Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cuj debilske price - odbijte "poklonjenu" evropu. Pa to samo pitarskom mozgu moze pasti na pamet. Pa hajde milijarderi pokazite da ste se izdigli iz ovog sivila, odbijte izlobiranu titulu.
Kakve gluposti valjate
Kakve gluposti valjate
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Denchi vodeci provokator, fakin i mucko đubre.
jbm li ti sunce bezobrazno, svaki put kad mi lajkaš post
jbm li ti sunce bezobrazno, svaki put kad mi lajkaš post

- feniksptica
- Kontakt:
Ne, mi nismo bili idealisti kao vi od pocetka, a da smo se izdigli pokazat cemo kad dignemo titulu-samo se tako i mozemo dokazat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako je Titula "dogovorena" ili "poklonjena od Vice", onda je i sve ostalokerimatomic1921 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:30Cuj debilske price - odbijte "poklonjenu" evropu. Pa to samo pitarskom mozgu moze pasti na pamet. Pa hajde milijarderi pokazite da ste se izdigli iz ovog sivila, odbijte izlobiranu titulu.
Kakve gluposti valjate

Posto sve vi gnusate Vice i cetnika, titula je isto cista kao i izlazak u Evropu

Bujrum, dokazite se baje, jel volite Vicu i savez ili ne???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa vi se predstavljate kao moralna vertikala,pokazite sad svima i recite zeljkan nece ici u evropu jer je poklonjena TC i ostali nisu imali priliku da se bore za istukerimatomic1921 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:30Cuj debilske price - odbijte "poklonjenu" evropu. Pa to samo pitarskom mozgu moze pasti na pamet. Pa hajde milijarderi pokazite da ste se izdigli iz ovog sivila, odbijte izlobiranu titulu.
Kakve gluposti valjate
Lesinari i kitari ponovo uspostavili bratske odnose koje su imali od 90 tih
- svrakino1921
- Kontakt:
FRANE IKIC-IKICA
Koje cemo mi pare zaradit na ovom igracu
Uhhhh

Uhhhh

- feniksptica
- Kontakt:
Ja ocekujem da istupite iz lige kad Vico cetnik i kriminalac bude predsjednik a vi bi jos da igrate pod njim, zaista zbunjujuce poruke s grbavice stizu???svrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:37FRANE IKIC-IKICA
Uhhhh
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve si upravu istupite iz lige sa Azom na celu i da nam se nikad ne vratite,svakako ste postali za kratko vrijeme klub koji kupuje,krade na celu sa Sisojem,niste bitan faktor niti cete to ikad biti pomiri se sa tim da ste osudjeni na propast kao svi takvi klubovi za 5 il 10 godina propast ce TC kao svi takvi jadni klubovi,nas svi stite i cao cao vozdricatcity055 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:10Prepucavanja između dva sarajevska kluba stavljaju u drugi plan ubijanje bh fudbala. Konačno valjda sutra dobijemo tu odluku koja je donijeta nesportski još prije dva mjeseca i svo ovo vrijeme se traže mehanizmi kako da se potvrdi. Dvije strane koje su je kreirale su jasne ali je bez treće strane nisu mogle donijeti. Nažalost Dodik - Čovićevom (Borac - Zrinjski) planu priključio se treći partner Savez koji predstavlja grupu ljudi kaoja zastupa navodno interese FK Sarajevo. Međutim, ta grupa čini nesagledive posljedice cijelom fudbalu pa i FK Sarajevu koje je realno najjače i koje bi ionako vjerovatno osvojilo titulu.
Prebacivanje loptice Saveza na odluke entiteta da se ne igra do 1. jula se mogu riješit jednom odlukom. Nema fudbala nema niko u Evropu sve se poništava. Pa nećemo valjda zbog 1-2 milonana KM ugasiti ligu.
Slijedi težak period prepucavanja, razmimoilaženja i sudskih sporova - koje u konačnici vode gašenju lige.
Kazu plavi:
"MI se zalazemo za nastavak lige, mi jedini zelimo dobro bh Fudbalu" - u praksi, osnovnu stvar da bi se krenulo trenirsti nisu uradili.
Kazu opet:
"Vi vise mrzite Zelju nego sto volite Sarajevo, puni ste kompleksa, samo o Zelji pricate" - u praksi, nakon pobjede nad Sarajevom printale se majice.
Znaci, jedno pricaju drugo rade
Bahati Zeljkan
"MI se zalazemo za nastavak lige, mi jedini zelimo dobro bh Fudbalu" - u praksi, osnovnu stvar da bi se krenulo trenirsti nisu uradili.
Kazu opet:
"Vi vise mrzite Zelju nego sto volite Sarajevo, puni ste kompleksa, samo o Zelji pricate" - u praksi, nakon pobjede nad Sarajevom printale se majice.
Znaci, jedno pricaju drugo rade
Bahati Zeljkan
-
- Kontakt:
Znaci ako ste vi od sarajeva bolji u dve tekme, oni ne bi trebali biti prvaci jer su u ostalih 20 utakmica bili nadmocnija ekipa, jel to onda znaci da mi trebamo biti 2. jer smo bili bolji od vas u dve tekme? Ako je tako eto vam onda kup, nastavite ga slobodno... 

