Bili su mnogi bolji od njega ali nije to poenta. Protiv Reala je igrao 2 dvomeca, nije se vidio. Moraju ti davati golove James, Kimmich etc. Kad god smo imali napadaca za velike utakmice osvajali smo Ligu Prvaka. Elber, Mandzukuc, Gomez. Mandzukica bas ne volim ali se vidi u velikim utakmicama za razliku od Lewandowskog. Matip ga je strpao u dzep, ajd znam da je najvise do Kovaca, ali da se ne nadjes ni u poluprilici u 2 utakmice nema opravdanja. Ja navijam da lik proradi kad je najbitnije, nadam se da mu je gol protiv Chelsea prekretnica, ne mora zabijati ali asistencije isto vrijede. Samo da se rijesi sebicnosti u izglednim situacijama za saigrace.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Koliko ti to cesto Bayern igra protiv Reala,Barce i ostale tkzv kremeBundesliga je napisao/la: ↑29 maj 2020, 13:43Ajde ba glupane jesam li te sta pitao mozda?agentzero7 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 06:32Koji lik u pm, brate prati stolni tenis ostavi se nogometa.
Omere pogresno sam se izrazio, mislim da nestane uvijek protiv same evropske kreme. Dortmund, Chelsea, Tottenham, Leipzig to ipak nisu ni blizu. Protiv Chelsea opet ne bi dao gola da mu Gnabry nije na tanjir dodao. Dortmundu svako uvaljuje golove, daleko je to od starog Dortmunda. Tottenham je bio pred raspadom bukvalno, Leipzig je solidan sa najvecim potencijalom od svih pobrojanih. Ja nemam nista protiv Lewandowskog ali uvijek sebe stavlja ispred tima, i precesto je sebican i nestaje u velikim utakmicama Lige Prvaka protiv Reala, Barcelone, Liverpoola etc. Nemojte bgti Dortmund, Tottenham, Chelsea i Leipzig stavljati kao nekakvo mjerilo.
Kazes da mu nije Ganabry dodao ne bi dao go,pa mora mu neko dodati,ne bi ga ni ganabry dao da mu nije lewa dodao smijesno ..
Uostalom pises o covjeku koji je vec dao 40+golova ove sezone,zadnjih pet sezona je postizao 40+,sta ti zelis
Kazes sebican,pa napadac je i treba biti malo sebican,posao mu je da daje golove i radi to savrseno
Kakava je to prica dortmundu svakako daje golove,totenhem je raspad,pa sta treba covjek napisat oismo uefi molim vas ako moze kako da Bayern igra samo protiv klubova koji su u top formi,i da su krema obo ostalo nije bitno ako se moze kako ne igrati
Neznam sta je svrha tvog kritikovanja,ako bayern izgubi od nekog tima i lewa nije dao go on je jedini krivac a ako bayern pobjedi i lewa je dao gol ili golove onda nije bitmo jer prije par godina nije dao go realu ili barci jeli
Molim te reci ki koga bi bayern trebao imati u napadu,samo navedi ime koje bi bilo bolje u ovom trenutku na lewinom mjestu
Cijeli **** svijet mu se divi,apsolutno napokon pocinju svatati koliki je covjek igracina i zvjer,
Protiv liverpula je najmanje njegova krivica,ako pratis byeern fudbal opcenito,molim te reci mi koja je osnova da se postigne gol,da napadnes jeli tako,e protiv liverpula revi mi st je kovac postavio,kako,jeli mislis da je lewa trbaao sam prici igracima i treru i reci hej nevalja to kovac hajde da napadnemo
Molim te lijepo,igras drugi sistem sa flickom,sve savrseno ide,i mora se naci neko da kaze ne nevalja ovo jer lewa ne daje golove protiv reala
Pa bolan zamisli navijace liverpula da pocnu pljuvati salah kako je sebican,nikad neces cuti,ili barce suareza covjek u gostuma svake prestupne godine u lp da gol
Samo ovdje se moze pametovati kako je lewa p jbg nedokazan protiv velikih klubova
Daj molim te
-
- Kontakt:
Igra i prečesto, svake godine. I kako ćeš osvojiti Ligu Prvaka ako ti se glavni napadač u timu ne vidi uopšte?
Pa šta ako je dao 40+ ako 90 % navijača Bayerna živi za Ligu Prvaka jer se Bundesliga osvaja svake sezone i tu najviše pumpa statistiku, kao i u grupnoj fazi Lige Prvaka. Nisam tinejdžer da se ložim samo na statistiku.
