Al opet..."ne treba se zalijetat"

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
DaAlfredNobel je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:59Ne trčite pred rudu, meni je ovo sve šuhveli oko proglašenja. Dok ne vidim da je oficijalno, ne vjerujem. Previše je kriminala da bi tako lako sve prošlo.
Mi izgleda i ne znamo drugacije.Historicar je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:10Raja pretjeruje, sa ovim slikama i zezancijama po fb, kao i ove naše navijačke fb stranice.Još nije ni 100% sigurno, da se sezona prekida, a kamoli da smo šampioni.
Cim ti tako kazes, znaci nema proglasenja prvaka....pustajte onu dzukelu na njega, dosta je tvog zuluma!!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:16Ama ljudi dragi 100% se liga prekida. Danas sam dobio i potvrdu od ljudi koji su jos jaci nego oni iz saveza...E sad za prvaka se ne zna hoce li biti proglasen,ali za sad bi trebali biti proglaseni prvakom
Nemoj Vanja molim te,imaj milostiAdo76 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:19Cim ti tako kazes, znaci nema proglasenja prvaka....pustajte onu dzukelu na njega, dosta je tvog zuluma!!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:16Ama ljudi dragi 100% se liga prekida. Danas sam dobio i potvrdu od ljudi koji su jos jaci nego oni iz saveza...E sad za prvaka se ne zna hoce li biti proglasen,ali za sad bi trebali biti proglaseni prvakom
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, johntravolta123, mosarajvosa83 i 61 gost.