Hvala brate

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sva nesreca ovog svijeta, zadesila nas je u tih par mjeseci u 2017. Radnik i Krupa na Koševu, po 1:1, promašivali nemoguče, Zrinjski na Koševu 0:0, Sarić fulio penal, pa penali u finalu kupa u Širokom i kao "šlag na tortu" ispadanje na penale od Zarije. Jedino što je djelimično spasilo tu godinu, je ona pobjeda u derbiju, kad je Bekić zabio iz penala.AlfredNobel je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:11Hahahahahahah joj jest.. Dovede Liivaka mi se naložili vidi reprezentativac. Lelić dolazio kao da je Tino Sušić ebote.. Moglo se do titule, boba falila, i dan danas mi je ustalo urezano koliko su popadali igrači na kraju.Historicar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:01I te sezone, sa Ćalom 2016/2017, uzeli bi sigurno titulu, da smo odradili kako treba, zimski prelazni rok.Pape Ihtijarević, najavi tada totalni remont, a došli samo Livak i Lelić, koji maltane nisu ni igrali.Što je najluđe, i takvi sa 11,5 igrača, mogli smo do titule, ali smo se samoubili, sa onim silnim neriješenim, na Koševu; Radnik 1:1, Krupa 1:1, Zrinjski 0:0, uz promašeni penal Sarića.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 maj 2020, 23:47Kad se sjetim veznog reda Ivetić-Rustemović i tako do kraja sezone, samo njih dvojica igrala. Odmah me znoj prelije kad skontam da su njih dvojica činila veznu liniju, imali pet uloga, od defanzive do kreacije. Kad se sjetim da je Čala imao 11,5 igrača, ojj mati draga..
Kad pustiše reklame usred penala, ono u životu nisam vidio.![]()
Što si mu tražio, neka se muči, ko ga ebe.
Protiv Radnika Hebib promašio 4 ili 5 zicera iz peterca, plus kod njihovog gola asistent Vasić bio u ofsajdu.Historicar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:23
Sva nesreca ovog svijeta, zadesila nas je u tih par mjeseci u 2017. Radnik i Krupa na Koševu, po 1:1, promašivali nemoguče, Zrinjski na Koševu 0:0, Sarić fulio penal, pa penali u finalu kupa u Širokom i kao "šlag na tortu" ispadanje na penale od Zarije. Jedino što je djelimično spasilo tu godinu, je ona pobjeda u derbiju, kad je Bekić zabio iz penala.
Ne laži bolan raju, naši smo..ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:48Đeste pičići udbaški![]()
Joj ja bolesti, izašao sa curom večeras a ulazim svakih pola sata da vidim šta pišete.![]()
Idu titule ko djeca u školu
Ajde gospodare pričaj nam sve što znaš u vezi golmana @GospodinIzSarajeva
Nisam ja papak, kao pojedini ovdje, što bale za curom 3-4 godine kad je neko od nasih akademaca skine.AlfredNobel je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:03Ne laži bolan raju, naši smo..ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:48Đeste pičići udbaški![]()
Joj ja bolesti, izašao sa curom večeras a ulazim svakih pola sata da vidim šta pišete.![]()
Ko bolan bali? Naš'o sam ja novu.ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:14Nisam ja papak, kao pojedini ovdje, što bale za curom 3-4 godine kad je neko od nasih akademaca skine.AlfredNobel je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:03Ne laži bolan raju, naši smo..ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:48Đeste pičići udbaški![]()
![]()
Šta ću ja,želja za forumom i novim informacijama je bila jača od mene![]()
To si upravu, hlini k'o da ga je Adriana Lima ostavila, umjesto da bude sretan što je otišla u zagrljaj njegovom Akademcu iz njegovog kluba.ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:14Nisam ja papak, kao pojedini ovdje, što bale za curom 3-4 godine kad je neko od nasih akademaca skine.AlfredNobel je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:03Ne laži bolan raju, naši smo..ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:48Đeste pičići udbaški![]()
![]()
Šta ću ja,želja za forumom i novim informacijama je bila jača od mene![]()
Jest se teško osjetit prozvanim, još malo pa će Kurdića po meni prepoznavat, zbog ovog foruma.ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:28Što se osjeti prozvanim a niko ga nije imenovo
Ljutiš se na Kurdiju a hoces u Sarajevo doc na kafu sa trebom, znaci ides mu na noge praktično![]()
Meni nemoj zamjerit, ja se šalim, @Alfred je zlo ovog foruma, njegove riječi su ozbiljne.skoroalen je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:32Jest se teško osjetit prozvanim, još malo pa će Kurdića po meni prepoznavat, zbog ovog foruma.ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 01:28Što se osjeti prozvanim a niko ga nije imenovo
Ljutiš se na Kurdiju a hoces u Sarajevo doc na kafu sa trebom, znaci ides mu na noge praktično![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Ado_77, Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], istokzeljo, Konzerva, mire971, nedimmmm1337, pjankesarajevo, rimljanin90, Tarapi i 73 gosta.