Ne treba biti sebičan kod rezultata 0:0 ili 1:0 jer se utakmica prelama i tim je na prvom mjestu.
Što će pljuvati kad ih je lik doslovno vodio do naslova Lige Prvaka, zabijao je svakome, Suarez odlično igra u nokaut fazi, igraju se i kući utakmice, kao i Benzema.
Nije to pametovanje, to su činjenice, a što to smeta nekome nije moj problem.
Sto je najgore, Suarez zadnje dvije godine se pljulje vise nego Lewa od pocetka karijere
salju ga u penziju ali dzaba,

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lewandowski je postao fokusiraniji i vidi se da mu je stalo da se u najvećim utakmicama pokaže i da dođe i do samog kraja LP. Mene je on na početku najviše nervirao i čak sam bio skeptičan kada je dolazio, jer je znao u Dortmundu imati i masu promašaja i nekako mi se lik tada na momente činio kao da je bolji polušpic, nego špic. Ono misleći uvijek, ma daj nam špica koji trpa i to u ključnim momentima, a pusti mi se elegantnih napadača koji će zakazati kada najviše treba. Mislim da je u mnogo čemu napredovao, a prije svega shvatio je neke stvari. E sada te sebičnosti na momente kod njega opet ima, ali bilo je toga i kod Robbena. Pa Robben je bio glavni krivac 2012. godine nakon finala LP, pa desilo se nešto što se nikad kod nas ne dešava, da su na jednoj prijateljskoj utakmici nakon tog finala ga naši navijači izviždali. A Robben je na kraju postao najveći heroj.
I kod Lewe je najveći problem kao i kod Robbena i Riberyja, da želi igrati svaku utakmicu. Njega toliko obuzme želja za dokazivanjem i statistikom, da u tim trenucima zaboravi da je bolje odmoriti u tim nekim manje bitnim utakmicama, a biti top fit za one najveće završne. A ne stalno da igra, pa onda rizikuje povrede, troši se i ne bude spreman za one najveće utakmice. To je uvijek mač s dvije oštrice i time sam rizikuje da ostane možda uskraćen za titulu LP.
I nešto generalno još kada ovu sezonu pogledam, naravno može nas ova nova titula radovati u BuLi, ali prvenstvo se opet nekako rano odluči (prošlo je bilo uzbudljivije - do kraja), a dugo je tu na vrhu bilo gužve i jako je uzbudljivo djelovalo. Onda još kada se doda dobar dojam bundesligaša u Evropi, pogotovo Bayerna i RB-a u LP (još da Dortmund izbaci PSG vrh bi bio), možda šteta što se nije kuhalo za titulu do samog kraja, nekako bi to još više diglo ligu u nebo. Ali naravno da opet nisam mogao ni priželjkivati poraz od Dortmunda ( da se desio možda bi eto ovo navedeno našao kao pozitivnu činjenicu), ko bi ih trpio...
I kod Lewe je najveći problem kao i kod Robbena i Riberyja, da želi igrati svaku utakmicu. Njega toliko obuzme želja za dokazivanjem i statistikom, da u tim trenucima zaboravi da je bolje odmoriti u tim nekim manje bitnim utakmicama, a biti top fit za one najveće završne. A ne stalno da igra, pa onda rizikuje povrede, troši se i ne bude spreman za one najveće utakmice. To je uvijek mač s dvije oštrice i time sam rizikuje da ostane možda uskraćen za titulu LP.
I nešto generalno još kada ovu sezonu pogledam, naravno može nas ova nova titula radovati u BuLi, ali prvenstvo se opet nekako rano odluči (prošlo je bilo uzbudljivije - do kraja), a dugo je tu na vrhu bilo gužve i jako je uzbudljivo djelovalo. Onda još kada se doda dobar dojam bundesligaša u Evropi, pogotovo Bayerna i RB-a u LP (još da Dortmund izbaci PSG vrh bi bio), možda šteta što se nije kuhalo za titulu do samog kraja, nekako bi to još više diglo ligu u nebo. Ali naravno da opet nisam mogao ni priželjkivati poraz od Dortmunda ( da se desio možda bi eto ovo navedeno našao kao pozitivnu činjenicu), ko bi ih trpio...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nema smisla kriviti individualce ako je ovo timski sport. Ako su i limitirani onda nije njihova krivica što su tu. Ne znam u tih nekoliko tekmi u LP koliko je Lewa ofulo zicera... dva, tri? Isto kao i svaki elitni napadač. Veći i osnovniji problem je ako ima 4 šanse u 3 ofulana zicera. Zadnjih par KO tekmi ako se dobro sjećam, počevši od Reala lik se nije sastavio 10 puta sa loptom. Protiv Reala krila su bila nepostojeća a protiv Liverpoola nismo ni prelazili centra, mogao je komotno štopera igrati. Ne znam šta je tu njegova krivica. Ono što se traži od napadača, a i to je ujednio najbolji igračev kvalitet, je konstanta. To Lewa ima i radi, plus ovu titulu je on donio, lično.
