v
Monolog je napisao/la:Da, momka si prozvao neznalicom(matematika je u pitanju), te si ga napao zbog toga, no to je neka druga priča. Čitajući između redova dođe se do zaključka da se morao osvojiti isti broj bodova u mečevima sa Luxemburgom i Španijom.
Pa možda si trebao sve pročitati, ne samo između redova. Jer pisalo se da je Sušić preloše startao kvalifikacije, da nema šanse da se plasiramo na EP pa sam malo pogledao statistiku prethodnih kvalifikacija u istom broju utakmica.
Monolog je napisao/la:
Oni koji su pisali o Ibričiću(ne mora to biti isključivo na ovoj temi, zar ne?), a među njima i ja, pisali su o njegovim slabijim partijama. Ne brini, ne persiram se, @Rino, no kada vidim s kim ulazim u diskusiju, možda bih i trebao.
Opet monolog i njegovo visoko mišljenje o sebi. Btw ne vidiš me, nije ti ovo FB.
Monolog je napisao/la: I prije je Hajduk bio kanta za napucavanje, pa ih je Ibro izvlačio, pobogu. No, u posljednje vrijeme(duži vremenski period je u pitanju), on ne može opucati po golu kako treba(poštedite me priče o poziciji zadnjeg veznog; kod Špace je igrao polušpica pa se isto dešavalo).
A ko ga je to napucavao? U HNL-u se uvijek bore za prvo/drugo mjesto. U Evropi ih nije imao ko napucavati jer nisu ni igrali tamo, osim u onim kvalifikacijama...
Monolog je napisao/la:RiNo je napisao/la:ne može non stop tako igrati, što pojedinci jedva dočekaju.
Taman kada čovjek pomisli da samo jedan čita misli, javi se još jedna sveznalica. Bravo, položili ste(ne persiram te, odnosi se na obojicu), sljedeći zadatak je telekineza.

Pa ne znam baš ko ovdje može čitati misli, nisam se ja prepoznao u ovim "pojedincima"
I haj dosta offtopica, kakav si ti to moderator, truješ temu o našem dobrom reprezentativcu Senijadu Ibričiću.