TheIvicnjak je napisao/la: ↑29 maj 2020, 22:13Vracaj Bhandaa ili pahe!!!!![]()
![]()
![]()
Mi smo izgubili titulu zbog ovih seoskih varalica kojima je nas pohlepni trener prodao utakmicu na Grbavici uz njihovo obecanje da ce pustiti Brandaa nama ukoliko uspiju izboriti kvalifikacije za EL. Dogovor je bio da i u trecem krugu oni pobijede sa 2 gola razlike a mi bi dali sve od sebe da dobijemo njihove konkurente. Sada zbog seljaka ostadosmo i bez titule i Brandaa. E moj Zeljo kako nisko si pao. Mislio sam da niko nikad nece nadmasiti osima starijeg i misu i njihovu izdaju za dvadesetak marki ali ovi sada su jos gori od njih.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Teske prozivkeTheIvicnjak je napisao/la: ↑29 maj 2020, 22:13Vracaj Bhandaa ili pahe!!!!![]()
![]()
![]()
Mi smo izgubili titulu zbog ovih seoskih varalica kojima je nas pohlepni trener prodao utakmicu na Grbavici uz njihovo obecanje da ce pustiti Brandaa nama ukoliko uspiju izboriti kvalifikacije za EL. Dogovor je bio da i u trecem krugu oni pobijede sa 2 gola razlike a mi bi dali sve od sebe da dobijemo njihove konkurente. Sada zbog seljaka ostadosmo i bez titule i Brandaa. E moj Zeljo kako nisko si pao. Mislio sam da niko nikad nece nadmasiti osima starijeg i misu i njihovu izdaju za dvadesetak marki ali ovi sada su jos gori od njih.
Yebo ti ja mater ludu koji ti je ovo profil po redu
A ne smije da replicira sa "pravog", da ne bi banovici opet bilo. Laki je malo nerovozan
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Da imaš iole te tolerancije i multikulture na koju se pozivaš ne bi se raspitivao ko, zbog čega i za koga navija.Sretno.Beduin je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:55Sta ima 200godisnji tuzlak, sigurno su ti cukundjedovi ponosni sto navijas za neki seljacki, nacionalisticki klub pored Slobode kao simbola grada, simbola multietnicnosti, zajednistva i radnicke klase... bas si onaj moderni materijalni covjek, uceras emocijama, historiji...tcity055 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:34Ja ovdje pricam o steti za fudbal. A da ti kazem da nemam nikakve veze licno sa Podrinjem. To je nebitno al sam rodeni Tuzlak i svi moji od prije 200 godina.Beduin je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:28
Sve je to ok sto Asimetric govori, ali samo Podrinjci nek ne pricaju o RS, udaru na nas, nasoj nemoci, udruzivanju nekakvom... imali ste priliku se vratiti na svoje i tako se posrati u po face na zivot srba koji su tamo... tako bi pomogli i drzavi i svima nama, a ovako ona manjima sto se i vratila pati jer je nemocna, a vi moralisete iz vecih bh gradova ili inostranstva, iako vas svo razumijemo zasto.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A inace, samo presjednil Saveza ima odlucujucu rijec, pa ste se prepali Vice da ce unistiti fudbal....
Ko god je predsjednik, bez saglasnosti sva tri naroda(entitetski savezi)ne mozes nista...
Tebe RS uvijek moze sputati, pa makar i Barbarez bio predsjednik, kao sto su nas sad sve zayebali za nastavak lige....
Bitna funkcija zbog prestiza, ostalo nista....
Ko god je predsjednik, bez saglasnosti sva tri naroda(entitetski savezi)ne mozes nista...
Tebe RS uvijek moze sputati, pa makar i Barbarez bio predsjednik, kao sto su nas sad sve zayebali za nastavak lige....