-
- Kontakt:
Effe ne mozes porediti Robbena i Lewandowskog. Robben je bio nevjerovatno brz, sa sjajnom tehnikom i ljevicom. On je bio sebican jer je znao da moze sve rijesiti sam. Otkako je dosao iz Reala preuzeo je tu ulogu lidera i vodio nas do duple krune i finala Lige Prvaka. Bio je sebican 2012-te ali nam je sve vratio 2013-te. Lewandowski zavisi od saigraca i rijetko kada moze sam sebi napraviti priliku, a kada su drugi u boljoj situaciji ne dodaje.
Niko se ovdje ne lozi na statistiku,ali je ona jako bitna.u svakom smislu.Bundesliga je napisao/la: ↑29 maj 2020, 15:00Igra i prečesto, svake godine. I kako ćeš osvojiti Ligu Prvaka ako ti se glavni napadač u timu ne vidi uopšte?
Pa šta ako je dao 40+ ako 90 % navijača Bayerna živi za Ligu Prvaka jer se Bundesliga osvaja svake sezone i tu najviše pumpa statistiku, kao i u grupnoj fazi Lige Prvaka. Nisam tinejdžer da se ložim samo na statistiku.
Ne treba biti sebičan kod rezultata 0:0 ili 1:0 jer se utakmica prelama i tim je na prvom mjestu.Što će pljuvati kad ih je lik doslovno vodio do naslova Lige Prvaka, zabijao je svakome, Suarez odlično igra u nokaut fazi, igraju se i kući utakmice, kao i Benzema.Nije to pametovanje, to su činjenice, a što to smeta nekome nije moj problem.
Druga stvar jako bitna,BUNDESLIGA NIJE LIGA ZA NABIJANJE STATISTIKE
Bundesliga je izuzetno jaka i kvalitetna liga,i tvoje rijeci đene kao ljubitelja bumdeslige vrijedjaju.Ja sam navijac bayerna od svoje 6 godine sada imam 32 i da se razumijemo Lewa nije moj najdrazi naoadac ili neznam igrac nebitno.Elber je za mene bio vrh,ali realno ni elber niti bilo ko u zadnjih 20 hod nije ni blizu Lewi po statistici.
Po ucinku,ova sezona je za nas jako lose pocela,on nas je jako duho jedini nosio.Siguran sam da u ovom trenutku nema na svijetu bolje devetke,i ako i jeste sebican ili podbaci nekad mora mu se ponekad i origledati lroz prste ..pa pogledaj neimara sta radi neeadi pa ga gledaju kao bozanstvo sve mu tolerisu,salah kazes dobe liverpul do titule lp,pa ja boga molim da igramo ponovo s liverpulom kunem ti se da bi ih pojeli bukvalno
A da se vratim na bundes ligu i nabijanje statistike,
Brate engleska liga ulaze 300 posto vise od bundesligasa,ali vjeruj da njijovi klubovi grvaju u dugovima,preplacuju igrace,a evo i od kluba do kluba
Liverpul -bayern,ovdje nemogu biti objektivan ali sam siguran da smo bolji
City realno u rangu bayerna i liverp
Ostalo niko nije bolji od bundesligaskih vecih klubova
Utd,arsenal,chelsea,totenhem,-----BVB,Leipzig,leverkuzen,pa i gladbach hladno bi se s njima tukli,i pobjedili
Osvajanje bumdeslige nikada nije nebitno,ti ljudi u crvenim dresovima godinu dana se bore za tu saltaru,i vjeruj da je bitna jako bitna,da je izgube samo jednu godinu nemogu ni zamisliti kritike i napade onda na upravu i igrace,
Mislis da je lako osvojiti bundesligu,vjeruj da nije druze,ali tezak rad,vjera,bayern dna,ozbiljmo planiranjei rad od vrha do dna nama donose te titule i treba to cijeniti
Ja se sjecam odlicno kada je bayern igrao sa kraftom na golu desni bek bio gorlitz,demichelis ,ottl,llel,i drugi vjeruj mnoho se ulozilo i napredovalo od tada i to treba cijeniti kao i ovu ligu jer je nasa,i mnoho podcjenjena
Zao mi je zbog dugog posta i gresaka na poslu sam pa pisem u zurbi
-
- Kontakt:
@bayern111 ne trudi se, klaun ostaje klaun.
