Dobro je ti Blajburgovac, nisi ti ništa bolji od onih kamenjara, štaviše možda si i jedan od njih.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Chat
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I šta bi na kraju, jesmo li kao Bošnjaci ugroženi ili nismo?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
I umanjenih sposobnosti rasuđivanja i zaključivanja.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:19Dobro je ti Blajburgovac, nisi ti ništa bolji od onih kamenjara, štaviše možda si i jedan od njih.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Prosipaj tu licemjernu priču nekome drugome, ovdje svi znaju tu "taktiku." Nemoj zaboraviti zaokružiti Čovića.
https://www.fa ktor.ba/cs/vijest/zene-sda-osudujemo-politicki-instrumentaliziranu-istragu-protiv-premijera-novalica/85200
Spoji faktor
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sviđa mi se koliko se Zeleni koprcaju da na silu pokušavaju progurat najnormalniju političku prepisku kao goru od 30 godina nesposobnosti, kriminala, korupcije, skrnavljenja vjere i nacije.
Žrtve su oni. Zanimljivo kako na sebi ne primjete ono za šta optužuju hrvate i majoriziranje i ugroženost.
Al' gore je ovo. Zastupnici jedne političke stranke neće da pozovu svoje glasače na proteste druge stranke. Ko bi to mogao u politici zamisliti. Gora prepiska od Sarajlićeve snimke.
I kažu ovi ljevičari SDA najgora, pa BošnJe sAmO oTvOrItRe oČi, sVe ćEtE viDjet, sVi sU oNi iSTi
Žrtve su oni. Zanimljivo kako na sebi ne primjete ono za šta optužuju hrvate i majoriziranje i ugroženost.
Al' gore je ovo. Zastupnici jedne političke stranke neće da pozovu svoje glasače na proteste druge stranke. Ko bi to mogao u politici zamisliti. Gora prepiska od Sarajlićeve snimke.
I kažu ovi ljevičari SDA najgora, pa BošnJe sAmO oTvOrItRe oČi, sVe ćEtE viDjet, sVi sU oNi iSTi
Zato jer su oprezni, ne bi ih ni ja pozvao nakon profinog gostovanja na FACE TV u kojem je rekao da bi išao u vlast sa SDA.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Takvima je uzalud bilo šta prosipati, već se samo nasmijati i sjetiti da je glupom čovjeku nemoguće dokazati da nije u pravu.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:26Prosipaj tu licemjernu priču nekome drugome, ovdje svi znaju tu "taktiku." Nemoj zaboraviti zaokružiti Čovića.
HDZ dušman i rušitelj države, a HDZ-ov ministar lični čuvar leđa glave kuće Izetbegović koja je ujedno i direktor KCUS.
Kakvi spin majstori, nije Blajburg džaba u Sarajevu bio
Šta kaže, igraju nam o glavi. Već 30 godina
Kad se ovo zataška onda će nas braniti od Dodika, samo da on složi svoje šatore
Pa dal je stvarno moguće da neko na ovo decenijama pada.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Pa naravno da je jedan od njih. Koalicioni partneri su.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:19Dobro je ti Blajburgovac, nisi ti ništa bolji od onih kamenjara, štaviše možda si i jedan od njih.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ajde ba crnokošuljaš cuclaj ga malo.Drape je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:37Takvima je uzalud bilo šta prosipati, već se samo nasmijati i sjetiti da je glupom čovjeku nemoguće dokazati da nije u pravu.Bundesliga je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:26Prosipaj tu licemjernu priču nekome drugome, ovdje svi znaju tu "taktiku." Nemoj zaboraviti zaokružiti Čovića.
- ASD
- Kontakt:
Ali stvarno koliko glup moraš biti (ne mislim na Drapea, nego SDA kockaste glave u globalu).Osim13 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:38HDZ dušman i rušitelj države, a HDZ-ov ministar lični čuvar leđa glave kuće Izetbegović koja je ujedno i direktor KCUS.
Prvo braniš Beiburg svim silama i ustaški pokret. Pa onda kad je SDA na konopcima, onda prosipaš priču kako nas Ustaše hoće poklati.
-
Bundesliga
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako je i igranka HDZ-a kao što tvrdi SDA opet je su sami sebi krivi, mora doći na naplatu godine popuštanja HDZ-u i SNSD-u i davanje svih poluga vlasti. Da su na vrijeme povukli crvenu liniju i rekli dosta ne bi ni bilo igranke.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ti kad bi se sa svojim izražajem spustio još samo jednu stepenicu niže, zalajao bi.
Na kraju dana, sve je ovo nebitno.
Bakirova kćerka je ateista. Dobijamo na duže staze
Bakirova kćerka je ateista. Dobijamo na duže staze
-
Bundesliga
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.