http://www.****/index.php?op ... Itemid=113
Ko visoko leti nisko pada.Na žalost ovaj put su se kola slomila na Borcu.Mislim ipak da su precijenili kvalitete svog kadra i da su Mađari u svemu mnogo ispred Borca.Realnost je da su uvijek iza Bosne i da u Evropi prođu jedno eventualno dva kola.To je maksimum današnjeg Borca.Trigger je napisao/la:KUP EHF
Borac - Tatabanja = 23:25
Gosti zasluženo pobijedili - da li je ovo oproštaj Borca od Evrope!?
Revanš 27.11.2010.
Malo prije sam odgledao snimku utakmice - očajna igra Borca. Jedini vrijedni spomena Blažević i izvrsni Panić.FRANK RIBERY je napisao/la:Ko visoko leti nisko pada.Na žalost ovaj put su se kola slomila na Borcu.Mislim ipak da su precijenili kvalitete svog kadra i da su Mađari u svemu mnogo ispred Borca.Realnost je da su uvijek iza Bosne i da u Evropi prođu jedno eventualno dva kola.To je maksimum današnjeg Borca.Trigger je napisao/la:KUP EHF
Borac - Tatabanja = 23:25
Gosti zasluženo pobijedili - da li je ovo oproštaj Borca od Evrope!?
Revanš 27.11.2010.
Borac nije izborio nijednu ubjedljivu pobjedu u Premier ligi.imeime je napisao/la:igraci se dijele na dobre i lose, a ne na dede i unuke... madjarska liga je ipak puno kvalitetnija od nase i prolaz je bilo tesko ocekivati. ali moralo se bolje... a prskalo je i meni smijesno pojacanje...
Ma "zelen" je Borac još za Evrope, daleko od bilo kakve ozbiljnosti. Ali što se prvenstva BiH tiče, ni Bosna više ne čepi ostatak lige po 10-15 razlike, Izviđaču je to pošlo za rukom u par utakmica, ali to opet ne mora ništa da znači. Šampion bi se mogao odlučiti baš u međusobnim duelima ove 3 ekipe, a Bosna mora na proljeće i u Ljubuški i u Banja Lukusamba je napisao/la:Borac nije izborio nijednu ubjedljivu pobjedu u Premier ligi.imeime je napisao/la:igraci se dijele na dobre i lose, a ne na dede i unuke... madjarska liga je ipak puno kvalitetnija od nase i prolaz je bilo tesko ocekivati. ali moralo se bolje... a prskalo je i meni smijesno pojacanje...
Ali Marka pumpa ekipu bezrazloznim optimimom, jer su i Turci pobijedjeni kroz iglene usi.
A o fami mladih igraca, ja vidim samo Panica i Vranjesa (i to u odbrani), a glavni igraci su Blazevic/Dejanovic, Karacic, Melic, Ilic/Sabljic, Halilbegovic/Prskalo, itd. Ni domacih ni pretjerano mladih igraca.
I pad je let!!
" " " " ? " раја $ у све " $ спорту % & јајаpo'marke je napisao/la:Ja sam iskreno mislio da ce Borac lako izaci na kraj sa ovakom Slogom, a jedva ih dobise. Da je Dokic igrao za Slogu pitanje bi bilo da li bi Borac uopste i pobjedio. Ako misle da se bore za Bosnom moraju dati 200% vise nego sinoc sa Slogom. Borac je sinoc imao domacinsko sudjenje, to je cinjenica!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.