-
- Kontakt:
Dobro je bulbasore, kus kad odrasli pricaju.
@bayern111
Jasta je nego za nabijanja statistike, 90 % timova nisu ni blizu Bayernu i sretni su ako izgube ispod 3 razlike. Takva je situacija u vecini liga gdje dominiraju Real, Barcelona, Liverpool, City, PSG, Juventus. Nisam rekao da je Bundesliga nebitna vec da je nama kao navijacima u ovom trenutku mnogo manje bitna od Lige Prvaka. Sjecam se i ja svega toga, ne pratim ja Bayern od jucer, sjecam se i finala 2001, a da ne pricam o blizoj historiji. Tadasnji fudbal je bio kao vino, nije sve bilo po sablonu kao danas. Imali smo neke mentalne i fizicke gromade kao Janckera, Effenberga, Kahna, Sagnola, Salihamidzica, Zicklera etc.
@bayern111
Jasta je nego za nabijanja statistike, 90 % timova nisu ni blizu Bayernu i sretni su ako izgube ispod 3 razlike. Takva je situacija u vecini liga gdje dominiraju Real, Barcelona, Liverpool, City, PSG, Juventus. Nisam rekao da je Bundesliga nebitna vec da je nama kao navijacima u ovom trenutku mnogo manje bitna od Lige Prvaka. Sjecam se i ja svega toga, ne pratim ja Bayern od jucer, sjecam se i finala 2001, a da ne pricam o blizoj historiji. Tadasnji fudbal je bio kao vino, nije sve bilo po sablonu kao danas. Imali smo neke mentalne i fizicke gromade kao Janckera, Effenberga, Kahna, Sagnola, Salihamidzica, Zicklera etc.
-
- Kontakt:
Klaune jel vidis ti sta pises ti?
Pa sta drugi igraci ne nabiju statistiku kad je tako lako protiv tih ekipa, covik ce kad zavrsi karijeru biti Top 5 napadaca mozda ikad i ti jedan mudre iz Bosne,/hrvatskae (nebitno) ce pricat kako on nije bas toliko dobar bla bla, pa sinko sramotis se, vec ti par puta to pokusajem objasnit, ostavi se nogometa jer veze ti nemas o njemu.
Pa sta drugi igraci ne nabiju statistiku kad je tako lako protiv tih ekipa, covik ce kad zavrsi karijeru biti Top 5 napadaca mozda ikad i ti jedan mudre iz Bosne,/hrvatskae (nebitno) ce pricat kako on nije bas toliko dobar bla bla, pa sinko sramotis se, vec ti par puta to pokusajem objasnit, ostavi se nogometa jer veze ti nemas o njemu.
-
- Kontakt:
Vidim ko nema pojma, sve ti se svodi na nemaš pojma. Nemaš niti jedan jedini argument za svoje tvrdnje. Trpali su i drugi u gorim timovima. Aubameyang je redovno trpao dok je bio u Dortmundu i jednu sezonu bio i ispred Lewandowskog. Trpa i Werner u Leipzigu, trpao je i jedan Modeste, Petersen, Alcacer, sada Haaland u samo polusezoni. Ja nisam rekao da je Lewandowski loš i da je Bundesliga loša već da je to standard za nosioce u velikim timovima tipa Messi i Ronaldo dok su obojica igrali u La Ligi. Nabijali su statistiku na timovima mnogo slabijim od Barcelone i Reala. Razlika je što su oni blistali i protiv velikih i Ligi Prvaka kada je bilo najpotrebnije što fali Lewandowskom i samim time Bayernu.
-
- Kontakt:
Samim tim sta ga uspoređujes sa dvojicom najboljih igraca mozda u povijesti nogometa je stvar za sebe i govori koliko je Lewa velik igrac.
Messi i Ronaldo su prica za sebe i tu se nema sta pricati, zabijati 5 sezona 40+ golova mogu samo sanjati ti Aubameyanzi, Alcaceri, Modestići i Peterseni, pa i Benzemići, Higuanići, Costići, Lukakuići itd itd.
Messi i Ronaldo su prica za sebe i tu se nema sta pricati, zabijati 5 sezona 40+ golova mogu samo sanjati ti Aubameyanzi, Alcaceri, Modestići i Peterseni, pa i Benzemići, Higuanići, Costići, Lukakuići itd itd.
Postujem ja misljenje svakoga ovdje,ali jednostavno na kraju moramo svatiti d asmo sretni sto imamo jednog Lewu u nasem dresu,sto uzivamo u njegovim golovima.
