Štrumfovski mozak, ono kao nekog bi zayebalo...De tuljane , toliko si ogranicen da ti ni priobalno podrucje Makarske nije ravno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
zagor1987 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:30
Pasa moj kvalitet je mjerilo samo,nozda neces biti prvi bices drugi il treci al opet ides u evropu,nemojte svoj javasluk prebacivat na druge,Sarajevo je u vrhu jer ima odlicnu ekiou i to ti je jedino mjerilo. Sarajevo nije vodio Begic vec Nam i Tan,gledali su na svakom koraku da nas finansijski oderu. Sarajevo sa svima 2 meca igralo i na prvom je mjestu

sarajevo ima kurchevu ekipu, kad vec pominješ mjerila - teren je jedino mjerilo i 8 komada

Ako dobijes dvaputa Sarajevo ne znaci da se prekida sezona i postajes odmah prvak KLOCU!!! Logika nalaze da moras biti na prvom mjestu da bio proglasen PRVAKOM KLOCU!!!let3 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:34zagor1987 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:30
Pasa moj kvalitet je mjerilo samo,nozda neces biti prvi bices drugi il treci al opet ides u evropu,nemojte svoj javasluk prebacivat na druge,Sarajevo je u vrhu jer ima odlicnu ekiou i to ti je jedino mjerilo. Sarajevo nije vodio Begic vec Nam i Tan,gledali su na svakom koraku da nas finansijski oderu. Sarajevo sa svima 2 meca igralo i na prvom je mjestu![]()
![]()
sarajevo ima kurchevu ekipu, kad vec pominješ mjerila - teren je jedino mjerilo i 8 komadate šupljake o jacini ekipe ne možeš ni zeničanima prosipati
![]()
Jel vam iskljucen internet?let3 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:34zagor1987 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:30
Pasa moj kvalitet je mjerilo samo,nozda neces biti prvi bices drugi il treci al opet ides u evropu,nemojte svoj javasluk prebacivat na druge,Sarajevo je u vrhu jer ima odlicnu ekiou i to ti je jedino mjerilo. Sarajevo nije vodio Begic vec Nam i Tan,gledali su na svakom koraku da nas finansijski oderu. Sarajevo sa svima 2 meca igralo i na prvom je mjestu![]()
![]()
sarajevo ima kurchevu ekipu, kad vec pominješ mjerila - teren je jedino mjerilo i 8 komadate šupljake o jacini ekipe ne možeš ni zeničanima prosipati
![]()
Nema saopstenja nikako?
Ni da ste se testirali, ni da odbijate poklonjenu cetnicku evropu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Krleza...imas li ti slike isprintanih majica......!?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kupio ti je drug @mohikanac, odnosno @plavac. Ne bi vas on slagao?
mohikanac12 je napisao/la: ↑12 sep 2019, 13:33@ljozee, kupio sam dres, izvini se pEtarima u moje ime.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Stroj 1946
Glupko, ne znaci ni da se sezona može prekidati 11 kola prije kraja, kako se digne ki.ta bordo prijateljima Begicu i Dzemidzicu.
Glupko, ne znaci ni da se sezona može prekidati 11 kola prije kraja, kako se digne ki.ta bordo prijateljima Begicu i Dzemidzicu.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Pa kažee
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Znaci istupate iz lige zbog Vice cetnika na mjestu predsjednika NSBiH????
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Kockoglavi
- Kontakt:
E smeljovcilet3 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:34zagor1987 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:30
![]()
![]()

Jesu glupi grob te yebo, kunem se zivotom da su daleko najglupljiji navijaci u regiji.... Yebem ti dan s kakvim ogranicenim debilima dijelim zrak
Ne istupamo.
I sto cetnika ?
Može li iko maloumnom Stroju i Vanji objasniti šta znaci 11 kola do kraja, 33 boda u igri i tako te neke sitnice
grob te ne yebo, kakve zatucane gluperde

grob te ne yebo, kakve zatucane gluperde

Mora se ovim smecarima dati titula 2 puta nas ljudi pobjedili hahahha pa vi ste cirkus Kolorado. Pavijani kad odigras sa svakim po dva meca imas sve uslove da prekines ligu eto onako informativno da znate,ako ste zaboravili prije je taj sistem takmicenja bio
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 31 maj 2020, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Zato predvodniku stada sve bude jasno, a i sve sto zna jeste "Odbij od ograde..."
Napredni štrumf...Pardon, jedan od naprednijih...

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:34Ako je Titula "dogovorena" ili "poklonjena od Vice", onda je i sve ostalokerimatomic1921 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:30Cuj debilske price - odbijte "poklonjenu" evropu. Pa to samo pitarskom mozgu moze pasti na pamet. Pa hajde milijarderi pokazite da ste se izdigli iz ovog sivila, odbijte izlobiranu titulu.
Kakve gluposti valjate
Posto sve vi gnusate Vice i cetnika, titula je isto cista kao i izlazak u Evropu
Bujrum, dokazite se baje, jel volite Vicu i savez ili ne???
Slusaj glupane **** te dan šlagirani - poredak na tabeli ne moze biti dogovoren ili namjesten. Bar ne u tolikoj mjeri kao donosenje odluke da li prvak treba biti proglasen ili se sezona ponistava. Razumijes li kaikaturo
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sad za 100 godina plavog cirkusa dicemo pehar prvaka na sred grbe
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Beli98, HeavyBassBlues i 39 gostiju.