Pa vas 99 posto karikature koje laju i lazu bez da su jedan dokaz dalikerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 15:51Ja ne znam zasto se meni obracas? Niti sam te sta pitao niti sta trazio. Ja ovdje diskutujem samo sa normalnim ljudima, vas karikature zaobilazim u sirokom luku.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hajde da malo spustimo "ton" ipak svi mi pratimo i volimo ovaj naš fudbal.
I sta je rekao Nam Emiru?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jedan je šampion.
A jedan je i Vice-šampion, jer da nije Vice, bio bi 7.

A jedan je i Vice-šampion, jer da nije Vice, bio bi 7.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Stila tuzio klub - daj dokaz?zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 15:56Pa vas 99 posto karikature koje laju i lazu bez da su jedan dokaz dalikerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 15:51Ja ne znam zasto se meni obracas? Niti sam te sta pitao niti sta trazio. Ja ovdje diskutujem samo sa normalnim ljudima, vas karikature zaobilazim u sirokom luku.
Nema plata od nove godine - daj dokaz? Licenca?
Za Amara Osima, najtrofejnijeg trenera u historiji bh premier lige, se prica zna. Covjek je davao hljeb igracima i klubu, i to svi znaju, samo se nasao veliki gazda osporavati to. I kada je cucnuo, zvao ga u pomoc. A lagao da je kupovao titule kad je sve bilo ok. Svako treba da dobije ono sto je njegovo. A da trazi 5 miliona malo je, jer nas je taj covjek napravio najtrofejnijim klubom u drzavi.
Ne pravi se budala i degenerik, nauci fino pricati. U suprotnom, zaobidji me i ti i tvoji klauni, znas na koje mislim. Zanimljivi ste mozda pastrmci i Husicu. Meni ne.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Igrači Sarajeva pričaju da im sudija neće dati drugi žuti - daj dokaz.
Sarajevo opstruira nastavak prvenstva - daj dokaz.
Svi ovdje imaju neke mahalske i rado ih izbace, čak i ako nisu tačne.
Sarajevo opstruira nastavak prvenstva - daj dokaz.
Svi ovdje imaju neke mahalske i rado ih izbace, čak i ako nisu tačne.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja svoje prijateljstvo u privatnom zivotu nikada ne bi unistio samo da bi klaunima ovdje nesto dokazao. Toliko.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa uništavaš ga jer već pričas, pod uslovom da je tačno. Možda i ovi neće da dokažu, da ne unište svoj kontakt sa izvorom. Šta imaju bilo kome dokazivati. Gledaš samo jednu stranu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ima li uslova da se nastavi liga, šta kažu pitarski kriminalci u savezu?
Off. Pitari su Vicine starlete.
Off. Pitari su Vicine starlete.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Naprosi li se para za testove? Sta kae Amaw, kolko je zaradio u sesiricu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Švicarci nemaju Begica, Dzemidzica, Zeljkovica, Beusa i ostale kriminalceŠvicarci rade kao sat: Trinaest kola od 19. juna do 2. augusta, plus tri runde Kupa
Švicarsko fudbalsko prvenstvo nastavit će se 19. juna, odlučeno je na sastanku klubova koje je održano danas.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ovo će biti najslađa titula ako Bog da. Uživanje ce biti gledati komšinice kako sebi mu.da grizu 
Daj Vico brate titulu, sto mučiš ove plave.
Ma jasta samo prekinuti, kome vise sta objasnjavati...
PREKIDAJ...
PREKIDAJ...
-
ajdohordas
- Kontakt:
Takodje nemaju ni kokuza u ligi...izbacili bi ih da imaju...let3 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 16:16Švicarci nemaju Begica, Dzemidzica, Zeljkovica, Beusa i ostale kriminalceŠvicarci rade kao sat: Trinaest kola od 19. juna do 2. augusta, plus tri runde Kupa
Švicarsko fudbalsko prvenstvo nastavit će se 19. juna, odlučeno je na sastanku klubova koje je održano danas.![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- akisarajevo92
- Kontakt:
gledaj u Srbiji kako su vec nastavili ligu i to bez onako strogih mjera kao u Bundesligi a bili par puta vise pogodjeni koronom nego BiH
Don't believe the hype.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nastavili da bi dosli na nivo na kojem je sad premijer liga. Igra se 4 kola da bi se zavrsilo 2/3 prvenstva tj. svako sa svakim kuci i na strani i prekida se i kod njih.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 16:29gledaj u Srbiji kako su vec nastavili ligu i to bez onako strogih mjera kao u Bundesligi a bili par puta vise pogodjeni koronom nego BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.