Sto se mesija i ronalda tice,to su ljudi koji vec deceniju daleko od svih odstalih igraju,imaju svoj poseban svijet,kojem se niko nije uspio pribliziti do sada Lewandovski.Moras svatiti da lewa igra 9,i mnoho zavisi od saigraca,i razigravanja,ronaldo posebno dok ke nio u realu,messi bukvalno iđaju svu igru i sve olo sebw i podredjeno sebi,a posebna je prica sto oni nisu napadavi vec jednostavno ljudi igraju drugaciji stil i pozicije.
Na kraju naravno da je svima stalo do lige prvaka,i osvajanja,ali mora de gledati i sira slika svega toga,bayern je vec godinama jedan od glavnih kandidata za osvajanje lige prvaka,uvjek smo medju tri cetiri,to samo pokazuje koliko smo narasli kao klub,koliko smo jaki.
Ti porazi od reala pa bar jedan dbomec je bio u reziji sudija,onaj revans u madridu i lakrdija sa crvenimđ vidalu
Ofsajdi kod golova,ma po meni sramota veca od one u londonu chelsea barca
Ali svako ima pravo na svoje misljenje,moje je da nije na bayernu da spusta svoj nivo da bi bumdesliga bila zanimljiva,vec n ostalima da dizu svoj nivo da budu konkurentni, aja cu biti sretan sa svakom saltarom,i kupom a akbd dovi ce i lp vec ove sezone,ai naredne ako se nevaram u Munchenu finale
Sto se mesija i ronalda tice,to su ljudi koji vec deceniju daleko od svih odstalih igraju,imaju svoj poseban svijet,kojem se niko nije uspio pribliziti do sada Lewandovski.Moras svatiti da lewa igra 9,i mnoho zavisi od saigraca,i razigravanja,ronaldo posebno dok ke nio u realu,messi bukvalno iđaju svu igru i sve olo sebw i podredjeno sebi,a posebna je prica sto oni nisu napadavi vec jednostavno ljudi igraju drugaciji stil i pozicije.
Na kraju naravno da je svima stalo do lige prvaka,i osvajanja,ali mora de gledati i sira slika svega toga,bayern je vec godinama jedan od glavnih kandidata za osvajanje lige prvaka,uvjek smo medju tri cetiri,to samo pokazuje koliko smo narasli kao klub,koliko smo jaki.
Ti porazi od reala pa bar jedan dbomec je bio u reziji sudija,onaj revans u madridu i lakrdija sa crvenimđ vidalu
Ofsajdi kod golova,ma po meni sramota veca od one u londonu chelsea barca
Ali svako ima pravo na svoje misljenje,moje je da nije na bayernu da spusta svoj nivo da bi bumdesliga bila zanimljiva,vec n ostalima da dizu svoj nivo da budu konkurentni, aja cu biti sretan sa svakom saltarom,i kupom a akbd dovi ce i lp vec ove sezone,ai naredne ako se nevaram u Munchenu finale
Kako tko, niti sam sretan niti uživam.
Nije.
Neuer
Pavard-HERNANDEZ-Alaba-Davies
Goretzka-Kimmich
Coman-Muller-Gnabry
Lewandowski
E ajde da vidimo od čega je taj Hernandez.
Pavard-HERNANDEZ-Alaba-Davies
Goretzka-Kimmich
Coman-Muller-Gnabry
Lewandowski
E ajde da vidimo od čega je taj Hernandez.
- Nerminovic
- Kontakt:
Pavard lud hahahahaaha koliko golova covjek sad ima
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Pavard>Lewandowski 

Uli Hoeneß: "I believe we're on the brink of a new, great generation.
With Joshua Kimmich, Niklas Süle & hopefully David Alaba, Thiago & also Leroy Sané, we have a young, viable team. I can well imagine, if everything goes well, that Bayern is just starting a new era" [BR Radio]
Hoeneß on Kai Havertz: "From a sporting point of view, I would love to see him in Munich, but frankly, as of today, I can't imagine Havertz coming"
With Joshua Kimmich, Niklas Süle & hopefully David Alaba, Thiago & also Leroy Sané, we have a young, viable team. I can well imagine, if everything goes well, that Bayern is just starting a new era" [BR Radio]
Hoeneß on Kai Havertz: "From a sporting point of view, I would love to see him in Munich, but frankly, as of today, I can't imagine Havertz coming"
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Opet Muller asistencija, koja mu je?
Edit, cini mi se 18-ta.
Edit, cini mi se 18-ta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.