hhahaha postajete mi simpaticni, vi robovi zlih sila... Dobro hajd nek bude najpopularniji robovi...nekoIzMostara je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:08Nemas nista orginalnije neg kupis mostarske fore?? hahahhaa drz ga garo drz gaSteven11 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:32Hija zekane...nekoIzMostara je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:27
Ma laze bola kakav on i Tuzla. Ova glista sto se predstavlja kao navijac Sarajeva nije dalje otisla od igralista ispred haustora, a on nekoga proziva. Sta on zna sta se u Tuzli desavalo![]()
hahahahaha![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
@nekoIzMostara pusti covjece okani se idiota, gori si ti sto repliciras i dalje majmunu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Legenda kaze da je jednom davno zivio jedan dobar covjek u Mostaru. Nije bio nesto pismen, ali je npr znao prepoznat sarkazam u recenici. Legenda kaze...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
kuknjava kuknjava kuknjava
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nek se zna da je bio u vojsci rs i igrao utalmice za rs reprwzentaciju
- UstanikSBII
- Kontakt:
Kakava poanta kad ne može saveze ništa kontra entitetskih vlasti! U FBiH je moguć nastavak lige! RS je taj koji eto slučajno koči!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Uh, što te boli. kuknjava
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
joj ne znaju sta ce od muke haaahah kuknjava kuknjava
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Cestitke HusrefuHordasOdMalena je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:44Uh, što te boli. kuknjava
images sharesIz ovog katastarskog plana je vidljivo da je cijela sjeverna tribina 1/1 u POSJEDU Sportskog društva (2780 kvadratnih metara)
imate jednu(Istok) i po tribinu ako se zapad moze nazvati ono tribinom
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Bar nismo beskucnici od 46benko21 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:50images shares
imate jednu(Istok) i po tribinu ako se zapad moze nazvati ono tribinom
Da, za razliku od plejade trenera Selje, koji su bili u 7.muslimanskoj brigadi i svi redom igrali za BiH, Krunic, Odovic, Krcmarevic, Petrovic....
Psiholog vas cuveni i dalje je uzor VinkuSteven11 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:52Da, za razliku od plejade trenera Selje, koji su bili u 7.muslimanskoj brigadi i svi redom igrali za BiH, Krunic, Odovic, Krcmarevic, Petrovic....
a i to ne bi imali da niste isprosili od drzaveVanadij je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:52Bar nismo beskucnici od 46benko21 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:50images shares
Iz ovog katastarskog plana je vidljivo da je cijela sjeverna tribina 1/1 u POSJEDU Sportskog društva (2780 kvadratnih metara)
imate jednu(Istok) i po tribinu ako se zapad moze nazvati tribinom
a ovamo ide ona mantra "radnicka" klasa jaci od rezima itd
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 30 maj 2020, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ta ce psiholog pored Seselja, najkrvolocnijeg fana Zeljeznicara all time.
Seselj, Karadzic, tenkovi, snajperi, 7 muslimanska itd....sve jako vezano za ovaj forum i ovu temu
Maloumnostima nikad kraja
Maloumnostima nikad kraja
Pocelo postom tvog 'pajde' i vojske RSa.
A tebi nije dugo trebalo da prihvatiš taj rječnik i spustiš na taj nivo
Stoji....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.