Ma iskreno taj Cuzovic je cisto solidan igrac,ništa bolji od Ilicapalladino je napisao/la: ↑25 maj 2020, 14:00Ja sam načuo za Tufekčića da neće s njim produžiti ugovor, Radičević za njega se ne zna još, uglavnom rosteri ekipa ćr biti dosta izmjenjeni za narednu sezonu. Isto mislim da ilić će de se vratiti u Gr kao backup Ćuzoviću.
Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Cuzovic koristan u odbrani, napadacki po meni veoma los.To je samo pokazatelj koliko je trziste pivota u nasoj zemlji lose...Ahmed45 je napisao/la: ↑25 maj 2020, 16:04Ma iskreno taj Cuzovic je cisto solidan igrac,ništa bolji od Ilica
Ćuzović uopšte nije loš u napadu , za razliku od njegovog zemljaka Radičevića koji može biti samo odbrambeni igrač.
- Ilić i Ćuzović bi bili odličan tandem , vjerujem da Ilić ako se planira vratiti do početka priprema mora jesti samo zelenu salatu i špinat kako bi smršao minimum 9-10 kg , jer kod Doborca višak kilograma ne prolazi
- Ilić i Ćuzović bi bili odličan tandem , vjerujem da Ilić ako se planira vratiti do početka priprema mora jesti samo zelenu salatu i špinat kako bi smršao minimum 9-10 kg , jer kod Doborca višak kilograma ne prolazi

Ma realno jedino sto je dobro od pivota je Celic,Vucicevic,Toromanovic,Ridzal,Marceta,Buljina i Memic ostalo sve taraba i to su napadacki top jedino Vucicevic,Ridzal i Marceta ali Ridzal i Marceta ne igraju odbranu tkd je Vucicevic daleko no1.
Velika nervoza u Borcuham19 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 21:42RK Borac ostao bez kompletne postave....Klub su napustili Stefan Miljkovic(prelazi u Vojvodinu),Vukasin Rakocija, Vladan Djurdjevic, Bojan Radjenovic, Nemanja Vucicevic, De Souza(prelazi u Tatran Presov)...moguce jos odlazaka...
Kakva je situacija sa ostalim klubovima sa vecinom "stranaca" Sloboda?Vogosca?Gracanica?Slavija?Leotar?Iskra?
Mogla bi sledeca sezona proci bez puno stranaca u ekipi i sa puno vise mladih igraca s obzirom na trenutnu situaciju budzti ce sigurno biti puno manji....
Ništa čudno, zafalilo novaca kao i u svim klubovimabrzi je napisao/la: ↑26 maj 2020, 21:28Velika nervoza u Borcuham19 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 21:42RK Borac ostao bez kompletne postave....Klub su napustili Stefan Miljkovic(prelazi u Vojvodinu),Vukasin Rakocija, Vladan Djurdjevic, Bojan Radjenovic, Nemanja Vucicevic, De Souza(prelazi u Tatran Presov)...moguce jos odlazaka...
Kakva je situacija sa ostalim klubovima sa vecinom "stranaca" Sloboda?Vogosca?Gracanica?Slavija?Leotar?Iskra?
Mogla bi sledeca sezona proci bez puno stranaca u ekipi i sa puno vise mladih igraca s obzirom na trenutnu situaciju budzti ce sigurno biti puno manji....
Damir Kadric novi igrac RK Gracanice...Gracanica pravi mladu ekipu...nadam se da ce jos par mladih igraca dovesi jer ih vidim kao super sredinu za razvoj igraca, kao sto su to nekad bili krivaja,visoko...
Iskreno malo glup potez Maglaja da takvog igraca puste
To znači da Gračanica ostaje bez vanjske linije iz prošle sezone. Mislim da će i Mehmedović se preselit na neku vanjsku poziciju jer imaju dva dobra krila a Omer i jest igrao beka u mlađim kategorijama i to dosta uspješno.
Pa ako ostanu Tomic i Radicevic nece biti potrebe Kadric i Radicevic lijevi bekovi Bosic i Tomic srednji.
- gradacac10
- Kontakt:
Halilkovic Damir u Bosnu Sarajevo?
Koliko znam bosna sa nema para za ljepilo a kamoli za kakvog igraca
Konjuh je napravio velike promjene unutar kluba, otisao zastitni znak kluba gdin Mrlja i Almir Sahinpasic, a sad su klub preuzeli premijer Tk Tulumovic, nacelnik opstine cuo sam najbolji nacelnik u istoriji grada svi ga hvale, premijerka finansija TK i 3 jaka poduzetnika u samom gradu Zivinice.
Prica se ide velika rekonstrukcija tima i ozbiljan kvalitetan rad sa velikom disciplinom i finansijskom inekcijom.
Lijevi bek Aldin Sakic dobio papire i nije vise clan tog kluba.
Mogu se ocekivat i brzo neka dobra pojacanja
Prica se ide velika rekonstrukcija tima i ozbiljan kvalitetan rad sa velikom disciplinom i finansijskom inekcijom.
Nadam se da ce konjuh biti opet onaj stari, ali sad je to puno teze s obzirom da nema vise domaceg kadra kao prije.Juventud je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:19Konjuh je napravio velike promjene unutar kluba, otisao zastitni znak kluba gdin Mrlja i Almir Sahinpasic, a sad su klub preuzeli premijer Tk Tulumovic, nacelnik opstine cuo sam najbolji nacelnik u istoriji grada svi ga hvale, premijerka finansija TK i 3 jaka poduzetnika u samom gradu Zivinice.
Zna li se gdje ide Sakić iz Konjuha ? Po meni prerano ako cilja inostranstvo , slabo gdje će dobiti solidnu minutažu prvenstveno zbog neiskustva , možda jedino u niželigašima .
Ma kakav Sakic i njegovo inostranstvo, sere djaba moze otic u Grcku, Rumuniju ili neke nize lige dalko je on od igraca.
Otice u neki klub samo da sjedi na klupi i damu ljudi ostanu duzni pogotov sad posle Korone.
Kod nas svi misle dasu igraci a i u Konjuhu nije medju tri igraca po kvaliteti garantujem
Otice u neki klub samo da sjedi na klupi i damu ljudi ostanu duzni pogotov sad posle Korone.
Kod nas svi misle dasu igraci a i u Konjuhu nije medju tri igraca po kvaliteti garantujem
Evo ima dobar video , može da ide u Barcelonu

- ASD
- Kontakt:
Zašto imam osjećaj da će u Njemačku i to neku treću ili četvrtu ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.