kad uklone SDA iza vlasti i ovi izmjene izborni zakon opet će se napadat SDA jer je to dozvolila
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Blaga reakcija bošnjačke javnosti na krik vođa da se vrši državni udar je baš velika promjena. Narodu su toliko omrzli njegovi politički predstavnici da više nema nikakvog autoriteta ni situacije koja bi mogla izazvati ozbiljniju reakciju tog naroda.
"Ukoliko bilo ko u ovoj zemlji misli da može urušiti sistem na način kako to čine proteklih dana i pokušati bilo kakvu vrstu državnog udara, grdno se je prevario. Patriote Bosne i Hercegovine su još uvijek na bedemima ove zemlje i nećemo dozvoliti bilo kakvo poigravanje sa onim što nosimo u svojim srcima, a to je domovina."
Kako dirljivo, Fadil je sinonim za domovinu, yebem li vam mlijeko koje vas zadojilo
ma gotovi su oni,dzaba trzaji mislim da je dosta raje doslo tobe,bar u krugovima gdje se ja krecem i ovi sto su bili za esdea vecinom su dosli tobe,naravno ima jos uvijek ovih ekstremista