FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nemam kad,skidam tvom pulenu koke
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kera sve udure.... Ali si zaboravio Stilica naseg Faraona... Auhh
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Stila majstore
sto bi divovi rekli,sta ce Stila ja mu kroz noge probacivao haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
E cim Krste “provocira” znam da ce im se nesto obiti o glavu uskoro. Karma po ko zna koji put ce mu na vrata pokucati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ono što je veoma izgledno, po svemu sudeći, mogli bi imati veoma jaku ekipu i iduće godine. Ako ne i jaču.
Jel' ovaj clanak oko isteka ugovoran na portalu nije potpun ili je Aco produzio? Vidim nema ni Plavsica i Becelica kao ni igraca Borca
Jbt koliko smo moćni posebno finansijski, možemo vidjeti da iz minute u minutu da igrači odlaze iz Premijer lige, raspad sistema u klubovima. Većina kao fol želi pomladili ekipe iz svog omladinskih pogona.Anamo oni slave produženje ugovora nekom Ikicu, slave dolazak Blazevica iz raspalog Čelika.
Mi ako zadržimo ovu ekipu, za narednu sezonu mi ćemo biti bosanski Bajeren u ovoj ligi.
Mi ako zadržimo ovu ekipu, za narednu sezonu mi ćemo biti bosanski Bajeren u ovoj ligi.
Sreca pa nisi fulio temuamypitar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:32Jbt koliko smo moćni posebno finansijski, možemo vidjeti da iz minute u minutu da igrači odlaze iz Premijer lige, raspad sistema u klubovima. Većina kao fol želi pomladili ekipe iz svog omladinskih pogona.Anamo oni slave produženje ugovora nekom Ikicu, slave dolazak Blazevica iz raspalog Čelika.

Cestitamo.amypitar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:32Jbt koliko smo moćni posebno finansijski, možemo vidjeti da iz minute u minutu da igrači odlaze iz Premijer lige, raspad sistema u klubovima. Većina kao fol želi pomladili ekipe iz svog omladinskih pogona.Anamo oni slave produženje ugovora nekom Ikicu, slave dolazak Blazevica iz raspalog Čelika.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Pa cekaj, je li Dinamo ili Bayern? Ili spoj oba kluba u jednom? Ma hajd, bitno je ono bosanski. 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Drago mi je za Ikića, taman da ima ko uletiti kad ja i Kole budemo kartone čistili.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Joj, kad bi jos Jovanovic produzio 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Daj 2 beka, jedan veznjak, desno krilo i rezervni spic.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.