E, al kako ih je Rubin naceo, Kopenhagen, Herkul, Atletico, nisu sigurno catenacciom. Ono sto sam ti htio reci jeste to da ih Mou moze zaustaviti samo catenacciom, i nicim drugim, nedo bog da primjeni neku drugu taktiku, da obranu povuce malo nazad, da bolje organizuje kontre... Dalje, sve to sto si naskrabo nije opravdanje da on primi pet komada, opet ti kazem, Pellegrini je za klasu slabijim igrackim kadrom izgubio 1-0 golom iz ofsajda! A kada nam Benitez dodje razbit cemo ih!Huska je napisao/la: upravo to, a posto sam se nacitao svakakvih komentara(od Realovaca) kako Jose ne smije to igrati, jer vi ste uvijek igrali napadacki fudbal i tako to, onda ne vidim u cemu je problem, jer ovu Barcu se moze zaustaviti samo sa pravim cattanacciom, a Real nema igraca za to...a i kada ste pokusali kao napasti niste uspjeli...sjeti se Arsenala samo kada su dosli da se nadigraju sa njima na Nou Campu i kako su prosli...na njihovom terenu moras parkirati autobus i nadati se da ces izvuci remi, a ako ti se sve zvijezde ovog svijeta poklope mozda uspijes i pobijedit, dok ih na svakom drugom stadionu svako moze nadigrati(Inter i Chelsea)
ove sezone Reala jeste kvalitetniji tim, ali opet kazem nije isto kada ti tu igraju jedan Kaka, Diarra i igraci koji znaju kako je igrati velike utakmice i ne podlijezu pritisku, u odnosu na one koji su sinoc igrali...pa sta ce jadni Ozil i Khedira do jucer se zajebavali sa nekim Frankfurtom, a sada odjednom evo ih u najvecoj tekmi na svijetu, a isto tako i Di Maria...izaci ce oni na kraj sa ekipama poput Valencie i tako tih, ali jednostavno njima fali iskustvo za velike utakmice, a Barca je tu jaca od Reala i to debelo...
ali ne brinem se ja za Real i Mourinha, budi siguran da ce to na proljece biti ku i kamo bolje u odbrani nego sto je sinoc bilo...Jose ce naci nacina kako da stane u kraj Barci, a i ja bih volio...ocima ih ne mogu gledati pogotovo onog biskvita...
Nego, kontas da mi vec ove sezone ligu mozemo dignit, i dal' ce im Spešl van vratit?
I aktiviraj onaj blog svega ti