rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 17:15
LlullSergio je napisao/la: ↑29 maj 2020, 16:01
Kako oni sami sebi pucaju u koljena. Samo me dobro podsjete sto nikad ne bi vise usao u dzamiju.
Nemoj poistovjecivati dzamiju sa njima, jer u dzamiju ides radi sebe, odnosno barem ja, ne radi toga ko je ili ko nije tamo.
Kako da ne poistovjecujem ? Sam si priznao da znaju vaziti o politici na dzumama. Poglavar IZ priča o politici i lik ide na stranu likova koji ce ocito biti optuzeni za pronevjeru i kradju budzetskih novaca, nasih novaca. Sta se ja vise imam raspravljati o tome. Kad to cuje onaj nepismeni seljak na hutbi njemu je sve jasno. Opet pokvarene vlašine hoće da nas razjedine i uniste naseg Baketa i njegovu Seku.
Ajde molim te, pricaju o nekakvom udaru na Bosnjake. A nije udar sto su silne milione pokrali da bi oni i njihove porodice zivjeli ko elita jednog Monte Carla ili Milana. To nije sramota i to nije udar na Bosnjake,ali ovo jest.
Gadi mi se to i svakom normalnom bi trebalo da se gadi. Njegovo nije da se bavi ovime niti da komentarise. Evo ubistvo Dzenana ? Sta je sa tim, tu ni a nije beknuo. Momka zdravog pravog prebise na mrtvo ime. Tu bas mozes razumiti da se svi ukljuce kada se desi takvo nesto, kao npr. sad u SAD zbog ubistva ovog lika. Ali ej faking hodza se javlja da diskutuje o kriminalu povezanom sa javnim nabavama. Mislim koji q, citav zivot se bavis teologijom, vjerom i sad si ti neki strucnjak za ovo.
Gade mi se likovi,a bogami bi se trebali gaditi i svakom normalnom insanu.