Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pomozi sirotu na svoju sramotu.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Dug nije toliko uopće ja ne znam odakle novinarima ti podatci?Vjeverica777 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:51Koliko znam , HDZ je odavno sponzor Zrinjskog dok se Široki financirao vecinom preko firmi iz zapadne Hercegovine kao Mepas,Violeta,Lager i mozda ove kladionice pa cak između njih i Mostaraca nisu dobri odnosi jer ovi im zamjeraju politiku u klubu....Sad radi cega je doslo do ovog duga neznam.Beton je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:43Pa glavni sponzor je HDZ.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:38Ma imali su problema s glavnim sponzorom koliko ja znam
Hajde ne bi li Bog dao da političke prĆije napokon počnu propadati. Evo ove godine Čelik i Široki, dogodine Željo, Sloboda i Zrinjski.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Beduin
- Kontakt:
Prije ces ti opametniti, nego sto ce pomenuti klubovi propasti. Zamisli.Beton je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:43Pa glavni sponzor je HDZ.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:38Ma imali su problema s glavnim sponzorom koliko ja znam
Hajde ne bi li Bog dao da političke prĆije napokon počnu propadati. Evo ove godine Čelik i Široki, dogodine Željo, Sloboda i Zrinjski.
Ratovi, agresor, politika, stoljece, recesija, pandemije, sihiri, ispadanja u nize rangove, nista Slobodu ne unisti, carko moj. Rijec ti sama govori.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vec duže vrijeme smaraš ove teme glupostima o Amaru, Misketu, kamatama, računima, blokadama, ovo ono, drž nedaj.zagor1987 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:35Pa i kod vas je tako,Amaw puca kamate,blokira racun kluba i otjera hadzi Misketa,sad opet zeljkana uvaljuje u dugove,nema se za plata,krediti se dizulet3 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:22Čemu likovanje nad sudbinom Čelika ? ovdje par mostaraca ismijava davljenika, taktika šutni ga dok leži, priželjkuju im raspad sistema, a ne znaju da se to može vratiti kao bumerang i njihovom klubu. Karma je kučka.
Mada nije ni njihovo maslo za ramazana, sami su se doveli u takvu situaciju. Ono sa turskim varalicama im je bila zavala neviđena. Godinama se misteriozno čupaju da ne ispadnu. Nece moci dovijeka to. Predugo traje ta agonija Čelika.
Iskreno, volio bi da jedan bitan klub iz veceg grada sa stadionom i terenom ostane u ligi, da se opet izvade, jer ce na njihovo mjesto doci neki livadići ala Kozara i slicno. Ali možda je za njih bolje da vec sad tresnu na dno, pa da se pocnu dizati. Bolje prije krenuti sa dna, nego kasnie. Nego da odgađaju godinama ono što je neminovnost - to jest ispadanje.
i ? jesi li ikad argumentovao te svoje price ? dao neki dokaz ? nešto, šta bilo ? jesi moj qrac

Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 maj 2020, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Od porezne uprave
Misliš kao ona tužba Amara protiv kluba ili onaj upad inspekcije poslije Amarovog zadnjeg odlaska i utvrđivanja malverzacija u vezi sa prijavom igrača na minimalac ili pak misliš na onaj ugovor između Želje i Misketa o posudbi para uz vraćanje sa kamatom?let3 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:15Vec duže vrijeme smaraš ove teme glupostima o Amaru, Misketu, kamatama, računima, blokadama, ovo ono, drž nedaj.zagor1987 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:35Pa i kod vas je tako,Amaw puca kamate,blokira racun kluba i otjera hadzi Misketa,sad opet zeljkana uvaljuje u dugove,nema se za plata,krediti se dizulet3 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:22Čemu likovanje nad sudbinom Čelika ? ovdje par mostaraca ismijava davljenika, taktika šutni ga dok leži, priželjkuju im raspad sistema, a ne znaju da se to može vratiti kao bumerang i njihovom klubu. Karma je kučka.
Mada nije ni njihovo maslo za ramazana, sami su se doveli u takvu situaciju. Ono sa turskim varalicama im je bila zavala neviđena. Godinama se misteriozno čupaju da ne ispadnu. Nece moci dovijeka to. Predugo traje ta agonija Čelika.
Iskreno, volio bi da jedan bitan klub iz veceg grada sa stadionom i terenom ostane u ligi, da se opet izvade, jer ce na njihovo mjesto doci neki livadići ala Kozara i slicno. Ali možda je za njih bolje da vec sad tresnu na dno, pa da se pocnu dizati. Bolje prije krenuti sa dna, nego kasnie. Nego da odgađaju godinama ono što je neminovnost - to jest ispadanje.
i ? jesi li ikad argumentovao te svoje price ? dao neki dokaz ? nešto, šta bilo ? jesi moj qrac![]()
Zadnja izmjena: Beton, dana/u 28 maj 2020, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Slobodni ste da bilo cim argumentujete te price o posudbama sa kamatama. Bujrum. Može i neki članak iz najvecih žutila tipa Stav ili Avaz
Cekamo da vidimo to