U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Klubovi nemaju para da se nastavi prvenstvo. Ne kontam kako nemate mozga to da shvatitite. Sarajevo i tuzla bi mozda mogli sce to isfinasirati, drugi bi se ugasili. Zato ce se prekinuti prvenstvo, vecina ce rasteretiti budzet i spremati se za narednu sezonu. Druga stvar sto iz zelje ne smiju reci da nemaju pare, pa mislim da Amar i ne vodi treninge.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ma ne znam stvarno...
Ovi moji pitari se ubise dokazujuci objektivnost i kažem vam da grijesite...
Niko nije "objektivniji" od štrumfova...
Evo vidi ovako...
Ubise se ljudi u "borbi" za nastavak sezone, a ni igrace testirali nisu...
Oni bi da se prvenstvo ponisti i da se ne dodijeli titula, ali da se ucesnici odrede po trenutnom stanju...Vrlo mudro
Ubise se od "brige", za Čelikom, Veležom...A do prije neki mjesec su im igrace "krali", vrijedjali ih, šprdali se s njima...Svi su im šutali iz kluba kada su Celiku oduzeta tri boda na grbavici...Pa se pitam zasto Amaw tada nije rekao predstavniku Saveza..."Obecali su da ce platiti, evo mi pristajemo da odigramo tekmu...", a to su upravo ona tri boda koja Celiku i nedostaju...
Toliko o "objektivnosti..."
Evo vidi ovako...
Oni bi da se prvenstvo ponisti i da se ne dodijeli titula, ali da se ucesnici odrede po trenutnom stanju...Vrlo mudro
Ubise se od "brige", za Čelikom, Veležom...A do prije neki mjesec su im igrace "krali", vrijedjali ih, šprdali se s njima...Svi su im šutali iz kluba kada su Celiku oduzeta tri boda na grbavici...Pa se pitam zasto Amaw tada nije rekao predstavniku Saveza..."Obecali su da ce platiti, evo mi pristajemo da odigramo tekmu...", a to su upravo ona tri boda koja Celiku i nedostaju...
- svrakino1921
- Kontakt:
Tko placa jedini u BiH firmu Alba iz svog dzepa
Za odrzavanje glavnog i pomocnog terena
VELIKI ŽELJEZNICAR
Za odrzavanje glavnog i pomocnog terena
VELIKI ŽELJEZNICAR
Zbog takvih razmišljanja bh fudbal i jeste tu gdje se nalazi. Ko će biti bitan faktor a ko propast otom potom. Nije neka čast baš bit dio ove priče gdje se jednom Borcu kojeg ne zanima ni BiH ni PL čine tako strašni ustupci. Pa kako objasnit da se najmasovnije takmičenje bez ikakvih prepreka ne okonča i dobije pobjednik. A što se tiče vlasnika TC da ti kažem da je kao maloljetni borac A BiH ranjavan, otišao u SAD zaradio novac vratio se u državu radi i zapošljava veliki broj ljudi - ne samo u fudbalu. Kako te nije sramota njega ponižavat a uzdizat nekog Nama, Tana il ne znam ni ja kako vam se već vlasnici zovu. Mi da imamo u savezu portira i čistačicu svake godine bi bili najmanje u Evropu.zagor1987 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:44Sve si upravu istupite iz lige sa Azom na celu i da nam se nikad ne vratite,svakako ste postali za kratko vrijeme klub koji kupuje,krade na celu sa Sisojem,niste bitan faktor niti cete to ikad biti pomiri se sa tim da ste osudjeni na propast kao svi takvi klubovi za 5 il 10 godina propast ce TC kao svi takvi jadni klubovi,nas svi stite i cao cao vozdricatcity055 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:10Prepucavanja između dva sarajevska kluba stavljaju u drugi plan ubijanje bh fudbala. Konačno valjda sutra dobijemo tu odluku koja je donijeta nesportski još prije dva mjeseca i svo ovo vrijeme se traže mehanizmi kako da se potvrdi. Dvije strane koje su je kreirale su jasne ali je bez treće strane nisu mogle donijeti. Nažalost Dodik - Čovićevom (Borac - Zrinjski) planu priključio se treći partner Savez koji predstavlja grupu ljudi kaoja zastupa navodno interese FK Sarajevo. Međutim, ta grupa čini nesagledive posljedice cijelom fudbalu pa i FK Sarajevu koje je realno najjače i koje bi ionako vjerovatno osvojilo titulu.
Prebacivanje loptice Saveza na odluke entiteta da se ne igra do 1. jula se mogu riješit jednom odlukom. Nema fudbala nema niko u Evropu sve se poništava. Pa nećemo valjda zbog 1-2 milonana KM ugasiti ligu.
Slijedi težak period prepucavanja, razmimoilaženja i sudskih sporova - koje u konačnici vode gašenju lige.
O kakvom kupu ti ? vi ste dobili svoju porciju u kupuFighter1926 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:52Znaci ako ste vi od sarajeva bolji u dve tekme, oni ne bi trebali biti prvaci jer su u ostalih 20 utakmica bili nadmocnija ekipa, jel to onda znaci da mi trebamo biti 2. jer smo bili bolji od vas u dve tekme? Ako je tako eto vam onda kup, nastavite ga slobodno...![]()
I tišina tamo, ni je'ne