Bitna funkcija zbog prestiza, ostalo nista....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje sam se ja rodioLjoZee je napisao/la: ↑29 maj 2020, 22:02Ne moze u junu ili julu, ali moze odmah se u augustu igrat.Zukanovic je napisao/la: ↑29 maj 2020, 21:59Ponovljen je raniji stav da se prije 1. jula na teritoriji Republike Srpske ne mogu održavati takmičenja i utakmice, čime je vjerovatno i stavljena tačka na priče o Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Stav je ovo koji je bio ranije poznat, ali kako nam je rekao naš izvor iz NFS BiH, postojao je tračak nade da bi se odluka mogla promijeniti, odnosno da bi liga mogla biti nastavljena.
Ipak, kako tvrdi naš izvor, svi članovi Izvršnog odbora NFS BiH su bili svjesni da ne postoji dovoljno volje od strane organa manjeg bh. entiteta za izdavanje dozvole za nastavak takmičenja.
S tim u vezi, kako su razmatrane opcije u slučaju nastavka, tako je razmatrano šta uraditi i ako se dođe do prekida takmičenja. U slučaju da se prekine takmičenje liga će se nastaviti igrati u istom formatu.
Dakle igralo bi se trokružno 'Liga 12', kao što se igralo i u prethodne dvije sezone, a liga bi, kako nam je nezvanično potvrdio naš izvor iz saveza, trebala početi 8. augusta.
Razlog za tako rani početak, unatoč svemu što se dešavalo, je to što je pred reprezentacijom BiH vjerovatni nastup u Ligi nacija i odgođenom baražu.
Prema prvim informacijama nakon današnjeg dopisa sjednica IO NFS BiH bi trebala biti održana najkasnije do početka naredne sedmice kada će biti jasno, koje će odluke donijeti bh. fudbalska vlada.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ispade li vise onaj frankenstajn iz zenice?
Zadnja izmjena: PappiPapp, dana/u 29 maj 2020, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Kako diplomatski.tcity055 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 22:27Da imaš iole te tolerancije i multikulture na koju se pozivaš ne bi se raspitivao ko, zbog čega i za koga navija.Sretno.Beduin je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:55Sta ima 200godisnji tuzlak, sigurno su ti cukundjedovi ponosni sto navijas za neki seljacki, nacionalisticki klub pored Slobode kao simbola grada, simbola multietnicnosti, zajednistva i radnicke klase... bas si onaj moderni materijalni covjek, uceras emocijama, historiji...
Jos cekam da kazes kako ti kroz vene tece Sloga decenijama unazad i da pucam sebi u koljeno.
De ba komsija, ne mozes fukaru folirati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Okani se više Sarajeva seljačino iz pripizdine nadomak Tuzle.
Sarajevo je učinilo sve da se nastavi, kako riječima, tako i djelima, u stau te bemje seljačka!
Testiraj se zeljo mozda promjeni Seranic odluku..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Znaju da je Šeranic srbin a šta li je Amaw bože(osim što je lutvin tata)
Čujem da će vam se pehar dodijelit u Banja Luci od strane Vice i Šeranića uz nadočnost Džemidžića i Begića.sampras je napisao/la: ↑29 maj 2020, 22:48Okani se više Sarajeva seljačino iz pripizdine nadomak Tuzle.
Sarajevo je učinilo sve da se nastavi, kako riječima, tako i djelima, u stau te bemje seljačka!
Još naši predali da su svi zdravi i da mogu nastaviti igrati, i opet ce majmuncine pisati gluposti.
Bukvalno zasluženo osvojena titula!
Bukvalno zasluženo osvojena titula!
Znači botovi iz RS-a će prekinuti ligu u korist Borca jer na drugi način ne mogu izboriti evropska takmičenja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zaboravio si dodati Dodika @reflektor
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Idemo na 3. Titulu zaredom
Vico uzima kup
Ostali se jagmite sta ostane
Vico uzima kup
Ostali se jagmite sta ostane
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Netačno, seljačino.tcity055 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 22:51Čujem da će vam se pehar dodijelit u Banja Luci od strane Vice i Šeranića uz nadočnost Džemidžića i Begića.
Ako se dodijeli, dodijelit će se na stadionu Asim Ferhatović Hase ili kod Vječne vatre.
Duvaj ga navedenoj četvorci dok ti Azmir sisu ne prinese.
Čudi me da nisu i Šeranića zatekli na ovom kokain partyu u Bjeljini.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.