Cekamo da vidimo to

- feniksptica
- Kontakt:
Sa Grbavice se oglasili
Na zvaničnoj stranici Fudbalskog kluba Željezničar osvanulo je saopštenje za javnost.
Željezničar je obavijestio javnost da je danas pokrenuta prinudna naplata nad računom ovog kluba u iznosu od 128.000 KM na ime zateznih kamata po pravosnažnim presudama iz 2006. i 2008. godine, a na ime plata i bonusa za gospodina Amara Osima u 2002. i 2003. godini, navodi se na fkzeljeznicar.com.
"Prema raspoloživoj dokumentaciji osnovni dug od 72.000 KM koji je osnovica za obračun kamate u iznosu od 128.000 KM, odnosi se na plate i bonuse za navedeni period, a gospodinu Osimu je sa računa Kluba dva puta isplaćen, prvi put 2010. i drugi put 2015. godine.
Uvažavajući cjelukupne odnose i činjenicu da postoje nerazjašnjene transakcije i okolnosti u vezi novčanih tokova iz tog perioda, Klub će iskoristiti sve mogućnosti da zaštiti svoj interes, jer smatra da je navedeni dug regulisan, a sve transakcije između gospodina Amara Osima i Kluba će biti ponovo preispitane", stoji u saopštenju Plavih sa Grbavice.
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... uba/299927
nikakva zuta stampa, samo zvanicno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Stara prica, davno prežvakanafeniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:24Sa Grbavice se oglasili
Na zvaničnoj stranici Fudbalskog kluba Željezničar osvanulo je saopštenje za javnost.
Željezničar je obavijestio javnost da je danas pokrenuta prinudna naplata nad računom ovog kluba u iznosu od 128.000 KM na ime zateznih kamata po pravosnažnim presudama iz 2006. i 2008. godine, a na ime plata i bonusa za gospodina Amara Osima u 2002. i 2003. godini, navodi se na fkzeljeznicar.com.
"Prema raspoloživoj dokumentaciji osnovni dug od 72.000 KM koji je osnovica za obračun kamate u iznosu od 128.000 KM, odnosi se na plate i bonuse za navedeni period, a gospodinu Osimu je sa računa Kluba dva puta isplaćen, prvi put 2010. i drugi put 2015. godine.
Uvažavajući cjelukupne odnose i činjenicu da postoje nerazjašnjene transakcije i okolnosti u vezi novčanih tokova iz tog perioda, Klub će iskoristiti sve mogućnosti da zaštiti svoj interes, jer smatra da je navedeni dug regulisan, a sve transakcije između gospodina Amara Osima i Kluba će biti ponovo preispitane", stoji u saopštenju Plavih sa Grbavice.
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... uba/299927
nikakva zuta stampa, samo zvanicno

Misketova tadašnja uprava to jest njegovi jirgeti pokušali zamazati oči javnosti, i ispali debili na kraju, logicno. Amar tražio svoje, što bi svako normalan na njegovom mjestu tražio.
Ublehaši, imate li neki konkretan dokaz za te svoje mitove o posudbama, dugovima, kamatama, koje danima ovdje vrtite

-
- Kontakt:
Stilic Semir unosi nemir

Svidja mi se ova reportaza adisa sa nove. Samo FKS i tc bez dugova, jedina laz je da je kmeljo duzan samo 1.5 mil
NEMA NAZAD
Pitari... 

http://pufbih.ba/v1/public/upload/files ... 3_2020.pdfUstanikSBII je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:13Dug nije toliko uopće ja ne znam odakle novinarima ti podatci?Vjeverica777 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 21:51Koliko znam , HDZ je odavno sponzor Zrinjskog dok se Široki financirao vecinom preko firmi iz zapadne Hercegovine kao Mepas,Violeta,Lager i mozda ove kladionice pa cak između njih i Mostaraca nisu dobri odnosi jer ovi im zamjeraju politiku u klubu....Sad radi cega je doslo do ovog duga neznam.
Rb. 66
Po ovome je ŠB najveci duznik od svih klubova, 4,3 miliona sa kamatama
Jedan grad, jedna ljubav!
- feniksptica
- Kontakt:
Siroki je sam taoc svoje politike..ne fura se ta politika ala Bilbao u zemlji od 3 miliona ljudi i s ogranicem brojem stranaca. Stiglo bi ih kad tad, pogotov sad kad se to zaboravlja i u prvi plan dolaze pare pare i samo pare
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma njih dosta **** situacija da je Zrinjski prioritet kod Covica i HDZ. 3x veci od njih. I kada ponestane love, to se onda vise primjeti. Vise se mora gurati Zrinjski.
- FKS -
Nemoj te tako, ljudi imaju u ekipi turcina cini mi sefeniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:49Siroki je sam taoc svoje politike..ne fura se ta politika ala Bilbao u zemlji od 3 miliona ljudi i s ogranicem brojem stranaca. Stiglo bi ih kad tad, pogotov sad kad se to zaboravlja i u prvi plan dolaze pare pare i samo pare

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Imali smoredbull93 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:52Nemoj te tako, ljudi imaju u ekipi turcina cini mi sefeniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:49Siroki je sam taoc svoje politike..ne fura se ta politika ala Bilbao u zemlji od 3 miliona ljudi i s ogranicem brojem stranaca. Stiglo bi ih kad tad, pogotov sad kad se to zaboravlja i u prvi plan dolaze pare pare i samo pare![]()

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel Siroki ima potpisan reprogram? Ako nema kako dobiju licencu za Evropu.
Zasto Siroki se prvi put sa dugom uz kamate preko 4 miliona KM prvi put sada pojavljuje u martu 2020. na listi poreznih obveznika sa dugom preko 50k, a Slobodi se to trazilo i vuklo vec 8-9 godina? A za Evropu 2016. je trebao potpis reprograma.
Gdje je Siroki bio do sada? Zasto jedan dio drzave uopste ne mora placati porez?
Zasto Siroki se prvi put sa dugom uz kamate preko 4 miliona KM prvi put sada pojavljuje u martu 2020. na listi poreznih obveznika sa dugom preko 50k, a Slobodi se to trazilo i vuklo vec 8-9 godina? A za Evropu 2016. je trebao potpis reprograma.
Gdje je Siroki bio do sada? Zasto jedan dio drzave uopste ne mora placati porez?
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 maj 2020, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
test test
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: mma_hz, nedimmmm1337, Proximic, supervizor i 18 gostiju.