S njim se razgovaralo. Vjerovatno ce pokusati naci nesto vani. Ako ne uspije mogao bi kod nas.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FKS -
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja bi malu Knezovu samo..feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:40Hocu ja cetvorku s curama iz hurricane..s tim da su meni sanse dosta vece
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ah da,kad smo kod njega. Pricat cemo s njim,ali kao i sa Duljevicem slucaj,pokusava inostranstvo ganjati,ali i mi smo mu finu ponudu spremili tako da ce biti guravo. Nadam se da ce izabrati ljubav prije nekih 2 milje eura vise.. Ali jbg sumnjam
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Bolja sama nego sve 3 Ramovicke zajedno sto ih jedan ovdje promoviseAlfredNobel je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:49Ja bi malu Knezovu samo..feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:40Hocu ja cetvorku s curama iz hurricane..s tim da su meni sanse dosta vece
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sve tačno. Fudbal se sastoji od više segmenata, položili ste ga.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:47**** stari, osim jake ekipe, treba imat i jake ljude oko te ekipe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Realnofeniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:54Bolja sama nego sve 3 Ramovicke zajedno sto ih jedan ovdje promoviseAlfredNobel je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:49Ja bi malu Knezovu samo..feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:40Hocu ja cetvorku s curama iz hurricane..s tim da su meni sanse dosta vece

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ponuditi mu taj posao ako je adekvatan za to, ne zato sto je ljudina ili slicno.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:09Ahmetu ponudit odmah posle poso u akademiji, onakva ljudina s takvim fudbalskim znanjem treba bit uzor djeci
Omladisnke selekcije ne trebaju sluziti za uhljebljavanje zasluznih, nego tamo trebaju dolaziti strucnu kadrovi, koji znaju raditi sa tim uzrastom.
- feniksptica
- Kontakt:
https://spoort.****/nogomet/488265/a ... za-trenera ( izbrisi jedno o u sport)Evander je napisao/la: ↑29 maj 2020, 00:10Ponuditi mu taj posao ako je adekvatan za to, ne zato sto je ljudina ili slicno.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:09Ahmetu ponudit odmah posle poso u akademiji, onakva ljudina s takvim fudbalskim znanjem treba bit uzor djeci
Omladisnke selekcije ne trebaju sluziti za uhljebljavanje zasluznih, nego tamo trebaju dolaziti strucnu kadrovi, koji znaju raditi sa tim uzrastom.
NIsam onako iz glave napiso, vec se pisalo da je poceo pohadjat program za trenere, te na osnovu toga ovo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma to se odnosilo vise generalno. Ako je neko bio dobar fudbaler, ne znaci da je dobar za rad sa djecom. A kod nas je ta praksa bila i znamo kako je to funkcionisalo zadnjih dvadestak godina.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakve one, da u Zenici završim.. Antipatične mi svakako, osim male Džejle. Nijedna Knezovoj nije ni do koljena!feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:54Bolja sama nego sve 3 Ramovicke zajedno sto ih jedan ovdje promoviseAlfredNobel je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:49Ja bi malu Knezovu samo..feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:40Hocu ja cetvorku s curama iz hurricane..s tim da su meni sanse dosta vece
Kakva smo mi veličina kad u doba korone ili ti ga haman postkorone pričamo o Knezovoj djevojčici, a drugi klubovi se koprcaju u dugovima i u goovnima do guše. Velik si FKS, velik..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Knezova ista glumica Margot Robbie. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni je dovoljna samo Sabrina 

- ElCartel11
- Kontakt:
Vec zamisljam nastavak sezone, dobri tereni, nema blata, 3 boda prednosti, 2 kolo derbi sa konama...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Za njega mi je čudno što nije dobacio do liga 5.
U Ujepstu za njega govorili da je najbolji igrač tima, otišao u Debrecen (možda nisam siguran ali je klub iz vrha) uzeo njihovo državljanstvo. I dalje je bio mlad, i onda neke čudne odluke i odlazak u Poljsku i Sloveniju.
On je realno kalibar igrača koji donose grupne faze, uvijek bih prije odabrao njega nego Duljevića. Uvijek ima povelik broj asistencija, nekoliko golova po sezoni, a driblinzi poezija za gledat. Stvarno se nadam da će se desit čudo da će šejtan potpisat.
- robertkosar
- Kontakt:
Kakaqv Duljevicharis004 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 09:41Za njega mi je čudno što nije dobacio do liga 5.
U Ujepstu za njega govorili da je najbolji igrač tima, otišao u Debrecen (možda nisam siguran ali je klub iz vrha) uzeo njihovo državljanstvo. I dalje je bio mlad, i onda neke čudne odluke i odlazak u Poljsku i Sloveniju.
On je realno kalibar igrača koji donose grupne faze, uvijek bih prije odabrao njega nego Duljevića. Uvijek ima povelik broj asistencija, nekoliko golova po sezoni, a driblinzi poezija za gledat. Stvarno se nadam da će se desit čudo da će šejtan potpisat.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Prije heftu smo ponudili uslove predstavniku Pantica
Isti lik zastupa i Sadikovica kod kona i ima ponudu za njega(nazalost)
Nadati se da prihvati...
Isti lik zastupa i Sadikovica kod kona i ima ponudu za njega(nazalost)
Nadati se da prihvati...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Prica mi jedan direktor manjeg BH kluba , kad je Sarajevo gostovalo u kupu , a Sabrina trazi gdje WC neko dobaci ima tamo muski jer ti muski pisas , od tih par ljudi sto je sa njom bilo u drustvu jedino se Musemic cerio ....
-
- Kontakt:
Al bi Hadžija ispao gigant veliki, kad bi doveo Antonia Pavića, lijevog beka kona.Evo, Pavić govori da mu ističe ugovor ubrzo i da sigurno napušta Želju.
Nista od gubavicara nam ne treba.
Zadrzati kostur nase ekipe uz 2 istinska pojacanja, i recimo 2 dobra za rotaciju. I gotovo
Zadrzati kostur nase ekipe uz 2 istinska pojacanja, i recimo 2 dobra za rotaciju. I gotovo
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BungaBum, Google Adsense [Bot], Hajdeee, MokraKifla, N3R3D, napoleon72, Pantelija, pitara, Posejdon i 117 gostiju.