Treba advokaticu opet zvat
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Joj Reisa 
Mene stid sta je izjavio.

Mene stid sta je izjavio.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Evo kaže reis da bi najbolje bilo da se Fadil brani sa slobode 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nevjerovatno je da Jelka nije u paketu sa Novalicem.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Munjevita istraga SIPA-e, koju iz sjene kontroliše HDZ-ov kadar Đuro Knežević, rezultirala je hapšenjem trojca Novalić, Solak i Hodžić, koji su predati Tužilaštvu BiH, kojim, također, upravlja HDZ-ov kadar Gordana Tadić.
Šta je sljedeće? Zakon je jasan – u situacijama kada premijer FBiH nije u stanju obavljati svoju funkciju, njegovu poziciju preuzima prvi zamjenik, što je, u ovom slučaju, HDZ-ova ministrica finansija Jelka Milićević, koja postaje vršilac dužnosti premijera. S obzirom na to da HDZ blokira i blokirat će formiranje nove Vlade FBiH, da novog premijera Federacije imenuje predsjednik entiteta koji je, u ovom slučaju, HDZ-ov Marinko Čavara, a koji može biti zamijenjen samo odlukom Doma naroda, čijim hrvatskim klubom suvereno upravlja HDZ BiH, stvari su ovdje prilično jasne.
SDA je levatski upala u vrhunsku klopku. Zahvaljujući jednoj kriminalnoj aferi, HDZ je na putu da sada preuzme Federaciju i u svojim rukama objedini funkcije predsjednika, premijera i ministra finansija FBiH, tri najvažnije pozicije. S kontrolom FBiH i uz kontrolu dvije trećine vlasti sa SNSD-om na nivou države, HDZ dobija neograničen manevarski prostor da, mašući optužnicama pred očima rukovodstva SDA i praveći blokade gdje god stigne, isposluje državu po svojoj mjeri ili, pak, pusti da ta država sada i zvanično ispuni sve uslove “failed statea”. Bravo, majstori. Vrhunski odrađeno.
- LlullSergio
- Kontakt:
Auuu pa i reisa su aktivirali. Mislim da je ovo bas ozbiljno postalo kad on ovakvu izjavu daje...Dobro pratiti kakva ce prica biti po dzamijama.
- Donnie Darko
- Kontakt:
samo ne može ćutati na očiglednu nepravdu prema uzornom bošnjaku i muslimanu
Na onsovu čega se javljaju reisovi i popovi, držte se zekata i kandila.
Neka, baš mi je drago. Nadam se da se Čović neće samo na ovome zaustaviti.
Neka, baš mi je drago. Nadam se da se Čović neće samo na ovome zaustaviti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako masinerija pravi od ovog udar na bosnjacke nacionalne interese 

Ako i jest HDZ igrao igre to im je opet SDA dozvolila, i njen kadar kad je upao u lopovluke. To je sad pitanje politike koja se vodi unutar Federacije.
Šta sad treba lik na slobodu jer zatvaranje ne odgovara određenoj političkoj opciji ili kako to Bakir kaže jednom narodu? Pa to svi zagovaraju da ne bude slučaj, ikada. Šta je sad problem? Ako je kriv ide u zatvor, ako ne neće.
Šta sad treba lik na slobodu jer zatvaranje ne odgovara određenoj političkoj opciji ili kako to Bakir kaže jednom narodu? Pa to svi zagovaraju da ne bude slučaj, ikada. Šta je sad problem? Ako je kriv ide u zatvor, ako ne neće.
Ovo je trenutak kada uzivam,daj i Seku !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- LlullSergio
- Kontakt:
Sto kaze onaj na klixu jeboti ja mater smrdljivu, nisi nista imao reci kad su ubijali djecu po gradu,ali javljas se da branis Novalica i SDA botine.
Kako oni sami sebi pucaju u koljena. Samo me dobro podsjete sto nikad ne bi vise usao u dzamiju.
Kako oni sami sebi pucaju u koljena. Samo me dobro podsjete sto nikad ne bi vise usao u dzamiju.
Pa dobro, iz njihove perspektive i jeste tako.
Zavrni, ugradi se, baci koji selam usputno u svom fildžaniću u kojem si paša aga i vezir, i eto ga. SDA bošnjački nacionalni interes.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Lijepi Tito materi svojoj vjeri pokazuj u svojoj kući, ovdje poslije rata prvo ide jesi li vjernik ili nisi ..
Đe će on to uraditi , on ide na džumu

Potpisujem da nam je SDA više štete napravila nego agresori , generacije su sjebali , yebem li im mrtve , da bog da poginuli svi ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
SDA je popušila foru, i sad će HDZ preuzeti federaciju. Kako god okreneš pojeli smo veliko gov.no. Ne znam čemu radovanje?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mene ne čude Reisove izjave. Finansiranje i pitanje sloboda institucije IZ-a, tj. egzistencije, dosta zavisi od statusa SDA stranke u vlasti. Kao što Bakir kmeči i ovaj treba da kmeči, još i više. Bakiru dolazi u pitanje politička karijera ali ovome, Boga mi, mnogo više.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.