Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
elaborirajlegenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:52Tu sam citam tvoje i Virtu4l postove i ne mogu da vjerujem da ste ovako naivnidelinjo je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:51djesi ti meni hehelegenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:50Imro spasi nas dosade Sarmela, zanimljiviji si sto puta od njega

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Ko da je teško biti zanimljiviji od tog paraflegicara.legenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:50Imro spasi nas dosade Sarmela, zanimljiviji si sto puta od njega
Nego reci mi znaš li gdje živi Dzejla Ramovic ?
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
? ? ? ? ?harden je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:53jel te stid ovo recilegenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:50Imro spasi nas dosade Sarmela, zanimljiviji si sto puta od njega
Kakva je to sada prica ?
Kad ti je trebao moderator molio si me kao pas i pravio se fin,**** te u usta škrbava.
Imro je tito
Neka malo straha i trepeti na forumu
Neka malo straha i trepeti na forumu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Dobar si ti djecak al jedan je sarmelinoImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:57? ? ? ? ?harden je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:53jel te stid ovo recilegenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:50Imro spasi nas dosade Sarmela, zanimljiviji si sto puta od njega
Kakva je to sada prica ?
Kad ti je trebao moderator molio si me kao pas i pravio se fin,**** te u usta škrbava.
Ovo za moderatora

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Mrzim takve ljude - interežđije
Kad im trebaš sve fini,hinje se i ližu ti guzicu. Kad dobiju što im treba odma okrenu plocu. Sve vas treba u gulag.
Kad im trebaš sve fini,hinje se i ližu ti guzicu. Kad dobiju što im treba odma okrenu plocu. Sve vas treba u gulag.
Samo jako Imrane, ne daj na sebe 

Takvim stavom ti i ovaj acc nece dugo trajati, moras lakse malo il makar neku drugu pricu furaj s novim accountom.ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑30 maj 2020, 02:11Mrzim takve ljude - interežđije
Kako tebi uopce odobre account za nekoliko sati?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Rođak mi je Samir Mlaco što piše tekstove na portalu pa ga zamolim da ubrza proces.harden je napisao/la: ↑30 maj 2020, 02:17Takvim stavom ti i ovaj acc nece dugo trajati, moras lakse malo il makar neku drugu pricu furaj s novim accountom.ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑30 maj 2020, 02:11Mrzim takve ljude - interežđije
Kako tebi uopce odobre account za nekoliko sati?
- legenda reala
- Kontakt:
ma nista mislite da smo postali pravna država
ako je za tebe mogu se raspitatiImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:55Ko da je teško biti zanimljiviji od tog paraflegicara.legenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:50Imro spasi nas dosade Sarmela, zanimljiviji si sto puta od njega
Nego reci mi znaš li gdje živi Dzejla Ramovic ?

nije, njegovo je prošlo sad Imro nastupa, Imro najveća atrakcija ovdje trenutnoharden je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:53jel te stid ovo recilegenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:50Imro spasi nas dosade Sarmela, zanimljiviji si sto puta od njega
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mene Imran podsjeca na mladog Sarmela kad se tek pojavio. Vidim potencijal u njemu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Krenuo sam svašta da ti napišem ali skontah da perac guzova ne zaslužuje da mu se uputi replika i ovo ce biti moja posljednja za tebe. Bolju komunikaciju bi vodio sa kerom. Dzaba tebi svabske diplomacije kad si primjer retardacije. Umri u svabskim gov.nima.
- legenda reala
- Kontakt:
mene na Nedimka, Sarmel nikad vako nije bio zanimljiv mozda Besko kad je bio mali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
zakuhalo se vamo u Americi, a eto mene da protestujem tamo 

Lijeci se djecaceImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑30 maj 2020, 02:31Krenuo sam svašta da ti napišem ali skontah da perac guzova ne zaslužuje da mu se uputi replika i ovo ce biti moja posljednja za tebe. Bolju komunikaciju bi vodio sa kerom. Dzaba tebi svabske diplomacije kad si primjer retardacije. Umri u svabskim gov.nima.

Ne znam ko ti je taj. A mozda bi mogao i malog Kavaja da zamijeni jer se ovome gubi svaki trag.legenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 02:32mene na Nedimka, Sarmel nikad vako nije bio zanimljiv mozda Besko kad je bio mali
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Mislio sam da vec znaš, pa nije Goražde Nezaret.
- legenda reala
- Kontakt:
pa ne znam tačno koja kućaImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑30 maj 2020, 02:35Mislio sam da vec znaš, pa nije Goražde Nezaret.

Imran to pita zbog mame Ramovic.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.