Ne kazem da nece zavrsiti u Zrinjskom niti da ce doci kod nas, ali i zimus je imao ponudu Zrinjskog pa je ostao u Radniku jer mu je zelja Grbavica. Takodjer s njim nece biti problem plata a i Pehli ga gura kod nas, tako da je samo na Zelji da kazu hocemo ili necemo jer ne vjerujem da se sta promijenilo od zimus osim toga da mu ni Zrinjski nece ponuditi platu kao tad
Ja mislim da je najveci problem nasih juniora taj prelazak iz juniorskog u seniorski fudbal. Mislim da bi prava stvar bila organizacija u23 lige. Moze on biti talentovan, ali vecina njih nema kuveta za premier ligu i borbu sa seljacima ala efendic, isakovic itd.
Ne kazem da nece zavrsiti u Zrinjskom niti da ce doci kod nas, ali i zimus je imao ponudu Zrinjskog pa je ostao u Radniku jer mu je zelja Grbavica. Takodjer s njim nece biti problem plata a i Pehli ga gura kod nas, tako da je samo na Zelji da kazu hocemo ili necemo jer ne vjerujem da se sta promijenilo od zimus osim toga da mu ni Zrinjski nece ponuditi platu kao tad
Pehli oblijece oko Ikica tj. druzi se bas s njim. Pehli, dokazi da si Zeljovac i proguraj Radovica i Ikica da ostane.
Pehli oblijece oko Ikica tj. druzi se bas s njim. Pehli, dokazi da si Zeljovac i proguraj Radovica i Ikica da ostane.
Ja igram lijevo krilooo pikk
Koja pozicija najvise leži papuci? E pik ja sam ta
Mislim da bi mogao biti dobra opcija ukoliko ga struka želi što je i najbitnije jel. Prošle godine je čak u njemačku Cvajtu trebao ići. Dolazili skauti, bili zadovoljni. Ne znam što je propalo.