Na koliko si tih bio?
MIslim ta prejaka BiH ti omogucuje sve to svake godine
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Na koliko si tih bio?
MIslim ta prejaka BiH ti omogucuje sve to svake godine
Samo brate Sj. Koreja
Nemoj se utisiti to bi bio veli gubitak za covjecanstvo:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Da mi je neko pošteno "spustio" i ja bi se nasmijao ali treba biti glup pa smatrati smiješnom opasku da nemam političku i financijsku moć koju vjerovatno ima samo nekoliko ljudi na svijetu.
Noć sa njih dvije (dovoljno da me maze i ponekad poljube u obraz, ne moramo se yebavat) i slobodno me šaljite šiptarima nek me rastave ko golfa peticu pa prodaju na crnom tržištu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Umrla meni punica , i sad idem na dženazu kad svastika mi daje kovertu u njoj 300 KM , ja je gledam i pitam za šta je ovo ?
Kaže ma za hodžu , dadni mu običaj je tako ...
Priznaj iskreno je li ti je bilo zao dakle punice ?
Ma jeste majke mi , baš me pazila moram priznati...
Zato i tih 300 KM nisam dao hodži , nego sam ih popio u kafani , vjerovatno bi tako ona htjela ...
Dao sam konobaru 37,50 KM bakšiša , vjerovatno je i to htjela ...
Messi izgleda kao da je netom koronu odbolovao, ili bolje reci tifus ili kugu
Bolje kretnje od njega ima Boško tifusar sto je pokuso preplivati Neretvu
Neka ostane zabilježen i ovaj.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Krenulo sve to , mediji slavodobitno objavljuju nove slučajeve i smrtne ishode , one što se oporave haman ne spomenu , jedino ako baš moraju ...Vidim ja gdje to vodi , odlučim da ne čitam portale i ne gledam TV osim sportskih sadržaja i preporodim se ...
Pridržavao sam se svih mjera , i tako ja u autu ja mislim da je radio Antena bio slušam muziku naka strana pjesma , završi se i lik iz topa NOVIH 18 SLUČAJEVA ZARAŽENIH KORONOM !!! Bez ikakvog uvoda , bez ikakve najave bar dobar dan , ili ono normalno dobar dan ovo su vijesti radio Antena sa vama je taj i taj pa udari onda , ma jok imam osjećaj da se pjesma nije ni završila kad je lik to ispalio , nikad taj slavodobitni glas neću zaboraviti nikad ...
Odmah sam ih zvao , naravno niko se ne javlja i sutradan ih opet zovem i pitam kako ih nije stid i sramota , kaže molim vas bez vrijeđanja i psovanja i spusti slušalicu , bolje da ne pišem šta sam psovao ...
A ima i onaj isto kad je na temi serije Gerro rekao mladom Imranu od tek napunjenih 17 da on ne zna šta je serija,a mladi Imran mu ispsovao od a do ž iz čista mira.
Izaziva to Gerro u ljudima.