Vi cete u djehenem mi necemo.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Nisam sda, ali vidim da ti se prepire sa nekim, htio sam pomoc

Kakve godine tek mi je 35,tek na pola puta

Gledaj ih odma ko osinjak rodjo

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
sta velis na ovo cipelarenje SAD sa SDA pometose ih kao sljunak sa ulice nakom zimske sezoneSviuodbranu je napisao/la: ↑29 maj 2020, 00:27Nisam sda, ali vidim da ti se prepire sa nekim, htio sam pomoc![]()
Gledaj ih odma ko osinjak rodjo![]()
-
- Kontakt:
Sramota da SAD radi ono sto bi prvo narod trebao, a onda i pravosudje.
Zar cemo bas biti zombiji od naroda i protektorat u 21 stoljecu, zar bas nista sami ne mozemo. Ali suti, ne puca.
Zar cemo bas biti zombiji od naroda i protektorat u 21 stoljecu, zar bas nista sami ne mozemo. Ali suti, ne puca.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
o cemu vi ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
dobro je ovo, za jedno 7 postova ide opet o Aliji il islamu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Više znamo šta se dešava u SAD nego u našoj ulici.
Sanjao sam kako istovremeni vozim u petoj brzini i kršim kazne po Španiji, te plivam sa prijateljicom. Poslije fudbala igram na plaži.
Fazon je da su mi se prije sna sve te opcije indirektno motale po glavi. Jaran mi dobio kaznu za prekoračenje, sjećao se ekskurzije, chatao sa prijateljicom. Nevjerovatno koliko je podsvijest uska sa snom.
Fazon je da su mi se prije sna sve te opcije indirektno motale po glavi. Jaran mi dobio kaznu za prekoračenje, sjećao se ekskurzije, chatao sa prijateljicom. Nevjerovatno koliko je podsvijest uska sa snom.
"We need to suffer. And we need to fight."
prcim ti prijateljicuCaptain4 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:10Sanjao sam kako istovremeni vozim u petoj brzini i kršim kazne po Španiji, te plivam sa prijateljicom. Poslije fudbala igram na plaži.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
10 godina si stariji od momka,ohani mozes drugarici haman pa otac bitdelinjo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:14prcim ti prijateljicuCaptain4 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:10Sanjao sam kako istovremeni vozim u petoj brzini i kršim kazne po Španiji, te plivam sa prijateljicom. Poslije fudbala igram na plaži.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Imal kakve povezanosti ovo? Bil je trebao startat? Ipak je ovo tvoja doktrina.delinjo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:14prcim ti prijateljicuCaptain4 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:10Sanjao sam kako istovremeni vozim u petoj brzini i kršim kazne po Španiji, te plivam sa prijateljicom. Poslije fudbala igram na plaži.

- legenda reala
- Kontakt:
Vrati se Imro svakako si zanimljiviji od Sarmela
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Normalno da trebas,kao i sve sto hoda na 2 noge i ima rupu,i tako sve dok ne naidje ona zbog koje se objesis,pa i kad se objesis osvneres se na proslost i kazes sebi pa ok bar nisam propustao sanse i imao sam mnogo ispaljenih topovskih udara ,tako lakse zaspisCaptain4 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:17Imal kakve povezanosti ovo? Bil je trebao startat? Ipak je ovo tvoja doktrina.delinjo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:14prcim ti prijateljicuCaptain4 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:10Sanjao sam kako istovremeni vozim u petoj brzini i kršim kazne po Španiji, te plivam sa prijateljicom. Poslije fudbala igram na plaži.
Fazon je da su mi se prije sna sve te opcije indirektno motale po glavi. Jaran mi dobio kaznu za prekoračenje, sjećao se ekskurzije, chatao sa prijateljicom. Nevjerovatno koliko je podsvijest uska sa snom.![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jel ti fkt 35 godina? Kako mozes biti toliko zatucan s toliko godina?Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 maj 2020, 00:27Nisam sda, ali vidim da ti se prepire sa nekim, htio sam pomoc![]()
Gledaj ih odma ko osinjak rodjo![]()
Ma nisam to znao. Upratio sam da je postio i usput bogarao, a vidim i da je SDA podanik.
Ja sam bgm kontao da je stariji,zato sam i napisao onaj komentar.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Takav bi ti bio general da se zarati. Ispunjava pola uslova.