Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kako ništa, večeras se igra 13 NBA utakmica. Vjerovali il' ne, svake sezone se par puta dogodi da sve utakmice budu realne. Zašto to ne bi bio slučaj večeras? Kvota je više nego dobra, uplatite za 2-3 marke i to je to. Prođete - odlično, ukoliko padnete, barem niste previše novca izdvojili. Naravno, ukoliko vam jedan par smrdi(meni je to Memphis - Houston), slobodno ga izbjegnite i to je to. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni smrde
Utah - Dallas i Atlanta - Philadelphia.
Utah - Dallas i Atlanta - Philadelphia.
- Citizen-X
- Kontakt:
Pa namirišite ih ako vam smrde majke mu ga nabijem 
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa igr'o sam 2 na Houston, pobogu(kvota je 2.5). Dva para na tiketu sam već prošao(dakako, radi se o kraljevskim Holanđanima i njihovim golovima), a ostaju još 2(jedan od njih je ovo namirisano sra*e).Citizen-X je napisao/la:Pa namirišite ih ako vam smrde majke mu ga nabijem
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Toronto-Oklahoma 1 (2.25)]...nema Duranta jednostavno...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ee da vas pitam vi koji pratite nba, sta mislite boston chikago, jel dobar ovaj chikago i koliko garnet po prosjeku zabija koseva??
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Boston je kec. Koliko je postavljeno za Gartnetta ? Zabija oko 15.FC BAYERN je napisao/la:ee da vas pitam vi koji pratite nba, sta mislite boston chikago, jel dobar ovaj chikago i koliko garnet po prosjeku zabija koseva??
Ako su bez Duranta onda je pobjeda Raptorsa sigurna.Raul_64 je napisao/la:Toronto-Oklahoma 1 (2.25)]...nema Duranta jednostavno...
ok nadam se da ce uzeti a na garneta je 15.5 postavljeno valjda ce ga krenutiOTNYS_YNWA je napisao/la:Boston je kec. Koliko je postavljeno za Gartnetta ? Zabija oko 15.FC BAYERN je napisao/la:ee da vas pitam vi koji pratite nba, sta mislite boston chikago, jel dobar ovaj chikago i koliko garnet po prosjeku zabija koseva??
Ako su bez Duranta onda je pobjeda Raptorsa sigurna.Raul_64 je napisao/la:Toronto-Oklahoma 1 (2.25)]...nema Duranta jednostavno...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
To mu je prosjek. Mislim kako neće prebaciti ali OK, nikada se ne zna. Jednostavno kada u timu imate Allena, Pierce, Ronda, Shaqu teško je pogoditi 20. Meni je za Boston skoro uvijek sigurno da Ray daje manje od 18 koliku granicu stave. Pierce je uvijek iznad.
Možda Garnett poludi večeras. Vidjećemo.
Možda Garnett poludi večeras. Vidjećemo.
cekam samo boston i njega over sta bude bude, jes tesko zabiti pored takvih igraca i upravu si za r.alena uvijek dadne manje ali eto ni sam ne znam sto sam ga odigro ali hajde vidjecemo 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nekako je uvijek lakše odigrati da će više dati, sigurnije izgleda mada je vjeruj mi lakše pogoditi - . Ray Allen, Toni Parker, donekle Howard, Duncan, KG pretežno ubacuju - ako su blagi favoriti ili podcjenjeni u utakmici.FC BAYERN je napisao/la:cekam samo boston i njega over sta bude bude, jes tesko zabiti pored takvih igraca i upravu si za r.alena uvijek dadne manje ali eto ni sam ne znam sto sam ga odigro ali hajde vidjecemo
Pierce, Stoudamire, Bryant ( donekle Gasol ) su najsigurniji što se tiče tih +
- Citizen-X
- Kontakt:
I prodje Lacio ko s pjesmom. Malo se Inter kofrcio i to je to
Kvota 2,95.
