Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Što ne bi radili kad im je omogućeno od Bošnjačkih prvaka.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Americi bas puca ku.rac za mišljenje nekoliko muflona sa hercegovačkog krša
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne treba podrzati, samo ako Fadil bude uhapsen ne treba davati Jelki poziciju premijera.Bundesliga je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:53Ma ja, treba SDO podržavati, ubit će nas strašne ustaše.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovo mi je isto ko ona tema na tzv HZHB forumu što su napravili da kače komentare mostarskog ramba, AQomege i Uuzhtua sa klixa i analizirali kroz to šta mrski Bošnjak sprema hrvatićimaBosniaBoston je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:54Americi bas puca ku.rac za mišljenje nekoliko muflona sa hercegovačkog krša
-
Bundesliga
- Kontakt:
Koga briga ko je premijer, ionako bez SDA ruku ne mogu ništa. Jedino nas SDA može sjebati kao i uvijek.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Upravo , pogibija. Za malicu prenajedanje, marende i nema i onda kad dođeš kući oko 6 opet se jede ko da je zadnji put i spavanje , nema poslije fajde ić na bilo kakvedjete ostajes debelRacioEmocionalan je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:29Ma teško je kontrolisati ishranu ko radi fizičke teške poslove. Znam šta sam ja prvi jeo dok sam na građevini radio prije 4 godine.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Živio ljudino.
Besko držiš li bikove i junad?RollMan je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:56Upravo , pogibija. Za malicu prenajedanje, marende i nema i onda kad dođeš kući oko 6 opet se jede ko da je zadnji put i spavanje , nema poslije fajde ić na bilo kakvedjete ostajes debelRacioEmocionalan je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:29Ma teško je kontrolisati ishranu ko radi fizičke teške poslove. Znam šta sam ja prvi jeo dok sam na građevini radio prije 4 godine.
U jbt, ja na istu visinu imam 90 kg i već sam u panici, počeo sam jesti ona g0vna kornfleks i nekakva vlakna, ne jedem poslije 18h, patim se ko logoraš, vazda gladan...
Možda sam skinuo 2 kg za dvije sedmice, neću da se vagam
Kažu da bi trebao početi trčati... Nema šanse da se nakanim
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I da HDZ preuzme poziciju premijera more se samo ****.
A da podsjetimo da je SDA svojim glasovima u NSRS izbacio svaku mogućnost vlaati bez SNSDa na državnom nivou.
A da podsjetimo da je SDA svojim glasovima u skupštinama kantona za DN, izbacio svaku mogućnost vlasti bez HDZ.
A da podsjetimo da je SDA svojim glasovima u NSRS izbacio svaku mogućnost vlaati bez SNSDa na državnom nivou.
A da podsjetimo da je SDA svojim glasovima u skupštinama kantona za DN, izbacio svaku mogućnost vlasti bez HDZ.
Jel ti brojiš glasače SDA u ljude?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja sam na starog po tom pitanju, mogu žderati 20 sati dnevno najgoru vrstu hrane ništa se neće na meni primjetiti. I koliko god da pojedem uvijek mogu još, imamo kiselinu takvu da bi čini mi se metalnu žicu mogli jesti bez problema i razlagati. Tako da sa tim nemam problem.
- ASD
- Kontakt:
Dijeta bez sportskih aktivnosti ti nema smisla. Mislim. Može se smršati ali je baš paćenje. Non stop se traži da se jede.Virtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:59U jbt, ja na istu visinu imam 90 kg i već sam u panici, počeo sam jesti ona g0vna kornfleks i nekakva vlakna, ne jedem poslije 18h, patim se ko logoraš, vazda gladan...
Ja izbacio hljeb, slatko i koristio onu Fit aplikaciju od Under Armoura za praćenje unosa i potrošnje kalorija, 13 kila za 45 danaVirtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:59U jbt, ja na istu visinu imam 90 kg i već sam u panici, počeo sam jesti ona g0vna kornfleks i nekakva vlakna, ne jedem poslije 18h, patim se ko logoraš, vazda gladan...
Nullius in verba
Nemam trenutno nista , ali u iducim godinama bi trebao imati svog pulena na koridi , zvat ce se Srgan
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Joj da mi je sručiti zoljom u zgradu vodovoda rodio bi se. Kakva mafija dan ih јebo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.