Hajde da je to tako. Al šta je sa KUP-om pa imal smisla da se od hiljade klubova koji su u njemu učestvovali ne dođe do pobjednika - ko god da on bio. Ovo je dobro isplaniran poduhvat prekida koji će vjerovatno dobiti sudski epilog.Kamuflazn je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:53Klubovi nemaju para da se nastavi prvenstvo. Ne kontam kako nemate mozga to da shvatitite. Sarajevo i tuzla bi mozda mogli sce to isfinasirati, drugi bi se ugasili. Zato ce se prekinuti prvenstvo, vecina ce rasteretiti budzet i spremati se za narednu sezonu. Druga stvar sto iz zelje ne smiju reci da nemaju pare, pa mislim da Amar i ne vodi treninge.
Navijači FK Sarajevo;
Nije problem u vašem stavu da vam se dodijeli titula. Imate apsolutno svako pravo i na kraju krajeva obavezu, da štitite interese svoga kluba. To nije, neće i ne smije biti problem.
Problem je što vi u potpunosti ignorišete i zanemarujete sve druge moguće opcije, a svoj uticaj koristite isključivo za prekid prvenstva, te proglašenje FK Sarajevo prvakom.
Isto ovo se odnosi i na FK Borac.
Nije problem u vašem stavu da vam se dodijeli titula. Imate apsolutno svako pravo i na kraju krajeva obavezu, da štitite interese svoga kluba. To nije, neće i ne smije biti problem.
Problem je što vi u potpunosti ignorišete i zanemarujete sve druge moguće opcije, a svoj uticaj koristite isključivo za prekid prvenstva, te proglašenje FK Sarajevo prvakom.
Isto ovo se odnosi i na FK Borac.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Spusti njih Mortem s vremena na vreme, dok ih tobe spusta svaki dan...Vanja8 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:54Ma ne znam stvarno...
Evo vidi ovako...
Ni ti ih ne mazis previse
Sto bi reko Komsic, to je taj sistem vrijednosti....
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, supervizor i 25 gostiju.