Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Re: Chat
Ma i taj senad je šupak obicni.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
a vidi mangupa sad Godfathera ima kao avatar hahahahaha
Dolazi spasioc Bosne

Nadam se da si gledao i Efendica sinoc i vidio kako je Dino podijelio zemlju po Ilidzi i Stupu za dž.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- JohnCleese
- Kontakt:
Sto se tice slucaja mucenika Fadila
Kad vidis da su s jedne strane imenovani tuzioci/diletanti i poltroni koji su svaki bitan slucaj u svojoj karijeri zayebali i ciljano upropastavali (Mektić argumentovao), a s druge strane imas reisovu dovu, boracku suzu i Bakirovu kletvu kao odbrambeni bedem, onda je rezultat kristalno jasan.
Eto nama Fadila najdalje za mjesec dana kao ponosnog junaka roda Bosnjackoga cistog i na ovom i na buducem svijetu

Kad vidis da su s jedne strane imenovani tuzioci/diletanti i poltroni koji su svaki bitan slucaj u svojoj karijeri zayebali i ciljano upropastavali (Mektić argumentovao), a s druge strane imas reisovu dovu, boracku suzu i Bakirovu kletvu kao odbrambeni bedem, onda je rezultat kristalno jasan.
Eto nama Fadila najdalje za mjesec dana kao ponosnog junaka roda Bosnjackoga cistog i na ovom i na buducem svijetu

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Jedan od spasioca. *
Efendića ne uzimam za ozbiljno, kao ni optužbe prema Konakoviću. Da imaju i najmanju sitnicu, davno bi ga razvalili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Konakovic je kralj.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
- Marsal
- Kontakt:
Razgovora sa ženskom osobom. Sebija?Finn je napisao/la: ↑30 maj 2020, 19:38Evo prepiske s Fadilovog telefona.
https://www.osl.obodjenje.ba/vijesti/bi ... bih-560801

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sebija 100%
Ima onaj video kad idiot kifla govori kako ce ostali koji se kriju iza drugih nacionalizama pozeljeti da se kod njih radi kao sto oni rade u Sa kantonu hahahaha
Ja konjine u pm , prvo se niko ne krije iza nacionalizama nego su ljudi sto jesu npr zapadna hercegovina 100% hdz , drugo zasto bi neko iz čistog zraka ZHK npr sa prosjekom plata od 2k pozelio nesto sto vi ne mozete napraviti za 100 godina vlasti tj stići taj standard zivota
Cuj pozeljet ce da se i u njih radi ko kod nas hahahahaha blasifemije upm
Ja konjine u pm , prvo se niko ne krije iza nacionalizama nego su ljudi sto jesu npr zapadna hercegovina 100% hdz , drugo zasto bi neko iz čistog zraka ZHK npr sa prosjekom plata od 2k pozelio nesto sto vi ne mozete napraviti za 100 godina vlasti tj stići taj standard zivota
Cuj pozeljet ce da se i u njih radi ko kod nas hahahahaha blasifemije upm
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Pa logy 
Nisu se oni digli zbog Fadila, već zbog toga gdje svi putevi vode.

Nisu se oni digli zbog Fadila, već zbog toga gdje svi putevi vode.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sebija naravno, on će biti žrtvovan za nju. Nisu se zeleni ovako uzbudili samo zbog njega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:

Neki Blackberry, neki Sky ?
Pa majku mu mogli su i Signal ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ovo sa Fadilom su neke veće političke igre. Jedino žensko ko mu može ovako naređivati je neko iz vrha Sda, a nema ko drugi nego Sebija ili neko iz Bakirovog kabineta. Izgleda da je bila ideja da je bolje naši ukradu neko neko drugi ili da neko prije pokupi političke poene, odnosno oboje.
I ja mislim da je Fadil samo izvršilac, poglup je on i zavisan da bi to mogao sam organizirati.
I ja mislim da je Fadil samo izvršilac, poglup je on i zavisan da bi to mogao sam organizirati.
Pa opustili se maksimalno ljudi, nije im prvi put pa se ponašaju kao da naručuju ćevape.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 maj 2020, 19:54Yebo majku likovi milione pokrali , a SMS koristili
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad se osjećaš nedodirljivo, ne zanimaju te takve stvari.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 maj 2020, 19:54Yebo majku likovi milione pokrali , a SMS koristili
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.