Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
alex1991 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 21:01bombaysaphire je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:58Ma jeste majke mi , baš me pazila moram priznati...
Zato i tih 300 KM nisam dao hodži , nego sam ih popio u kafani , vjerovatno bi tako ona htjela ...
Dao sam konobaru 37,50 KM bakšiša , vjerovatno je i to htjela ...![]()
![]()
Vjerovatno si je oplakivao uz pjesmu
Otisla si e pa neka![]()

Neko je pustio od Ace Šmrkasa "Neće mama doći neće nikada" , pa smo prepravili "Neće punica doći , neće nikada" ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vjernici moraju biti kao amebe. Ako slucajno primjete da je hodza SDA i lopina koju nije briga za vjeru oni treba da nastave da idu u dzamiju bez obzira na sve. Ne trebaju slucajno ni da pomisle da bojkotuju tu dzamiju i mole se od kuce kako bi se desila neka promjena.
Riasecki udar
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa veselo se selo zoveee.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
kad će hodže prestat plačkat narod putem zeketa i sadekatul- fitra? hajde ovo što uzimaju pare po dženzama i mevludima to nisam vidio svojim očima ,ali ne vjerujem da nema toga.Unofficialpage je napisao/la: ↑29 maj 2020, 21:03Totalno pogrešna izjava reisa, dao je povoda narodu da priča o stvarima o kojima znaju i ne znaju. Dao je povoda da krenu priče o IZ, nikad mi neće biti jasno zašto ljudi ne znaju da šute o stvarima koje ga se ne tiču.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Cuj bojkotovati dzamiju. Doktor si svega mi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 21:13Vjernici moraju biti kao amebe. Ako slucajno primjete da je hodza SDA i lopina koju nije briga za vjeru oni treba da nastave da idu u dzamiju bez obzira na sve. Ne trebaju slucajno ni da pomisle da bojkotuju tu dzamiju i mole se od kuce kako bi se desila neka promjena.

Pa ne ide se u dzamiju zbog hodze i SDA, nego zbog zajednicke molitve sa drugim svijetom. Ako ja uđem danas da klanjam podne u Jalskoj dzamiji to ne znaci da sam dao podrsku lokalnom hodzi, ne znam ni ko je lik, a ko mi brani da udjem tu ?
Boze sacuvaj, de buraz vodi racuna o svom dvoristu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ajde bolan, zena rubriku svoju na zurnalu ima. Milion malverzcija, namjestanja, nepotizma i nesposobnosti. Crno na bijelo.redbull93 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:35A za cijeg mandata je u historiji ove drzave do sada uhapsen jedan premijer? A znamo da je bilo i gorih od novalica.
Gora od Salihovica, a znamo kako onaj zavrsi.
Uhapsen premijer, ok. Hapseni su i ranije visoki funkcioneri pa se s mjesta nismo pomakli. Procesuiraju jednog u pet godina, zazmire na ostalih 50. Jos nikad vise uprtih ociju javnosti. Taman posla da se i na ovo zazmirilo.
Ne bi ni ovog bilo da nije bilo, pa za naše uslove mogli bismo reći i nezapamćenog pritiska novinara.Kajzer10 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 21:31Ajde bolan, zena rubriku svoju na zurnalu ima. Milion malverzcija, namjestanja, nepotizma i nesposobnosti. Crno na bijelo.
Uhapsen premijer, ok. Hapseni su i ranije visoki funkcioneri pa se s mjesta nismo pomakli. Procesuiraju jednog u pet godina, zazmire na ostalih 50. Jos nikad vise uprtih ociju javnosti. Taman posla da se i na ovo zazmirilo.
Nadam se da će ovo dovesti do malo trzanja i među njima, red bi bio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Hoće li nam poslije ovoga svega Fikret halaliti ? 

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Sad treba glavni tužilac da kaže da treba muslimani da hadž ove godine obave kod kuće. Kad se niko ne bavi svojim poslom, što bi cirkus stao samo sa reisom.
babo igrebombaysaphire je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:58Ma jeste majke mi , baš me pazila moram priznati...alex1991 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:55Priznaj iskreno je li ti je bilo zao dakle punice ?bombaysaphire je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:50Umrla meni punica , i sad idem na dženazu kad svastika mi daje kovertu u njoj 300 KM , ja je gledam i pitam za šta je ovo ?
Kaže ma za hodžu , dadni mu običaj je tako ...
Zato i tih 300 KM nisam dao hodži , nego sam ih popio u kafani , vjerovatno bi tako ona htjela ...
Dao sam konobaru 37,50 KM bakšiša , vjerovatno je i to htjela ...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od kuce ti se ne prima.VolimTz je napisao/la: ↑29 maj 2020, 21:30Cuj bojkotovati dzamiju. Doktor si svega mi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 21:13Vjernici moraju biti kao amebe. Ako slucajno primjete da je hodza SDA i lopina koju nije briga za vjeru oni treba da nastave da idu u dzamiju bez obzira na sve. Ne trebaju slucajno ni da pomisle da bojkotuju tu dzamiju i mole se od kuce kako bi se desila neka promjena.![]()
Pa ne ide se u dzamiju zbog hodze i SDA, nego zbog zajednicke molitve sa drugim svijetom. Ako ja uđem danas da klanjam podne u Jalskoj dzamiji to ne znaci da sam dao podrsku lokalnom hodzi, ne znam ni ko je lik, a ko mi brani da udjem tu ?
Boze sacuvaj, de buraz vodi racuna o svom dvoristu.
Otidji 20 puta i vec si postao osjetljiv na Fikreta.
Ma cijela ta ekipa u pravosudju je pokvarena te iz tog razloga ni ne vjerujem u pozitivan ishod svega.Osim13 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 21:37Ne bi ni ovog bilo da nije bilo, pa za naše uslove mogli bismo reći i nezapamćenog pritiska novinara.Kajzer10 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 21:31Ajde bolan, zena rubriku svoju na zurnalu ima. Milion malverzcija, namjestanja, nepotizma i nesposobnosti. Crno na bijelo.
Nadam se da će ovo dovesti do malo trzanja i među njima, red bi bio.
Pored toga, za premijere, ministre i druge javne funkcionere postoji poseban standard dokazivanja.
Sto jedan uvazeni tuzioc kaze, lako je dokazati da je neki cica ukrao dva metra drva al haj ti kod krivicnih djela korupcije dokazi da je premijer znao ili trebao znati sta radi.
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 14 gostiju.