Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I treba sve unistiti i popalit i opljackat.
Ova drzava treba restart, ovo nema smisla. Vuci ce vas za nos tako cijeli zivot sa tom pricom.
Steta drzavi Bosni koju su napravile vladajuce stranke broji stotine milijardi u zadnjih 20 godina, i to je mnogo vise nego sto ce neki protesti prouzrukovati.
Dok je mirnih protesta, prstom oni nece pomaci, nece ih ni registrovati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pročitaj intervju sa Darkom Dražićem, ima negdje na Facebooku. Kaže, dobio karte za utakmicu Dinama jer mu se kćerka dopisivala sa Brunom Petkovićem koji im je nabavio karte. "Nisu bili u vezi nego joj je, hajmo reći, pokušavao uletjeti."

Neće. 1992. je bila posljednja takva prilika i... Recimo da sam čuo svašta po pitanju tog dana.
Treba ih rusiti 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da poruke sa Fadilovog mobitela upućuju ka Sebiji. Samo da ovo bude početak gradnje države a ne neki izolovani slučaj.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Seka bi bila sigurna i u muškom zatvoru. Niko je ne bi tako.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Mene interesuje ko sve gura ovo, SDA nije sigurno. Ko je taj drugi koji bi bio dovoljno moćan da zagrebe po SDA.
DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Hapšenjem Novalića, većinu u Federalnoj vladi imaju Čovićev HDZ i Radončićev SBB!
Gdje si to procitao?Unofficialpage je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:15Izgleda da poruke sa Fadilovog mobitela upućuju ka Sebiji. Samo da ovo bude početak gradnje države a ne neki izolovani slučaj.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sumnjam da je Dino toliko moćan da ovako na njih udari, po meni HDZ-SNSD to jest Dodik-Čović ili zapad, ne vidim da iko drugi iole jak da može njima išta. Hoću da vjerujem da iza ovog stoji zapad jer ako je HDZ-SNSD onda mi to ništa ne znači a može biti samo loše po državu jer onda sigurno nije borba protiv korupcije, mita i ostalog za dobrobit države i građana.
Ovdje, ne znam koliko je pouzdan izvor: https://thebosniatimes.ba/46240/afera-r ... etbegovic/Epidaurus je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:32Gdje si to procitao?Unofficialpage je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:15Izgleda da poruke sa Fadilovog mobitela upućuju ka Sebiji. Samo da ovo bude početak gradnje države a ne neki izolovani slučaj.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Možda bih prije rekao da je SDA oslabila ili slabi, bar ovaj dio koji vodi stranku. Mislim da je Bakir i sadašnja SDA puno izgubila gubitkom Asima koji je bio, bukvalno, consigliere ove stranke. S druge strane druga struja unutar stranke jača, i sve više dobijaju dobre državne pozicije i u takom odnosu sve je manje straha ili uticaja da se slične stvari ne otkriju ili da se zataškaju. Što se tiče Kifle, iako je grlat mislim da još nema snage da se hrve na najvećoj razini, još je na stepenu klauna ili cirkusanta, Fahro i Sejdo su pod Bakirovom kandžijom, a SDP ili ljevice su još podrumske stranke bez nešto puno uticaja. Za SDA, jedino što ima smisla je da su se unutra razjebali.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovo drzi Latic koji je Fahrin igrac, tako da uzmi sa zadrskom.Unofficialpage je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:35
Ovdje, ne znam koliko je pouzdan izvor: https://thebosniatimes.ba/46240/afera-r ... etbegovic/
Tesko da je i Fadil toliko glup da drzi takve poruke mjesec dana na mobitelu.
Da je bila istraga sa PIR pa da su ih od ranije pratili onda mozda.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sto bi Dodo i Covic napadali koalicione partnere? Pogotovo Covic. Svjestan je i sam da ce postat apsolutno nebitan ako zelena bagra padne. Il je Dino il je neko iznutra.
Ma kakvi Dino nije u tim sferama da ima neku kontrolu. Napisao sam na prošloj stranici, HDZ ovo gura sve preko svojih ljudi uz pomoć Mileta Ronhila. Da su ona prva sredstva raspoređena kako treba, kad je Kupres trebao dobit 700k, ne bi nijedna afera izašla na vidjelo. Jer Jelka Milićević je isto imala uvid kao i Fadil, a da ne bude saslušana i privedena nema logike.
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.