Molim vas postujte mjere opreza nove Ministrice Zdravstva

Ne mora stavljati barikade. Nek samo napravi i postavi tablu sa natpisom Mostar... Sami ce se vratitinekoIzMostara je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:53
Jao cirkusa dogodine kada mancini bude stavio barikade na Bradini da zabrani raji da putuje u sarajevo.![]()
Ili si ih ipak pomierio malo prema Tarcinu
![]()
Oni ce biti Vico prvaci
Pravi momak, sto ces se toga stidjeti
jana ti je i domet
Titule su mi domet, vama nake uplatnice
TheIvicnjak je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:16Da su Kinezi ovaj virus nazvali TITULA, Nikad na grbavicu nebi dosao![]()
https://****.ba/ivica-osim-u-sarajev ... kne-krava/Pantelija je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:11“Dešava se to u fudbalu. Mene čudi da su imali toliko neprijatelja na tom putu da postanu šampioni. To je ta nesreća Sarajeva. Još vlada ona “da komšiji crkne krava”. I, eto, šta sada, imaju? Ni titula ni ničega. A baš bih volio da ih mogu upitati šta su tom politikom postigli. Gdje su im uspjesi?Tako niko neće daleko stići”, zaključuje Ivica Osim.
Tako je Ivice, sram ih bilo, u obavjestenju kluba stoji da moze se liga zavrsiti ako ne ide titula sarajevu a na sjednicama kluba kao stubu radne klase kazu da bolje da cigani osvoje nego mi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.