Peđa je veći Bošnjak od svih njih zajedno.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Oglasile su se i žene SDA 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Samo me interesuje kako fanovi SDA reaguju na izjave prvog u nas u posljednjem intervju gdje ašćare kaže kako je Alija bio šlagiran i amnestičan te mu je trebala pomoć u samostalnom životu?
Mislim ako on nema problem reći da mu je otac bio samo ikebana i reklama za narod a on "vukao ključne poteze" iz, pazi sad, poluukopanog podruma onda ne znam što napadate Helću npr. kad ga popljuje. Ispade Helćino kamilica za ovo.
Mislim ako on nema problem reći da mu je otac bio samo ikebana i reklama za narod a on "vukao ključne poteze" iz, pazi sad, poluukopanog podruma onda ne znam što napadate Helću npr. kad ga popljuje. Ispade Helćino kamilica za ovo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Al sta kazu SDP botovi ovdje nisu svi isti..hahaahah
Pa nisu naravno SDP je 10 puta gori od SDA.
Oni kad se docepaju 2 godine vlasti gledaju sto brze da uhljebe i nadoknade ono sto SDA 10 godina dok su na vlasti radi. Dosli na vlast dvoje godine, uhljebili u autoceste 100 ljudi dok ih nisu smjenili, sva SDP omladina po kucicama zaposlena naplaćuje hahahaha
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zato vam SDA vlada 30 godina, jer tako trivijalno i površno gledate na situaciju. SDP je mnogo više od Mašića i Nikšića, SDP je kilometrima ispred svake stranke u državi po operativnom dijelu i jedina stranka koja im može parirati po tom pitanju je NS.
Najsvježiji primjer, amandmani na katastrofalni korona zakon,
http://www.sdp.ba/datoteke/uploads/Amandmani.pdf
Ovo je vrhunac u zakonodavstvu i bolje od ovoga teško da može, u rangu amandmana na EU nivou. Trebam li reći da niti jedan od ova 22 amandmana nije usvojen?
Najsvježiji primjer, amandmani na katastrofalni korona zakon,
http://www.sdp.ba/datoteke/uploads/Amandmani.pdf
Ovo je vrhunac u zakonodavstvu i bolje od ovoga teško da može, u rangu amandmana na EU nivou. Trebam li reći da niti jedan od ova 22 amandmana nije usvojen?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od stranke "Mašić i dva Nikšića" je bolje i "Zukić i Sarajlić" i "Sefer i sin".
Razlika između glasača SDP i glasača SDA je da glasači SDP kazne SDP na izborima (2014)
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nekad su se Bošnjaci trzali na svaku a vidimo reakciju kad im u 2020. godini nacionalne vođe kažu da se vrši državni udar, da neprijatelji države preuzeše sve a premijer najavljuje samoubistvo:

Cak ni hardcore SDS nije gori od SDA. Za njih bar znas da te otvoreno mrze pa si u stanju pripravnosti.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Normalno, mi smo pametniji od prosječnog Srbende i Rvatine koji podržavaju HDZ i SNSD bez obzira na sve.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne moraju čak ni to napisati, dovoljno ti je da po automatizmu popljuju nominalnu opoziciju SDA ma ko oni bili i ma šta uradili ili ne, ali SDA ni kroz zaјebanciju iskritikovati, ni slučajno
Ne znam čemu stid ako su tako dobri
-
Bundesliga
- Kontakt:
Još kad kažu SDP gori od SDA
I am not yet born; O hear me.
I prije nego je nastala BiH kao suverena i nezavisna.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:15Još kad kažu SDP gori od SDALjudi pljačkaju od kad je BIH i neko gori od njih
![]()
A gore od korupcije, nepotizma i svega pratećeg koje se promiče u svim sferama društva u kojima se nalazi SDA pipak je samo ono što se dešavalo 90-ih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.