Kvota 2,95.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni još večeras košarka 4 para i 40 KM u džep. Ne spavamo.Citizen-X je napisao/la:I prodje Lacio ko s pjesmom. Malo se Inter kofrcio i to je to
Kvota 2,95.
Boston - Chicago 1
Stoudemire -24,5+ 2
Bryant -27,5+ 2
Detroit - Orlando 2
- Citizen-X
- Kontakt:
hajmo ima li nekih prijedloga za veceras 
- spielführer_21
- Kontakt:
Fix dana je to bio, preporučio sam i jaranu, ali ja ih ne stavljam na tiket iz principa....Citizen-X je napisao/la:I prodje Lacio ko s pjesmom. Malo se Inter kofrcio i to je to
Kvota 2,95.
Malo gledam ponudu za sutra, nešto mi slaba.. Primamljivo je Everton daje prvi gol kontra Čelzija.. Wigan-Stoke mi miriše na klasični X, 0:0 i uvrh glave 1:1.. Gluposti u williamsu Real-Valencia(h.0:1) 1 1,6 a F2(favorit pobjeđuje 2 ili više razlike) 1,75.. Matematičari
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
- Citizen-X
- Kontakt:
Sutra cu singlovat PS1 Celzija ne zvao se ja A.S.
1,9 kvota - hebo mu ja sve 
Everton jest smetljarnik od kluba - al vala je zaglibio dobro i treba mu cupanija na svaki nacin...
Gledam ovog Verdera par utakmica u gostima nije dao gola mater im retardersku - par za obici PS1 u sirokom luku.
Sigurnija mi je pobjeda Volfzburga nego ovih hamelja iz Bremena. Dabogda ispali u drugu ligu - nagazna mina kola.
Šalke Bajern - ova je utakmica Magatu il pokojnik il pokajnik. Bajern je isto plutajuca mina al spojili 2 tekme kako treba nisu sto sa pravom zasluzuju da budu u sredini tabele ko i ostali prosjek. Ma koliko siguran bio PS1 je opasna prognoza iako je 1,5 jer moze zavrsiti lako sa 0:0.... znajuci kako igra Bajern ove sezone... dakle 1X ili X
Los Andjeli danas - ja mogu samo reci da idu na turbo pogon ako uspiju da dobiju Sakramento veceras... Pa igrali su u 4 dana 3 utakmice jbote... Cime li se oni transportuju u pm nekad se zapitam idu li onim Atlantisom ili Diskaverijem... Tu i jeste razlog njihovog pada - tako da je 1,1 kvota sve samo ne sigurica
Everton jest smetljarnik od kluba - al vala je zaglibio dobro i treba mu cupanija na svaki nacin...
Gledam ovog Verdera par utakmica u gostima nije dao gola mater im retardersku - par za obici PS1 u sirokom luku.
Sigurnija mi je pobjeda Volfzburga nego ovih hamelja iz Bremena. Dabogda ispali u drugu ligu - nagazna mina kola.
Šalke Bajern - ova je utakmica Magatu il pokojnik il pokajnik. Bajern je isto plutajuca mina al spojili 2 tekme kako treba nisu sto sa pravom zasluzuju da budu u sredini tabele ko i ostali prosjek. Ma koliko siguran bio PS1 je opasna prognoza iako je 1,5 jer moze zavrsiti lako sa 0:0.... znajuci kako igra Bajern ove sezone... dakle 1X ili X
Los Andjeli danas - ja mogu samo reci da idu na turbo pogon ako uspiju da dobiju Sakramento veceras... Pa igrali su u 4 dana 3 utakmice jbote... Cime li se oni transportuju u pm nekad se zapitam idu li onim Atlantisom ili Diskaverijem... Tu i jeste razlog njihovog pada - tako da je 1,1 kvota sve samo ne sigurica
Pade samo na Interu x2
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Građanine, samo da znaš da se Terry vraća. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.