Imamo jednog na NBA temi,necemo ga imenovati
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Re: Chat
Evo ih opet sa svabskim guzovima,(sigurno je neki fetis)i sa el baketom i njegovom prcijom.
Ako si u bilo kom obliku, i bilo kojem kontekstu za Islam,Bosnjake odma kae sdooo.
Odkada oni imaju ekskluzivitet na Bosnjake i Islam....
Da ponovimo, sda nikada u zivotu, sdp i slicna bagra ni mrtav....
Nadam se da ce ovaj Bosnjacki narod iznjedriti, postenog, skolovanog, poboznog i pravednog insana koji ce voditi svoj narod. Bog,Bosna, Bosnjaci.
Ako si u bilo kom obliku, i bilo kojem kontekstu za Islam,Bosnjake odma kae sdooo.
Nadam se da ce ovaj Bosnjacki narod iznjedriti, postenog, skolovanog, poboznog i pravednog insana koji ce voditi svoj narod. Bog,Bosna, Bosnjaci.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
valjalo bi ali daj BozeSviuodbranu je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:48Evo ih opet sa svabskim guzovima,(sigurno je neki fetis)i sa el baketom i njegovom prcijom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znaci mora biti pobozan 
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Bice, treba se nadati i vjerovati. "Nicija muka nije dovijeka, nece ni Bosanska ".delinjo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:50valjalo bi ali daj BozeSviuodbranu je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:48Evo ih opet sa svabskim guzovima,(sigurno je neki fetis)i sa el baketom i njegovom prcijom.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Treba nam Bogić Bogićević 30 godina mlađi sa školovanim kadrom.
"We need to suffer. And we need to fight."
A ti si nam dvorska luda
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nije Bosnjakinja ,ali Angela Merkel za sad jako uspjesno vodi Bosnjake koji su u NjemackojSviuodbranu je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:48
Nadam se da ce ovaj Bosnjacki narod iznjedriti, postenog, skolovanog, poboznog i pravednog insana koji ce voditi svoj narod
Tako da vec imamo tog lidera
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Treba nam karizmatican lider sa vizijom i mudroscu.
Ispunjavam sve uslove.
Da znate ja sam vas buduci lider.
Ispunjavam sve uslove.
Da znate ja sam vas buduci lider.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Naš narod zapravo i ne želi pošteno društvo. Srodili su se u "novu normalnost" gdje su radna mjesta postala nasljedna sa roditelja na djecu, gdje se prima u školu "preko veze", gdje kad uđeš u zgradu očekuje se da počastiš od portira do direktora da bi te tretirali kao ljudsko biće.
To je jednostavno urođeno u ljude nastanjene na ovim prostorima. Svako iole obrazovan želi poštenu sredinu za odrastanje i obitavanje, takvi su manjina nažalost. Pod obrazovanje ne ide fakultetska diploma. U državi imaš 5% ljudi koji bi i nešto pokušali mijenjati, drugi su zbog ogorčenosti van tih voda, ostatak je ubačeno u kolotečinski sistem. Trougao na relaciji neobrazovani pogani narod - nacionalizam - različite vrste mutnih radnji su jedini razlog zašto ovdje nema napretka. Da je narod iole obrazovaniji i da ne prodaje glas za brašno i šećer, možda bi i krenulo bolje.Drape je napisao/la: ↑29 maj 2020, 02:08Naš narod zapravo i ne želi pošteno društvo. Srodili su se u "novu normalnost" gdje su radna mjesta postala nasljedna sa roditelja na djecu, gdje se prima u školu "preko veze", gdje kad uđeš u zgradu očekuje se da počastiš od portira do direktora da bi te tretirali kao ljudsko biće.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja znam masu ljudi koji su otisli u Njemacku ne zbog para,nego bas iz razloga o kojem pisete.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jel ovo uhapsen Fikret,klix aktivan u gluho doba.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo mogu ja, jedino ne volim separatiste.delinjo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:50valjalo bi ali daj BozeSviuodbranu je napisao/la: ↑29 maj 2020, 01:48Evo ih opet sa svabskim guzovima,(sigurno je neki fetis)i sa el baketom i njegovom prcijom.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nakon što su HDZ i SNSD izgubili svoje članove u CIK-u.
Postoji dobra mogućnost da probosanske snage imaju svojih 6 delegata iz reda hrvatskog naroda u DN-u i odluke na nivou federacije će se moći praviti bez opstrukcije HDZ-a.
Ovo pišem iz razloga što bi se mogla rasplamsati politička scena u BiH do 2022-e možda čak i sukobi...
https://****/vijest/u-stozernoj-st ... dine/84822
Postoji dobra mogućnost da probosanske snage imaju svojih 6 delegata iz reda hrvatskog naroda u DN-u i odluke na nivou federacije će se moći praviti bez opstrukcije HDZ-a.
Ovo pišem iz razloga što bi se mogla rasplamsati politička scena u BiH do 2022-e možda čak i sukobi...
https://****/vijest/u-stozernoj-st ... dine/84822
⚜️~⚜️~⚜️