa,sad opet zeljkana uvaljuje u dugove,nema se za plata,krediti se dizulet3 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:22Čemu likovanje nad sudbinom Čelika ? ovdje par mostaraca ismijava davljenika, taktika šutni ga dok leži, priželjkuju im raspad sistema, a ne znaju da se to može vratiti kao bumerang i njihovom klubu. Karma je kučka.
- feniksptica
- Kontakt:
Opcepoznato je da su najvise duzni bili trenerima omladinski pogona, te da je nastavak treniranja jedino zbog financija i da ih isplate i to je to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja sam stava da je puno bitnije okupati igrače Želje nego testirati na koronu. Puno veća prijetnja po ligu je njihova lična nehigijena obzirom na peksinluk iz koje dolaze nego potencijalna zaraženost koronom.
Odusevljen sam tvojim postom.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Po ko zna koji put Savez gleda kroz prste ovoj plavoj qurvi, koja se prodala da se liga ne nastavi jer bi inace dobili kaznu za prijevremeno treniranje i ostali bez evrope 

Ja ne mislim da je dobro za ligu da Celik ispadne. Drugacije je nego kad je Velez ispao, to tad nije bila neka steta, sad bi bila tbh... Jesu sad u Celiku zglajzlali lopovlukom ali taj klub mora igrati PL prije mnogih koji je igraju. Ja im zelim da ostanu, na stranu animozitet koji ce vazda biti.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Treba pomoci komsijama, bez obzira na sve. Slijediti primjer Bajerna spram Borusije. Teško onome ko zanoći sit a komšija mu gladan. Selam 

Biti srcem vezan u tome leži snaga!
- feniksptica
- Kontakt:
Niko ne mora ostat. Da ima ne znam kakav stadion kakvu historiju. AKo nemas ekipu ako nemas finacije, ima neki klub koji ima. Makar taj klub trajao godinu dvije, on je to zasluzio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.