Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Obrisaše im postove ali oni opet svoj primitivam pokazuju. Dokle više? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Ovih dana se rekonstruira stadion na Ilidzi za potrebe Olimpika i Prve lige FBiH. Sljedecu sezonu tamo igramo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Koliko mu puta administracija izbriše postove a on opet piše!?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- 7aprildomemoj
Premijerka izborena za zelenim stolom
Željo i Sarajevo izlobirali da imaju sigurnih 6 bodova na domaćem terenu

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Je li ti krivo? Što se mene tiče i ne trebaju igrati Premijer ligu.7aprildomemoj je napisao/la: ↑19 maj 2020, 13:58Premijerka izborena za zelenim stolom![]()
-
- Kontakt:
Napravi sebi forum i odredjuj ko ce gdje pisat i prestani me vrijedjat, molim administraciju da reaguje i odstrani te s foruma.
MES QUE UN CLUB!
Kako da ne! Ovdje ti svjesno i konstatno sedmicama iznosiš lažne informacije o nekakvim prijateljskim utakmicama i nekakvim pripremama, i ti si ovdje došao moralisati. A trebao bi znati da je zabranjeno ovdje svjesno iznositi laži. Samo mi nije jasno koja je svrha tvog konstantnog laganja!?Wandelanoite je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:09Napravi sebi forum i odredjuj ko ce gdje pisat i prestani me vrijedjat, molim administraciju da reaguje i odstrani te s foruma.
A još nisi odgovorio na pitanja o onom tekstu na ovom portalu o tebi i onim Slovencima sa kojima sarađuješ a u vezi FK Slobode i njihovih eventualnih pojačanja. Svašta se sazna. A ti možda misliš da sam ja naivan!? E malo si se zeznuo ako tako misliš.
Ma samo ignore.Wandelanoite je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:09Napravi sebi forum i odredjuj ko ce gdje pisat i prestani me vrijedjat, molim administraciju da reaguje i odstrani te s foruma.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zabranjeno otkrivanje identiteta, a laž i klevetanje bez trunke stida je dozvoljeno ?!
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Molim administraciju da sankcionise uvrede i pokusaj otkrivanja identiteta. Pozivam moderatore da te uklone sa foruma. Sve sto sam ja ovdje pisao je istina i to se moze lako provjeriti.Mancini je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:27
Kako da ne! Ovdje ti svjesno i konstatno sedmicama iznosiš lažne informacije o nekakvim prijateljskim utakmicama i nekakvim pripremama, i ti si ovdje došao moralisati. A trebao bi znati da je zabranjeno ovdje svjesno iznositi laži. Samo mi nije jasno koja je svrha tvog konstantnog laganja!?
A još nisi odgovorio na pitanja o onom tekstu na ovom portalu o tebi i onim Slovencima sa kojima sarađuješ a u vezi FK Slobode i njihovih eventualnih pojačanja. Svašta se sazna. A ti možda misliš da sam ja naivan!? E malo si se zeznuo ako tako misliš.
MES QUE UN CLUB!
Ponovo čisto trolanje i spinovanje rasprave na lični nivo korisnika. I ponovo nekažnjeno. Do kad?
Cestitke Adi na djetetu 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Konstantno lažeš!Wandelanoite je napisao/la: ↑19 maj 2020, 20:30Molim administraciju da sankcionise uvrede i pokusaj otkrivanja identiteta. Pozivam moderatore da te uklone sa foruma. Sve sto sam ja ovdje pisao je istina i to se moze lako provjeriti.Mancini je napisao/la: ↑19 maj 2020, 18:27
Kako da ne! Ovdje ti svjesno i konstatno sedmicama iznosiš lažne informacije o nekakvim prijateljskim utakmicama i nekakvim pripremama, i ti si ovdje došao moralisati. A trebao bi znati da je zabranjeno ovdje svjesno iznositi laži. Samo mi nije jasno koja je svrha tvog konstantnog laganja!?
I uvijek dolaze da trolaju i provociraju jedni te isti, jedan iz Srebrenika, jedan iz Gradačca, jedan iz Gračanice, i jedan iz Živinica ili iz Lukavca. Onog Osima i onog iz Hercegovine ne trebam komentarisati. I onda slijedi "šuplja" priča kako njih ja vrijeđam. Ali od sada vas ignorišem jer vam je to najveća kazna ovdje.

Bajram šerif mubarek olsun svim navijačima Olimpika, prije svega Wandelanoiteu, Rokoku i Mokroguzu.
Svaki hajr, zdravlja i sreće!
Svaki hajr, zdravlja i sreće!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nisu valjda 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jest istina da Nike oblaci Olimpik sada?
Ja ne znam o tome ništa. Ako nešto saznam javit ću.
Ako budu igrali na Grbavici ili na Koševu, a onaj novinar spomenu, znači borba za opstanak od prvog kola. Mogla bi se ponoviti sezona 2015./2016.
Zaboravih napisati da je na današnji dan prije pet godina ovaj klub osvojio Kup BiH.
Zaboravih napisati da je na današnji dan prije pet godina ovaj klub osvojio Kup BiH.

-
- Kontakt:
Eto ti znas sta ce se ponovit.
MES QUE UN CLUB!
WOOOOH! Konacno smo se vratili
Malo kasnim, ali bajram serif mubarek olsun svima.
Steta sto nije se odigrala sezona do kraja, imali smo fin bodovni razmak.
Ovo oko Grbavice i Koseva, mislim da gdje god se igra, igra se fudbal, naravno nije isti teren i treba se naviknuti na novi, ali morat ce se. Treba odabrati teren gdje ce se imati najvise pristupa pa da se moze koji trening tu odraditi da se naviknu igraci.

Steta sto nije se odigrala sezona do kraja, imali smo fin bodovni razmak.
Ovo oko Grbavice i Koseva, mislim da gdje god se igra, igra se fudbal, naravno nije isti teren i treba se naviknuti na novi, ali morat ce se. Treba odabrati teren gdje ce se imati najvise pristupa pa da se moze koji trening tu odraditi da se naviknu igraci.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.